Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 142>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2012 u 21:58
Flover, vidim da si i ti počela skupljati kaktuse, i ja polako otkidam pelcerčiće, pa kad se budu zakorijenili i pokazali napredak......ma spori su oni, treba vremena i strpljenja za njih, no bit će toga svega kod mene, samo polako !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2012 u 23:29
Evo prošetah tvojim carstvom,bilo mi jako ugodno i dobro se nasmijah.

“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 08:21
Moj sin je to ovako objasnio: "onaj koji nije okrugli i pun trnja, nego ONI koji imaju rebra i izgledaju kao zvijezde iz koje raste cvijet."
Prvo sam ostala zbunjena, pa se onda popalila smijati, što objašnjenju, što izrazu lica koji je popratio objašnjenje. Ono- "kako ne znaš".
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2012 u 22:09
Ko dira moje kaktiće ? Boc-boc !
Ko želi pelcerčiće ? Bit će ih, polako, javite se, pravim spisak .
Ko to šeta mojim vrtom ? MK ? Aha, dobro, ti si pouzdana, ili ?

Curice moje, drago mi je kad vas vidim kod mene, večeras dežuram, čekam jednog da mi se otvori, počeo je, počeo !!! Svako malo idem van i blicam. Možda još večeras bude novih slikica, ako ne onda sutra sigurno. A za sada vam evo jedna ružica:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2012 u 23:56
Arim, susjedo moja, napokon i tebe kod mene, vidimo se mi dve uskoro ?smile142 ili smile121

Anabistrica, posebna mi je čast i zadovoljstvo ( nisam političar Cool) vidjeti te u svom vrtu slavonskom punog kaktusa !
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 12:41
Dadinice,mislim si ja, od Osijeka do mene je pola sata vožnje, pa sad nek on odluči jel bi mu to bilo daleko ! ?
A njegovo objašnjenje me podsjeća na još jedno slično , ovako nekako: znaš onaj sa kanđama ?
Pa nek si ja mislim ! Volim takve koji ne znaju a hoće, užitak je pratiti ih kako napreduju i kako se sve više zaljubljuju........
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2012 u 22:15
Ružica je woow a za bockavce ne triba ni govorit usput prijavljujem se sa štovanjem
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 00:02
evo jedna friška, ispod čekića, dežuram noćas:

to je to za sada, ako se ustanem dosta rano u jutro, poslikam još jednom, a ako zaspem malo dulje, nema ga više !!! Zlo jedno od biljke, a prelijep je.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 13:08
Glikice ne siji sjeme razdora (kaktusa) među nas jer se nećeš obraniti, a nas ćeš natjerati da te slijedimo a to je nemoguće. Tvoji kaktusi plijene ljepotom kako izgledom tako i cvijetom, tko to može dostići? Možda g. Bešlić samo........ 
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2012 u 22:22
Anđo, u tekici si, neš vjerovat, prva na spisku Wink
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 01:33
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

evo jedna friška, ispod čekića, dežuram noćas:
POŠTO TI DEŽURAŠ da ti se javim,samo da znaš zbog tebe ću sigurno kupiti jedan kaktusić,Wink

to je to za sada, ako se ustanem dosta rano u jutro, poslikam još jednom, a ako zaspem malo dulje, nema ga više !!! Zlo jedno od biljke, a prelijep je.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2012 u 23:00
Nije dao vrag mira i pokazala sam sinu tvoje slikice.... E pa sad ću ih i ja morati nabavljati... Najviše mu se sviđaju oni "zvjezdasti". Teško meni!
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 01:40
Jaco, kupi, samo kupi,pusti karakter, a ako hoćeš upisujem i tebe u tekicu , ok ?
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2012 u 23:10
O da, muški jako vole kaktuse i dobri su kaktusari ! A koji to "zvjezdasti "?
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 07:09
Tko čeka dočekaClap
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2012 u 23:05

Originalno poslano od člana anđelkad anđelkad napisao:

smile141Glikica,dobro došla! Otok od opeka sa biljkama super,nedostatak kamena ili?Imaš lipe biljke!

Ciglana joj pred vratima pa logično da je opeka!!!Opeka je u Slavoniji jako zastupljena čak su starinska dvorišta bila popločana opekom.To je ovdje tako normalno jer imamo proizvodnju opeke skoro na svakom koraku i nije skupa :) kao vama kamen ovdje je opeka.Samo opeka nije skupa za razliku od kamena,kamen sada cijene kao suho zlato :) a ovdje ga u ravnici i nema.
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 05:17
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Anđo, u tekici si, neš vjerovat, prva na spisku Wink

Naravno, akon ideš po abecediWink
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2012 u 22:00
smile229 sve mi se pobrkalo......idemo ispočetka
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2012 u 23:29
Prekrasni su kaktusi kad cvatu, ne znam koji mi je lješi od kojega smile57
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 08:33
Upravo mi ih je prstom pokazao. Npr. dvije zadnje slike sa prethodne stranice. Naravno slijedilo je pitanje- Kad ćemo u Osijek (Baumax, Pevec i sl.)?
Pa se ti sad misli!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.