Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Malo smo se ponovili...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Malo smo se ponovili...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 49>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 19:57
Lantana baš ti hvala, znači ove godine se nadam cvijetu - super.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 19:45
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Agaphantus je 16,50,   a đurđice 21 kn, ali ih ima 5, a agaphantus samo jedan. Imam još jednog od lani koji mi nije cvjetao, pa možda ove godine procvjetaju oba.

Hoya baš su dobili lukovice, ima ih stvarno puno, iako ako tražiš baš nešto određeno to nećeš naći.

Ni meni agaphantus nije cvao prvu godinu, prvi cvijet je imao drugu godinu, a slijedeću godinu je imao dva cvijeta, sada ima tri one rozete i vjerojatno će ovu godinu imati tri cvijeta.
život je more
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 16:46
Cry
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 16:08
Pa ja sam imala tu plavu, naravno da nije kao na slici, ali je ipak posebna. Mislim da je osjetljivaja nego druge, a moja se jednostavno izgubila u vrtu.
RIJEKA

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 16:03
Mene MKM počastila u subotu planikom (maginjom) i plavom (lila) ružom.
Toliko je lijepa na slici da ne mogu vjerovati da će takva biti kad bude cvala u mom vrtu!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 15:47
Agaphantus je 16,50,   a đurđice 21 kn, ali ih ima 5, a agaphantus samo jedan. Imam još jednog od lani koji mi nije cvjetao, pa možda ove godine procvjetaju oba.

Hoya baš su dobili lukovice, ima ih stvarno puno, iako ako tražiš baš nešto određeno to nećeš naći.
RIJEKA

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 14:36
Ma našoj Triši ruže cvatu kud god krene, iz nje zrači pozitivna energija i u lošem vidi dobro. Bravo Triša.

Hoya, jednom ću doći u Rijeku, to je sigurno, ali moramo povesti Trišu u taj vrtni centar, jer kakve sam ja sreće neće biti ništa za kupiti...
život je more
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 14:22
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

I ja bi u taj vrtni centarCry. Kod nas samo Konzum i nema ništaCry

Nema ti druge, Lantana: Ili dođi u Rijeku ili se izjasni šta ti se sviđa od viđenog pa ćemo mi odraditi!

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 14:21

Kako ti Triša pogodiš vrijeme i mjesto.

U subotu sam bila tamo. Niti jedne lukovice na policama.

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 14:15
I ja bi u taj vrtni centarCry. Kod nas samo Konzum i nema ništaCry
život je more
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 14:13
Triša koliko ste platili Agapanthusa?
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 14:12
Opet odlazak u vrtni centar urodio plodom - dvije predivne biljčice, malecke po 9 kn svaka, ali baš upečatljive, stavit ću ih na prepoznavanje.

Malo zemlje za kaktuse za pomješati i presaditi gornje i nekoliko paketića lukovici

RIJEKA

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 20:05
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 19:53
SilveK, lily gloriosa, kaj se to može uzgajati kod nas bez staklenika?!?

bdw, znam da ima lukovicu, da je neka vrsta ''penjačice'', ali nisam znala da se to kod nas može nabaviti i uzgajati...
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 19:52
Odličan ulov SilveK.Još kad sve procvijeta,ima da uživamo u slikamaSmile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 19:46
Sve kao neće ona ništa - ima tog i previše i onda vidi ove slatke male vrećice šareno obojane i "pukne" i kupi opet hrpu. Već je sada šareno, a što će tek biti.
RIJEKA

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 18:14
Moj današnji ulov u baumaxu, cijene su im astronomske....bilo je pakiranje 3 lukovice nerine po 39 kn, radije sam uzela 2 pakiranja roza mix po 31 kn, tako da sam za 62 kn kupila 2 lukovice nerine, 4 ljiljana i 24 zepyhranthusa...baš treba dobro sve pregledati, jer neka pakiranja su povoljnija. Radi gloriose sam išla, a imaju i veliku ponudu lukovica po 8-9 kn, proizvođač neki Ok...prilično su ok, nisam mogla odoljeti i OPET kupila anemone (kao da ih nemam dostaLOL) i ogromnu žutu daliju.

Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 23:33
ne znam kako je kod vas u pevecu ali u Kutini i Sl.Brodu kad god sam bila cvijeće im je plivalo u vodi a vani u jednom ćošku je bilo brdo pobacanog cvijeća koje je trunulo,poslije cvijetnjake očiste pa ih jeftino prodaju.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 602
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 18:47
Baumax je uvijek bio skuplji od Peveca.
Prošle godine kad sam bio u Pevecu.....slučajno je jedna žena komentirala..."što god sam kupila u Pevecu nije mi uspijelo".
I ja sam se u to uvijerio - čak mi se ni gipsofilia nije primila.
Hvala Shashi na njenoj darežljivosti.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 12:03
Alisa, baš ga gledam otpali svi listovi i cvjetni pupovi, ali živ je, pa se nadam da će se oporaviti - hvala ti.
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 49>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.