Dijana7566 - moje dvorište |
Odgovori | Stranica <1 1516171819 27> |
Korisnik | |
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super penjalica! Klematisi se lijepo razmahali bude ljepote kod tebe.A Glikicin prijedlog za penalicu sa kotačićima trebam ja sebi napravit,sam oda mi je nekog povoljnog majstora.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Došla sam vidjeti buđenje u tvom vrtu uskoro ću ti biti susjeda od 7-15 pa možda i navratim obići tvoje prekrasne biljkice
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje hvala vam na posjeti, a pohvale za penjaicu ću prenjati MM.
Ksan bit će mi drago da dođeš . Javi se mob. broj vajda imaš. Nemoj reči "možda" reci "obavezno" |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je lijepo u tvojem djelu dvorišta... Koliku vrijedne ruke, cvjetne ruke čine razliku! Svaki prostor obogate, uljepšaju! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga Dijana, malo sam prošetala kroz tvoje dvorištance.
sve ti je lijepo. penjalica je remek djelo, ljepotu tvog clematisa pamtim još od prošle godine! |
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sviđa mi se tvoj mali viseći vrt. Poseban je!!!!!
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja Dijana ti se nemozes pozaliti ! Em je kod tebe sve sareno , sve ccvijeta a i ideje nisu izostale ! Ove "stalazice" po zidu su mi super a o penjalici da ni ne govorim !
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno vam hvala na posjeti i lijepim komentarima. Moje dvorište je vrlo malo i na žalost jako jako vrelo po ljeti. tako da nemam baš puno izbora pri sadnji i uzgoju bilja, samo poneka ljetnica, jer ni po zimi nemam kud s cvijećem, pa neko "fino" cvijeće nemogu imati. Tako da moram biti zadovoljna s onim što imam. Zato uživam u ljepoti vaših vrtova.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlična penjalica,a clematis ti je baš bujan,prekrasan je.
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super su ti penjalice. A da počneš iznajmljivati muža . Mislim da nas ima više zainteresiranih.Mogu ti reći da si i ti lijepo skockala svoje dvorište....sada još samo da se sve razbuja kao tvoj predivan klematis.
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Dijana, prelistala sam tvoju temu na brzinski, moram još jednom popraviti polako. Divim se tvojoj ljubavi za cvijeće, već si zamišljam tebe i tvoje ukućane sa malim letilicama u dvorištu iznad cvijeća, svake godine sve manje mjesta u dvorištu. Petica za vrijednog muža koji ti pomaže da sve utrpaš, što ne stane na stazice a on napravi police pa ide na kuću. Gdje bi ti bio kraj da imaš veliku okučnicu.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tražim te, da vidim jesam li ti bila već u vrtu, i nikaj mi nije poznato ! Cvijeće, lijepo kao svako cvijeće, a dvorište ti nisam prepoznala ........
..........do slike tvog zidića sa teglama i policama !! I sad se smješkam kad vidim koliko si skockala svoje dvorište od kad nisam bila u tvom vrtu !! Prekrasne penjalice za tekomu i loniceru ti je naravio suprug !! Slika tvog klematisa me i opet oduševila !! Prekrasno plavetnilo ti krasi zid i uljepšava dvorište !! Pa pitam, jel ga orežeš svake godine i koliko ?? A moram pitati i za ovo, jel ga ostavljaš vani u zemlji ili ga preko zime unosiš unutra !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Morat ću u posjetu da vidim u živo.
Predivno ti je dvorište!!!!
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za prekrasno dvorište, naravno i za tvoje vrijedne ruke jedno veliko |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imeni se sviđa penjalica naravno i cvijeće
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tvoj muž je zaslužijo puno pusa...klematis je prekrasan
|
|
dijana7566
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Free režem ga svake godine na 40-50 cm . Svako proljeće kreće od dole sa još više grana. Ove godine ga je vjetar dosta sabio pa nije izrastao do krova, ali je pun pupoljaka. Jedva čekam da procvate,
Lilie osječaj se pozvana. Uvijek si mi drag gost. Aralija, Jaca pono hvala. Dodane su još tri zidne penjalice između polica i po njima će se penjati slakovi. Stavim slike čim dođem do fotića. Blue sky bio je vrijedan ali je za ovu godinu gotov.Rekao mi je ako još nešta trebam ,nek se najavim za nagodinu. |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
dijana7566
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
dijana7566
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
dijana7566
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Odgovori | Stranica <1 1516171819 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |