Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 172> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vješalice...ili kako bi moja baka rekla afingeri su odlični...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Hvala E.Buba,drago mi je da si se javila.Posprejala sam preko cipke.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ma bilo mi je preravno za tanjur ali prevario me stalak
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Vesele vješalice.
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Savršeno,komplet je prekrasan,nježan,odmjeren,prelijepo je.Ma molim te reci mi čime sprejaš preko čipke,što upotrebljavaš?stalno čitam to posprejala a nikad ne znam sa čime,jesu li to neke boje u spreju? |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Sarice proradila i ova moja tehnika,ali mi dode u ruke tek kad moja ,raja ode u krpe pa prosetah tvojim sokakom i prode me cjelodnevni umor kad vidjeh ovu ljepotu -steta sto nisam u starom stanu pa makar i ovo gluho doba bilo dosla bih ti na vrata da ti osobno cestitam na ovako lijepim radovima
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Jako mi se sviđa kompletić.........već zamišljam tvoj ormar s veselim vješalicama
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Moj pokušaj "čipkanja" nije ovako ispao....sigurno je greška u čipki
![]() Prekrasna kombinacija salvete i čipke ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ćipka,salveta,print?.......tanjur?........lijepo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
uf kasnim,kasnim..........vješalice su wow.......to je sve uzorak s jedne salvete?.......ili ne,sad vidim i leptire.......ona kutija s ružom,iako se ne vidi najbolje mi je divna,volim takve stvari
![]() ![]() možda jedino da si ljepila salvetu na zatvorenu kutiju a onda ju prorezala......tako da se uzorak poklapa.......nije zamjerka,samo savjet
![]() |
|
![]() |
|
lijep komplet,svjećnjaci su mi baš fora.......i rad s čipkom si počela?.....tako i treba,istraži sve mogućnosti
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Onaj gornji komplet mi se jako sviđa.
Imam tu salvetu, al nikako da mi dođe na red jer kako sam je god pokušavala skombinirat-nije to bilo to! Zato mi se ovo tvoje sviđa-ideja, izvedba...sve! ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Romantično, prekrasno...u kompletu savršeno!
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Super ti je ovaj komplet, a i inače volim ovu salvetu.
Je li ti ono i čipka?
|
|
![]() |
|
hvala mare,nije tanjir,platno je.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |