vilmač |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 49> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo i mene u obliasku..Oduševila me palma!!!Ja imam dvije,ali nemam hrabrosti da ih posadim u baštu...Ima primjeraka i u Sarajevu,pod zaštitom trpe velike minuse.Tikvić,veli njoj smrzne, pa šta ja da očekujem u Bosni??Nema šanse,nek stanuje u saksiji i dalje...
Svaka čast za ovaj Hercegovački kutak... |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Svako podneblje nosi svoje. Palma je super, kao i sve drugo.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vilmač - predivno je kod tebe, kao da si negdje blizu mene.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Eto draga Vilmač sve nas muči isti problem kao i tebe, za sve je potrebno vrijeme i novac, ali nekako radije se odreknem čizama i cipela nego cvijeća.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
sunceee:hvala
![]() alisa: bolje onda da je držiš u saksiji nego da je
![]() U mom susjedstvu palmu ima gotovo svaka kuća pa i nekoliko njih tako da je i ja moram posditi da ne odstupam!!
![]() ![]() ![]() gospina trava:
![]() Triša: tko zna,možda i jesam
![]() smail: i ja sam ista takva! cvijeće je na prvom mjestu,a onda sve drugo!!
(pssssssst, da me muž ne čuje)
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vilmač ti si očito u južnom dijelu jer ti je klima kao uz more. Palma je pravi kapitalac!
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ti si nas razmazila, svaki dan bi stavila po koju sliku, a već nekoliko dana ništa!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
antonija ne brini,evo sad ću staviti neke slike!
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
opet sam malo škicnula u tvo vrtek.....
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
|
![]() |
|
Lako je poslije bitke biti general, ali sliku sam komentirala odmah, a kasnije vidim imaš uputa za poplaviti ko u prići!!!!
Sve ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kalanhoa sa srčekom je baš lijepa
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bas je simpa kalanhoa
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Pogledajte novu temu i prikljući se i ti ..... Moj vrt u 5 slika (svi vrtovi na okupu).
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Divno cvijeće, kaktusi su fantastični
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Vilmač kalanhoa je prekrasna, još sa onim srčekom, super.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |