Decoupage by maris40 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 20> |
Korisnik | |
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno! Savršeno! Jedinstveno!
![]() ![]() |
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Ooooooooooodlično!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
draga moja,
od srca ti veeeeeeeeliko hvala na iscrpnom (i nesebičnom) odgovoru... ![]() a sad ću te još malčice udaviti... ![]() jel možeš otkriti još jednu malu tajnu velikog majstora: kako si izvela popunjavanje pukotina na motivu? čime? na koji način si dobila takvu razliku ispunjenosti pukotina i boje na motivu u odnosu na okolo? preeeeedooooobroooo... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
[QUOTE=klara46] draga moja, od srca ti veeeeeeeeliko hvalana iscrpnom (i nesebičnom) odgovoru... [IMG]smileys/emot133.gif" align="absmiddle" alt="smile78" />a sad ću te još malčice udaviti... [IMG]smileys/smiley9.gif" align="absmiddle" alt="Embarrassed" />jel možeš otkriti još jednu malu tajnu velikog majstora:kako si izvela popunjavanje pukotina na motivu?čime? na koji način si dobila takvu razliku ispunjenosti pukotinai boje na motivu u odnosu na okolo?preeeeedooooobroooo... [IMG]smileys/smiley20.gif" align="absmiddle" alt="Thumbs%20Up" />
![]() Što se tiče utrljavanja uljane boje u pukotine,i nije neka tajna velikog majstora ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Julia D,Tanja66,TaraBraun,hvala vam cure.
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Nemam primjedbi i pitanja jer su cure sve rekle.Svaka čast na "poluvidljivom" kraklu.Mislim da je prvi put na ovom forumu.Sviđa mi se.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ovo je fenomenalnoPrešlasi nas sve u stvaranju novih stvari.
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Ajme-sve lipše od lipšega
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ja se mogu sakriti u duuuboku rupu kad nekaj ovak predivno vidim
![]() |
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kiki,Sarita,Tatjana,Mamina,hvala vam cure od
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Prekrasan decoupage na crijepu Maris!!!!!
|
|
Lipik
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
pun ti je sandučić, imaš emajl... ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga. ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Ljiljus. ![]() |
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Mucha mi je jedan od najdražih slikara, jednostavno sam oduševljena....
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Maris40, ovo je umjetničko djelo. Čestitam
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam cure od
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |