Moja cvijetna razbibriga |
Odgovori | Stranica <1 1516171819 37> |
Korisnik | |
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-Draga moon drago mi je da ti se kod mene sviđa, nova si ovdje vidjet ćeš ti još puno,puno prekrasnih vrtova, a i kod tebe sigurno ima lijepog cvijeća, šteta što dolazi zima, najteže je u zimu otvoriti svoju temu, ali nadam se da nećemo morati čekati proljeće.
-Dadice moja sigurno si primjetila na mojoj temi kako se grupirao slavonski klan drago mi je da si nam se i ti pridružila, već sam bila zabrinuta za tebe, od one ljetne kiše i polava te neme. Drago mi je da ti se kod mene sviđa, trudim se. Kada sam došla ovdje u Dugo Selo. odmah sam krenula sa kopanjem i prekopavanjem i naravno komentar je bio gdje će slavonka bez motike a tako je i dan danas.
-Triša hvala ti za ponudu samo da nađem kamion i stižem ili mi možda i kamion nudiš, onda ću morati odvesti i dio tvojih biljčica, neću baš sve nešto ću i tebi ostaviti.
-Freeland da se ti ne mučiš kuda sa kamenjem lijepo ti to spakiraj i šalji u Dugo Selo, ma znam ja kuda ću s njim bez obzira na ovu kišu, i sa onim kamenjem sam po kiši radila.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage noje curke, naravno i dečki pronađe se i poneki muški član foruma da zaluta u moj vrt, danas sam nešto malo slikala pa da vam predstavim svoje sličice.
Sječate se početka ove stablašice su bile na samom ulazu u kuću, ali moja su se djeca malo uplela u uređenje samnom pa sam morala udovoljiti malo i njihovim željama, sada je na mjestu ruža stigao javor, ma dobro je i ovako zar ne?
prije su bile ruže a sada..
|
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruže su dobile svoje mjesto, oformili smo ružičnjak
u dnu do živice, ispod ruža imam namjeru posaditi rožac ili cerastium ali ga rasadnici sada nemaju na kontinetu nego su sve preselili u dalmaciju, želila sam ga posaditi sada jer bi se do proljeća lijepo razrastao ali eto čekat će ipak proljeće.
|
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovi grmići koji se vide na gornjoj slici isperd ružičnjaka su grmići biserka ali sam ih morala sakriti sa grančicama, susjeda imala malog peseka a on obožava bobice biserka jer se naučio nositi kamenčiće pa valjda misli da su i to kamenčići.
|
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lavanda je prije bila u kamenjaru sada je dobila novo mjesto, stara još cvate, a u društvo je dobila još četiri nove, na proljeće će biti prava rapsodija od plave boje lavandi.
|
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ovo je današnja slika vinca kraj novog kamenjara začinskog bilja. |
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedna panoramska slika novog djela vrta, desno do staze su posađene lukovice.
|
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno kamenjar još nije dovršen fali mi ono ponuđeno kamenje sa mora, naravno samo ono koje je u toj prirodi višak, i poneka mirodijska biljka, to će na proljeće biti malo drugačike, bazilika je kod nas na kontinentu jednogodišnja, pa mažuran, kopar..
|
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruže sam zbog presađivanja morala sve porezati pa izgledaju skoro sablasno ali eto nađe se još pokoji cvijetak.
|
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam jednu maslinu, stara je četiri godine, spororastuća, neznam kamo ću s njom ove zime, možda u plastenik ali možda će mi tamo izmrznuti, da li netko ima iskustva sa maslinama na kontinentu, prošlih zima je bila kod susjede ali u sobi gdje je bilo cvijeće sada je uređeno za stanovanje pa je ostala bez stana.
|
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kupila sam dvadeset velikihg tegli koje će poslužiti kao ograda do susjeda ali izgleda da ove jeseni neće biti postavljene, tek na proljeće, ovdje se vide samo dvije, sve će biti ovakve.
|
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vo su čemperi koji će biti posađeni u tegle, u rasadniku mi nisu znali reči ime samo da svake godine narastu oko 5-10 cm, i da rastu do visine 2 m, mislim da će to biti dobro u svaku teglu ću staviti po dva čempresa.
|
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovi grmovi juniperusa služe da sakriju betonsku šahtu posađeni su prije četiri godine i lijepo su se razrasli.
|
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Panoramska slika novouređenog kamenjara, bez lavandi sa nešto malo novih kamenjarki.
|
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dipladenija još uvjek neumorno cvate, počela je u šestom mjesecu jer sam je tada kupila i evo još uvjek je rascvala, doduše nešto su joj sitniji cvjetovi jer joj nedostaje sunca, ali ipak još uvjek jako lijepa. |
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedan mali vrtić gdje odgajam male čuvarkuće, i nešto kamenjarki, za koje nisam sigurna da na kontinetu prezime vani.
|
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da nebi mislili da ne volim sobne biljke evo par slikica, ali nemam puno jer nemam baš puno prostora, imam puno čeljadi u kući pa ne stane baš puno sobnog bilja.
Za ovu ljepoticu neznam kako se zove.
|
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kokos palma, možda..
|
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aloa vera sa tulipanima koje mi je kćer donela iz Holandije, ovakvi se njoj najviše sviđaju jer ne mora brinuti o njima.
|
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Juke u društvu sa monsterom.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 1516171819 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |