Ivnina cvjetna terapija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 43> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stefek jesi vražija
![]() ivna, cveteki su super ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Morat ču si negdje
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Što si donjela od mame nisi nam se pohvalila ?!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Cvijeće ti je jako lijepo, i pogled na balkone, ali mene je ipak oduševila ova slika, skladno, lijepo...
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kod tebe vlada i aromaterapija ne samo ona visualna
![]() a i sklad vrtne arhitekture mene se najviše dojmio ulaz u podrum,nisam nigdje vidjela takvo nešto ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Anči, nisam donijela baš puno cvijeća ovaj put jer je kiša ljevala kao blesava i nije mi se više dalo kisnuti po vrtu kopajući cvijeće
![]() Lantana, vjeruj nemam pojma koja bi to ruža bila, već sam razmišljala da zamolim forumaše da mi ju pokušaju identificirati ali jedno znam da je stara blizu 100-tinjak godina, bar mi tako kažu ovi stariji susjedi koji su tu od rođenja ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ma ivna pa neće ti ti slatki mali ježeki ništa a vidiš kak baš pašu u tvoj vrtek među tolike cveteke..
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Aha 100 %
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lepeke slikice si nam jučer darovala, puno cveteka i ljepote! Uzgred - Ferramol kupljen i postavljen.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Suseda balkon ti je prekrasan ,vidim da pasiflora fantasticno napreduje a ostalo cvijece da ni ne spominjem prava ljepota se rađa u vrtu podno Ivancice
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo Ivna, predivno je sve.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
To je zapravo pravo! Panoramska snimke. Tek one daju pravu sliku tvog prelijepog vrta!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Predivno,a i mene je ta zadnja slika odusevila
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Nisam ni skužila da je to ruža, ogromna je, a kad tek procvjeta, kažeš ti puno godina, ma nevjerojatne su te ruže ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kako je dobra ona slika s ružom iznad podrumskog luka!!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Sve buja i cvijeta,a panoramska slika je predivna i pokazuje sklad u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje
![]() Da, da Lantana, to je moja vrtna miljenica (o Bože mili kad malo bolje sagledam svi cveteki u vrtu, balkonu itd. su mi miljenici ![]() Ovih dana sam na poštedi , tako da korov nesmiljeno raste, ja mu se "ne smijem " niti približiti tako da samo šetam i slikam, evo što sam danas slikala, ma sve je isto ali mene veseli! Ne da se gore spominjana stara dama: ![]() ![]() Graničica, koju sam na zahtjev mojih par forumskih prijateljica ostavila ove godine, jer sam shvatila da je ona uvijek pobjednik u našoj borbi, samo što nije procvijetala: ![]() raste i iz kamena ![]() ![]() bauštelica se lijepo rascvijetala, nadam se da joj poslovi koji počinju ovaj ili slijedeći tjedan neće naškoditi ![]() ![]() dijelići bauštelice: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga moja, ostala sam doslovno bez daha, vidjevši kak se sve kod tebe zgusnulo, razbujalo i rascvjetalo. Predivan vrt.
![]() ![]() ![]() Odmah na početku, ne mogu a da ne naglasim koliko fantastično djeluje fotka s pogledom na bazen. Zaista bi čovjek mogao sjediti satima na mjestu i mirno promatrati taj prizor - prava cvjetna terapija.
A , što to moje oči vide? Nije moguće da je procvala žuta kamenjarka?!
Zadivila me tvoja gaura, koja je čini mi se drugačije nijanse od moje, čak mi se i više sviđa ( ili je to stvar u fotiću?).
Ma, neću više ništa izdvajati jer bi bilo nepravedno. Sve je, uključujući i fenomenalan balkon, prelijepo.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Sve je divno,ali ja stalno bacam pogled na ruzu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |