Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 103> |
Korisnik | |
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Unatoč suši lijepo ti sve izglida, a što se tiče razlike između delosperme i karpobrutusa ne kužim ni ja ,al dok lijepo cvatu ni ne zanima me
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Uvijek se pitam koja je razlika između delosperme i karpobrotusa.Nisam pametnija ni nakon guglanja.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
lijepo je ukomponirana delosperma u kamen
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Zadnji trzaji delosperme.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opet sam ti bila u posjeti i nagledala se ljepote ! Vec sam ti jednom drugom prilikom rekla koliko su mi lijepi tvoji kamenom obrubljeni zeleni "otocici" !
![]() Budi pozdravljena do iduceg puta ! ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Krasno kamenje si izabrala, joj da je meni u blizini neka plaža !
A onaj što se objesio ( sram ga bilo) će se već nadići ( ups) kad se korjen opet prihvati u novim uvjetima. Uglavnom, lijepo si to skombinirala, sve je u tvom prepoznatljivom stilu. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Čujem da je limun poginuo.Neki strani ljudi nisu ništa zalivali.Valjda ih je sestra prepala sa nestašicom vode.Ionako je bio loša vrsta.Nikada nisam pojela ni jedan.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kasnije sam spaljeni bršljan ošišala.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kamenjar iza kuće je preživio ali je stvarno u jadnom stanju.Sirotica je propala ali i nikla iz sjemena.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
ako želiš novu kanu onda mi na pp pošalji poruku kao podsjetnik kad se drugi put nađemo na kavici
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Kiko,
sve ti je preljepo,a kaktus će se dići,samo mu trema mala pomoć(štpić-mislim)
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Ja ne znam što se ovaj objesio nakon presađivanja.Sad mi je žao što ga nisam zavezala za nešto.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kamenje sam pomno i satima birala po plaži.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Imala sam sliku cijelog gotovog,ali ne znam gdje je nestala pa imam samo fragmente.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Na tragu pretvaranja vrta u mediteranski,a možda i pustinjski vrt moram vam pokazati stvaranje novog mini-kaktusinjaka.
S ovog mjesta je izvađena hrpa kamenja,betona,korijenja i smeća i isto tako donešene tri vrste fine zemlje.Na kraju je posuto sa finim ispranim šljunkom.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Drugo,na 37 stupnjeva u hladu nije mi se dalo živiti,a kamoli zbog slikanja grabljati lišće od masline ili iglice od bora.Palo mi je napamet kad dobro zalijem i uredim da opet slikam ali mi se nije dalo
Potpisujem
|
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
![]() |
|
Prvo,razlog je biblijsko propadanje i bacanje bilja od suše i leda (ima unazad i o tome ponešto).
Drugo,na 37 stupnjeva u hladu nije mi se dalo živiti,a kamoli zbog slikanja grabljati lišće od masline ili iglice od bora.Palo mi je napamet kad dobro zalijem i uredim da opet slikam ali mi se nije dalo.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |