Cvece je ukras baste |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 15161718> |
Korisnik | |
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Proljece je , proljece ! Tvoje cvijece je otjeralo zimu !
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Auuuuu..Wanesa....dolazim kod tebe na casove....
koje Orhideje....zavidim ti... ![]() hibiskusi poludeli...ali Bugica...kako malena a cvetala.... stvarno sam se prijatno iznenadila... i ove prolecne ...uh....samo da konacno otopli da se i ja probudim iz ove ucmalosti....sve pohvale za tvoje cveckice... ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() |
|
Prolece je ove godine poranilo, na radost svih nas, sa toplim vremenom,biljke su se probudile i nagradile nas svojim sarenim cveticima! ![]() |
|
![]() |
|
Bice mi zadovoljstvo da mi dodjes ,ali ne na casove (jer ja sam ta koja je stosta naucila i jos uci od tebe), vec na druzenje i razgovor uz kaficu. Sa orhidejama sam jos na tankom ledu, ali se trudim da sto vise naucim i da im ugodim.Sto se hibija tice, ja sam ove zime prezadovoljna njima,jer mi letos uopste nisu cvetali, a bugica je od tvojih pelcera, jos jedna je procvetala, ali brzo su joj opali cvetovi. I, nemoj da se cudis, ima jos puno toga sto ces sigurno prepoznati! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Koja lijepa zdrava lantanica , koji krasni hibiskusi , Usambaraveilchen , Azalee , ah , predivno !
Moram doci opet ! ![]() |
|
![]() |
|
Gute Fee, slobodno ti dodji, uvek si mi dobrodosla!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
predivno proljeće kod tebe, uživala sam
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
WOOW.....kakvi tulipani!!!
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Preeeeeeeeeeeeekrassno cvijećeeeeee
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Evo me kod tebe posle dužeg izbivanja,draga Wanessa
![]() ![]() Ne znam da l' su ti lepše lepotice koje čuvaš u svom toplom domu,il' ove prolećne kraljice što ti krase vrt ![]() Hibiskusi samo cvetaju li cvetaju,amarilis je božanstven (i baš mi se sviđa boja ![]() ![]() Predivno proleće imaš!Ma,sve predivno imaš!
![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Hvala ti draga Nona ,i ja sam uzivala u tvome drustvu!
![]() |
|
![]() |
|
Korijenko,ja obozavam tulipane i volela bih da im cvetovi traju bar mesec dana. Imam jos nekoliko vrsta koji kasnije cvetaju, a ovi vec zavrsavaju sa cvetanjem!
![]() |
|
![]() |
|
Temzi, hvala i dobrodosla u moj skromni vrt! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 15161718> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |