Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - lukacc- dvorišče
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

lukacc- dvorišče

Odgovori Odgovori Stranica  <1 151617
Korisnik
Poruka
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2010 u 06:22
Lukaccc, hvala ti na ponudi i sjetit cu te u proljeće za gailardiju, a i nove slikice su super! Vidim da ti salixi baš lijepo napreduju, eto krenuli su sada i svake će godine biti sve ljepši, bujniji i veći.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 203
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2010 u 22:17
drago mi je da ste opet prošetali mojim skromnim dvoriščem.

medvjed, mislio sam da će ga hortenzije ugušiti kad sam ga tu stavio, ne neda se on!Smile

anaida, da trgnule su se konačno. i pitanje imam, vezano za zimu, jesi ih zaštitila prve godine?
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2010 u 06:51
znači bio je planiran :). ja sam si mislil da se sam doselil. super je ispalo, svaka čast!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2010 u 06:55
Ja sam imala sreću , kupila sam salix i zasadila u jesen (prije 3 godine) , ta je zima bila jako blaga i dosta kratka, tako da ga nisam štitila. Ali mislim da bi bilo dobro da ti tvojima samo dolje oko korijena staviš malo slame ili grana od bora, tek preventive radi. Krošnju im ne moraš štititi, a za sada ju nemoj niti orezivati. U proljeće, ako hoćeš, možeš ju oblikovati u krug ali ni to prve godine nije potrebno. No, kasnije, kad se jako proširi krošnja onda joj je dobro orezivanje tako da se popunjuje. Ona raste jako brzo i jako bujno, vidiš da je kod mene krošnja na salixu prava "prašuma".
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2010 u 09:29
Originalno poslano od člana matilda matilda napisao:

ovaj panj mi je smile227. odmah krećem u potragu za jednim panjom.koliko je vremena potrebno da se toliko razmnože?

Zbilja je prelijep!!!!!!!! LOL
Vidim i kod tebe su hoste rascvjetale, vjerujem da uživaš u tim mirisima!
Time is something you can never get back..
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2010 u 09:36
Kao i uvijek kod tebe je lijepo, zeleno, rascvjetano, ali panjevi najviše oduševljavaju Clap
život je more
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2010 u 09:49
Originalno poslano od člana lukaccc lukaccc napisao:

Cvijeće je prekrasno, ali meni je ova slika najljepša od ovih zadnjih koje nisam vidjela. Pokazuje svu ljepotu tvog vrta (ili barem jednog dijel!).
ClapClapClap
Clap
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 22:35
Hej Lukaccc gdje je zapelo, imaš prekrasan vrt pun lijepih detalja, cvijeće raznovrsno počasti nas sa novim slikama.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 151617
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.