moj dekupaž |
Odgovori | Stranica <1 1516171819 27> |
Korisnik | |
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno,predivno a cure ispred mene već su sve rekle....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
okvir je savršen!
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan okvir, izvrstan shabby i jako lijepo ukomponirani morski motivi, bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo još nešto dovršeno,htjela sam da izgleda onako pohabano pa sam rubove malo šmirglala ,kao što to radi izzy,ali mi je papir za šmirglanje prefin pa se boja nije dala osim na samim rubovima i nije ispalo kako sam htjela ,ali kako je je ostavila sam ga takvog a onda sam i listove masline malo pohabala ,pa sad vi prosudite kako to u konačnici izgleda
kod ovog pijata mi 2k toliko raspucava boju da pojma nemam šta dalje ,rekla bi izzy bez panike sad treba potufkati metalik bojom jer se one ne raspucavaju ali takvu ja imam samo zlatnu a to mi ne paše .ŠTA DALJE?
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je rađeno sa stražnje srtane tanjura je li tako? ako je onda pokušaj na moj način,meni se to znalo događati ali ja radim s obićnim lakom za raspucavanje međutim ništa te ne košta da probaš-prelakiraj s bezbojnim lakom,možeš i dva put i onda stavi boju koja ti odgovara,meni tada ne bi raspucavalo!
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ZABORAVILA SAM ONO NAJVAŽNIJE -I MASLNE I OVAJ TANJUR SU ODLIČNI!
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Masline su ispale odlične, a kod problema sa podivljalim raspucavanjem se slažem sa Slavicom - pokuša prelakirati pa onda nanijeti preko toga sloj boje... Ništa te ne košta da probaš!
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam da sam nešto zaboravila... Okvir je mega dobar! Kao da je izašao iz nekog decor časopisa, bez zezancije! Stvarno si se nadmašila tu!
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bez obzira na pucanje boje meni ovo izgleda super, i masline su baš posebne!
|
|
ANĐELKA
|
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slavica od mene za pohvale i za pomoć poslušat ću tvoj savjet
izzy svaka pohvala godi a kad je od nekoga čijim se radovima ja osobno divim ko mi je onda ravan
anđelka i tebi jedna
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svakimd anom sve više napreduješ... ja bi ovdje napravila baš taj kontrast i prelakirala zlatnim sprejem...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
file
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mnataša..svaki dobronamjerni komentar i prijedlog je dobro došao razmislit ću o zlatnoj boji
hvala za ono napreduješ ,a ja moram reće ako je tako to je zato što učim od najboljih ...............stvarno ste najbolje
|
|
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tanjur sa maslinama je odličan i jako lijepo prezentiran sa krasnom crvenom ogrlicom.narcisi krasni,odlično dorađeni bojama,a pukotine ćeš lako popraviti.
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja koristim hqs vernice professionale akrilni lak bezbojni brzosušeći,zadovoljna sam sa njime ,nije skup,u spreju je i košta dvadesetak kuna,kad mi se to dogodi posprejam dva put i stavim boju-problem riješen!Nadam se da ćeš uspjeti!
|
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okvir vrlo poseban,tanjuri prekrasni.
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni su ti radovi, posebno mi se svidja skrinjica. Bravo!
|
|
file
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure hvala na posjeti i na pohvalama
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
o ukusima se ne raspravlja ali meni je ovo tvoje raspucavanje fantastično.......i bila bi jako sretna kad bi mi se nešto tako raspucalo.......
a tanjur s maslinama je jako lijep,decentan......i lijepa zelena boja......jedino što sam ja malo skeptična prema "ofucanim" staklanim stvarima....to mi nekako najbolje ide na drvenim stvarima
|
|
file
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mare da sam ja tila da to tako raspuca to se nebi desilo,vjeruj mi ,to raspucavanje je nuspojava 2k ,sad se dvoumim kako to završiti.
slažem se s tobom da ofucanost najviše paše drvenim stvarima ali u malim količinama na staklu mi to fino izgleda kao kad to obradi naša izzy.
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad sam bila u frisko iz pecnice, onaj tvoj ram za slike budi sjecanja i lijepe uspomene
|
|
Odgovori | Stranica <1 1516171819 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |