Moj teritorij... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 23> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
več si počela kopkati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Hvala vam na virkanju i lijepo je kada ostavite traga,sretna sam što vam se sviđa moj otok.Čuvarkuće su dobile susjede ovi tulipani im sada prave društvo.Neznam hoće moći zajedno ali neću ni znati ako ne probam.A morala sam malo kopkati i iskoristiti ovo prekrasno vrijeme.
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Jako mi se dopao otok sa čuvarkućama!!!Mogu mislit koja će to ljepota biti kad se razmnože. Dok ti u svom vrtu sadiš čuvarkuće, moj je skoro poplavio! Već danima pada kiša.
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Joj Tikvić nadam se ipak da ne bude poplave.Hvala ti na posjeti a kišu pošalji ovamo nek pada gdje je potrena jer nas je zaboravila kiša,zima i snijeg... bar za sada.
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() |
|
Betti hvala na posjeti.
![]() I ja jedva čekam čuvarkuće jako me zanima kako će se ponašati kada imaju dovoljno prostora. |
|
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Arim evo i ja sam malo zavirila kod tebe! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
HEJ,drago mi te vidjeti i kod mene.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Arim...briši pp...pun ti je inbox
![]() |
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Arim, malo sam ti okupirala teritorij. (Bez brige, nisam ga obilježila). Samo sam uživala u šetnji. Čuvarkuće i ostale sukulentice su me oduševile. Koliko vrsta imaš.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Hvala na posjeti.Mogla si ga i obilježiti nebi ja primjetila hahaha...čuvara na ovom otoku ima preko 20 a sukulenata baš i nemam par vrsta.Sadim samo što kod nas prezimljuje na "debelom" minusu.Ma bude i poneka ljetnica cvijetnica...
|
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
I mene oduševile čuvarkuće ali i sam naziv teme (sada sam se oglasila kad je Sanja rekla da nije obilježila teritorij)origigi ti je naiziv teme,
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
arim evo malo i mene u tvom vrtu. koliko sam shvatila na kavici mislim da si ti slavonka iz Nu? ako imaš sadnicu goruče ljubavi nudim za nj crvenu monardu i monardu fistulosu i savjet kako da ti cvjeta i do mjesec dana
|
|
![]() |
|
Da iz Nu sam,vatrene ljubavi imam sjemena za sadnice vidim na proljeća,nisam baš zalijevala pa ih dosta otišlo.Čujemo se,nadam se i vidim pa dogovorimo.
|
|
|
|
![]() |
|
hahahah asocijacija super zbilja me nasmijala,nisam imala uopće tu asocijaciju prilikom odabira teme,ali svatko protumači po svome
|
|
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
mmmmm....cista petica za vrt....bravo!....ja bih samo zamolila da malo vise kazes o mirisnim tulipanima, i proslijedis koju lukovicu ak imas viska
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Hvala na posjeti.Što reći o tulipanima na slici vidiš kako izgledaju imaju jako lijep i ugodan miris,izdojila bih rado kada bih znala gdje je što bocnuto u zemlju.Pa u proljeće kada budu cvali ako se sijetiš potsjeti me...
|
|
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Arim, samo sam potiho prošetala do tebe! Ostavljam ti pozdrave!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvali ti što si bila tiha jer još sve spava.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |