Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 77> |
Korisnik | |
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rudbeckia malena
![]() geranium ![]() cak ima neke pupoljke geranium ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ovo ne znam kako se zove,natalija pomagaj ..kako se zove ?
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
kala
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
agavu rezem svako malo ,po par donjih listova joj osijecem ,htjela bi da ide u visinu
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
crnac raširio listiće
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
moj najdraži ...krompirko u drušvu jednog jesenas posaditog
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
nije mi jasno zasto moja bugica nije izgubila listove
![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
liguaria je svaki dan sve ljepša
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
blue sky hvala ti na posjeti...nisam ni znala da ih je tako puno,dok ih nisam sve iznijela
![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Saxifraga sarmentosa (s. stolonifera) |
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
evo dado ti je već odgovorio
koliko si bila tužna i jadna zbog ono malo snijega što je kod tebe na kratko pao, a pogle kako su ti biljke super, ko da nismo 30 km udaljene, u super su formi bugenvilija, krumpirko, ma sve za njih očito nije bilo zimskog sna, a vidim i novu policu ![]() ligularia je za 10 |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
kamenjar,
tvoje biljčice su super preživile ovu buru i dugotrajne minuse. Kaktusinjak se dobo drži, a kad vidim što si sve stavila na sunce, stao mi dah. Pomislila sam, samo fali tabelica - "For sale" od toliko vazica. Uživaj svaki dan u svemu sa svojim ljubimcima. ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ulalala, koliko cvijeća!
Prekrasno si sve sačuvala kroz zimu.
Kamenjar - hitno mijenjaj naslov teme jer ovo je sve samo ne "skromni početak"
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Ovo je prekrasnooo...vau...znaci da su prezivjeli zimu...? |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
stvarno ti je sve prekrasno , eto šta je more baš ti zavidim ali bit će i kod nas ljepota za pokazati
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Volim vidjeti ovako lijepe kaktuse i njihove rođake. Lijepo ih je imati ali to bi za mene bilo jako teško jer menam dobro mjesto za spremiti po zimi.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
dado ,hvala ti na pomoci oko identifikacije
natalija,stvarno me bilo uplasilo da ce otic kaktusi,za male manje vise,al veliki su mi prirasli srcu silvy heheh muz mi trazio kaktus u bau maxu i kaze da se zaprepastio kad je vidio veliki kaktusi kako su skupi po 400-500 kn su ..pa me zeza da ce jednom moje povadit i prodat kad ja odem negdje..reko ,ja za kaktuse ![]() ![]() anaida ,bio je skromni početak ,kad sam dosla tu na forum (prosle god) nisam imala ni jednu teglicu...samo kaktus garten i ruze cvjetomanijak ,želim da i tvoji brzo rastu i da se svi prime enrikova nona ,kod mene je klima dobra,cak i zadar 30 km udaljen od mene je hladniji..ne kazem ja uzalud da je moj Vir poseban milice sad počinjem vjerovat da su ove moje opuntije mozda cak pogodne i za vas jer su izdrzale minuse i snijeg |
|
Vir |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Predivna kolekcija kaktusa i sukulenata!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
anaida dobro kaže, a i ja sam ti već spomenula
ali, kad ugrije i kad se zazelene i rascvjetaju gredice, onda će stvarno biti krajnje vrijeme da mjenjaš naslov svoje teme inače... ma, kazniti ćemo te već nekako ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |