wiz povrtnjak u malom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 68> |
Korisnik | ||
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
jAA jedva čekam proljeće,mada mi i ovi snijeg nije loš,bar se malo klizim!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
posto je jako fino godilo suho vrijeme paradajzima ove godine,da li je kod vas bio prerodio nego proslih ljeta? kod mojih i mene jest nismo ga ostali zeljni sto se prije znalo desiti recimo manji urod ili plemenjaca ga na polovini sezone dotuce
![]() |
||
![]() |
||
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
|
cure moje..poslužite se malo ajvarom, upravo ga mljackam(sam da mi ne mljacne na tastaturu, ima da se potućem sa mm
![]() ![]() |
||
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
mmmmmmm, kuhana kisela repa, žganci i tek malo vrhnja....
joj, sad sam gladna! |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
|
..dokazano da rajčice netreba stalno zaljevati, da su tad ukusnije i nemaju toliko vode u sebi, ja po američkim studijama i sa njihovim forumom se dopisujem i vršim razmjenu, govore da je to najbolji način da se dobije ukusna rajčica, jednom tjedno obilno zaliti, jer ona svojim korijenom ide duboko u zemlju i nalazi potrebne minerale, a isto to mi je rekla i godpođa Trudi koja se baviuzgojem staruh sorti i ima preko 1000 sorti.meni je pred kraj plamenjača napala u pola zrenja rajčice koje sam morala počupati, sve i ode jedno 30kila u vatru.
|
||
|
||
![]() |
||
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
tursija de me podsjeti sta je to? ko da se kod nas za tursiju mislilo na sarenu salatu ili sta ? patimo za paradajzom,ali svako vrijeme ima svoju salatu,sad trenunto mislim da je korisnije jesti ukisaljeni kupus i piti raso od kupusa. |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
haj Fiki pa misa mu kod tebe prava katasrtofa od vrta ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Pustplov, turšija..kiseliš papriku, krastavce, feferone karfijol, mrkvu, šampinjone sve zajedno u kaci, ja samo prvo troje uz dodatak jabuka, nevolim ostalo da se miješa ..
|
||
|
||
![]() |
||
|
da znam i ja za to i tako radim pa moji plodovi iako nius bili krupni kao kod mojih su bili ljepsi 10 x, moji to nisu dlai priznati ![]() ajvar ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
haj Fiki pa misa mu kod tebe prava katasrtofa od vrta [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> prati nas sljedece sezone ako Bog da pa imadnes i ti ko mi [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> [/QUOTE]
Ova godina mi je bila najlošija,pretprošla godina,prošla... su mi bile extra,ove godine je sve podbacilo! [IMG]smileys/smiley19.gif" align="middle" /> |
||
![]() |
||
|
..kod mene je puno propalo..al zahvalna sam i na ovom što je ostalo..jedino mi žao muke i truda kojeg sam uložila, najtužnije je što nisam imala nita graha, mi volimo mladi grah zamrznuti pa zimi se sladiti.
|
||
|
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Ova godina nam je svima bila teška...Što bi onda rekao Fiki da si na mom mjestu,oko 150 stabljika paradajza sveukupne dužine oko 80-100m, ali ne da je to sve nego i ostalo oko 40m dužine ,posijanih malih zimskih krastavaca, 150-200m posijanog niskog graha,a o krumpiru da i ne govorim, jer stvarnu dužinu im ne znam, samo znam da krumpira jako puno sadimo, redovito oko 8-9 dugačkih redova...da si malo virnuo na početak mog vrta, vidio bi čime se ja bavim....ove godine kao da nisam ama baš ništa radila....ničega nije bilo ni upola koliko je toga trebalo biti!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
..pošalji koji kilo graha i boba...to mi jaaaako fali,,,šmrc..bob je moj favorit...mm voli grah..
![]() |
||
|
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Wiz isto je s mladim grahom i kod mene. Volim natrpati punu škrinju mladog graha, nek ga ima,iako nije da ga baš volimo prečesto jesti. Ove godine jedva da sam uhvatila nešto za sjeme...A još ću morati upecati onaj debeli crveni grah dok ga bude u Kauflandu...Taj nam je zakon,prefin je kao kuhano kestenje....Posijala sam ga i niknuo je....no urod je bio ravan nuli...
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 68> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |