moje dvorište i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 86> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
lijepe mace,a i ime joj lijepo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Originalna imena!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Curke sad ste me nasmijale!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Nakon dugo vremena svratila sam i uživala u tvom vrtu.
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
|
![]() |
|
Hvala draga moja! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Jaco, onda su jako slični,naša Betty se isto nekad nečeg uplaši,ali sad se gospođica malo više odvažila. Prije se bojala i tuđih mačaka dok dođu u dvorište,no sad ih protjera i čak hrči na njih!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Gdje su, u kojoj temi? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
predstavljam vam moju cvijetn u oazu JACA123
![]() |
|
![]() |
|
idem vidjeti,jer i tako neću spavati od ove vrućine...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ANTHEA ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
samo da ti mahnem i pozdravim
![]() |
|
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|
![]() |
|
Eeeeej draga lijepo što si svratila!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Prekrasno cvijeće imaš Monstera
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Ma Ljiljus začas će se i ovo osušiti,ako uskoro ne padne kiša..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
monstera,i ja sam tu,ovaj puta ostavljam trag
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Evo sam malo zagledala po tvom vrtu, sve je ne dobro nego i više nego dobro i svaka čast da to sve stigneš!Zapazila sam nešto kod tebe što ne mogu reći da sam često viđala.Tvoje ruže! Ruže su moji favoriti u svakom smislu kakve god da jesu ali tvoje su tako lipe,zdrave, sjajnih listova, reci mi molim te čime ih prihranjuješ? Kad? Što im radiš da su tako
![]() |
|
![]() |
|
Svesa Hvala ti na posjeti,dođi mi opet!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anđelka ruže mi sad baš i nisu kako bi trebale biti. Prvo zbog čega negodujem,posađene su neke u laganoj polusjeni,neke u hladu,no dok sam vidila kod moje susjede gdje su ruže posađene gdje su na izravnom suncu i izgorjele su joj sve,tako da čovjek zapravo nije više pametan kamo ih posaditi..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Prihranjujem ih samo pred kišu,običnim gnojivom ili nekad s univerzalnim kristalonima topivim u vodi..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |