vrt u ravnici |
Odgovori | Stranica <1 1516171819 30> |
Korisnik | |
Rembrant
Pustio korijenje Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bilo bi lepo da zena uredjuje,ove godine totalno strajkuje,sada sam ja OOUR1 a ona OOUR2 (osnovna organizacija udruzenog rada)i moje je zaduzenje vrt a njeno PPK (pere pegla kuva)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo si to smislio a da se zamjenite, vrt je ali da vidimo malo i ispeglane košulje naravno tvojih ruku djelo
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Rembrant
Pustio korijenje Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
UH malo teze,ja peglu drzim u ruci samo kada je popravljam,pre bih se odrekao kosulja
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo si smislio OOUR1 i OOUR2 , mi stariji se sijećamo tih organizacija i ne treba nam prevoditi, za mlađe je prevod, ali ipak OOUR2 je jači ovaj put i sam si priznao, pozz OOUR-u 2 uz dužno poštovanje i jedinici jer se tako vrijedno brine o vrtu a i o rekvizitima za odmor u tom raju
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt je krasan u svako godišnje doba, još da su slike veće, bilo bi jednostavnije
|
|
Rembrant
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aralija izgleda da cemo izvrsiri reorganizaciju rada,spojicemo OOUR-e ,jer je nasa firma dosta stara,i svako ce dobiti posebna zaduzenja, tako ce biti najbolje.
Moon slike su sada vece, format 1900*1200 za 21 incni monitor samo treba kliknuti na malu slicicu,i stranice se ovako lakse otvaraju.A moze se i skinuti za background,kome se neka slika svidja.
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš si me nasmijal s onim PPK ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Rembrant
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt u kasno leto, ili pocetak jeseni, vatreni grm je moj favorit,cekam da poraste da se uspuze uz nosac,ove godine ima prvi put bobice,ima ga i sa druge strane jedva se oporavio od pretprosle zime,da nije smrzao vec bi ceo luk bio ukrasen sa njim.
U ovoj fontanici ima 3 Noline (slonovih stopala) sporo su rasli dok nisam odlucio da djubrim zemlju sada bas i nerastu tako sporo.Njima i netreba nesto mnogo zemlje tek radi reda,zato ljudima i stradavaju noline sto zasade u veliku saksiju.(Nekima ne svima) ali mislim da je ovo korisna informacija od mene Ulaz sa prednje strane Lowsonovi cempresi,Juniperus i magnolija Grandiflora,pasiflora se skoro i ne primecuje na nocnim svetiljkama |
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno kao i uvijek,al daj molim te za nas koji se sjećamo OOOUR-a, povečaj još malo slike, jer generacija smo koja treba naočale!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Rembrant
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dijana, pa ja sam u stvari povecao slike,samo klikni na manju slicicu otvara se u vecem formatu.Obicno administratori zahtevaju format slike 640*480,a tolerisu i malo veci format, zbog opterecenosti servera,ovo samo nije direktni link, i ako se klikne na slicicu otvara se slika 1900*1200, to ja za nas koji malo slabije vidimo,a stranice se lako otvaraju.
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na informaciji
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Rembrant
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema na cemu Dijana, zaboravio sam da kazem kada se klikne na slicicu otvara se veca slika,onda se opet klikne na sliku,otvara se jos veca slika,onda moze desni klik- save image as,moze tako da se stavi na dekstop background.Sto bih skidao sa NET-a kada imam svoj rucni rad. . Pozdrav
Malo jesenje boje: |
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ponovno sam došla, prošetala, vratiti ću se opet u ovu bajku...
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi ti je vrt ko i uvijek, lijepe su slike, ali mi je komplicirano gledati ih. Ovako su premale, a kad se klikom otvori, onda su prevelike. Ipak je 640x480 optimalna veličina.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se. Slike su prekrasne, ali mi predugo traje svaku otvarati. Previše tu ima vrtova i slika, pa nemam toliko vremena. Molim te probaj stavljati onu zadanu veličinu kao i mi ostali |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Rembrant
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro i ovako je prosla sezona pa i bice manje slika,jedino u zimu kada napada sneg.Malo sam experimentisao ali izgleda da nije bolje,odsada cu po starom.
|
|
Rembrant
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Nisam izdrzao da ne slikam kada je ovakvo lepo vreme. Miholjsko leto na delu. Moja miljenica patuljasta srebrna smrca-Picea Pungens-Glauca Globosa,lepa i skupocena smrca. Ovaj parthenocysus sam se rasadio ja cu ga pustiti da se siri po kuci,meni se on svidja. Ovo neznam sta je ali lepo cveta u jesen Ovo znam da su krokusi |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno bablje ljeto kod tebe
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Rembrant
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam znao da Vi kazete bablje leto,sada znam .Iako je to u osnovi produzeno leto,bar da se zadrzi sto duze
|
|
dijana7566
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Odgovori | Stranica <1 1516171819 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |