Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rainovi vrtni prijatelji
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Rainovi vrtni prijatelji

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 39>
Korisnik
Poruka
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 14:16
Potpisujem upit: kako se zove, gdje živi.... stvarno je posebna!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 15:21
2010 godina sigurno će biti godina adeniuma.....kažeš da će ih puno izgnjiliti....ma neka ti ih barem pola ostane!
Milostiva Snješka je prva liga Thumbs%20Up, zasigurno najljepši snješko foruma a i najbolje opremljen Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 19:14
P- prekrasno, prelijepo, privlačno
R- radosno, reprezentativno,raskošno
O- ???? očekujemo nastavak
LJ-
E-
Ć-
E-

lijepi pozdrav, draga Rain
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 20:26
Stefkaja,Baka,ono je obični ukrasni luk,lukovica kupljena prošle jeseni.E,sad ne znam koja je točno vrsta,više sam ih kupila,pa su mi se imena pogubila.Lukovi se sade na sunčanu poziciju,na ocjedito tlo zbog zimske vlage.Velika je prednost kaj ih voluharice neće jesti,a i krticama smrdi!
svima smrznuti pozdrav!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 00:55
Rain sve pohvale za vojsku, neka više zasja pravo sunce da vojska može na sunce...Pohvale za ukrasni luk, baš je fora...Proljeće polako stiže i kod tebe, tek je kako ti kažeš P... Valjda neće opet biti snijega, možda se metereolozi šale, pa bi moglo biti uskoro i R....smile85WinkWink
sutra je novi dan
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 12:34
imaš prekrasan i zanimljiv vrt
a Vau i Mijau izgledaju miroljubivo
za mlade sadnice
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 13:02
Rain prekrasno cvijeće.

I svaka čast za adeniume.
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 15:20
Fala ,curice!Inače,sve je bijelo...
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 15:27
Stigla i ja malo pogledati tvoj vrt!
kažeš bijelo i grad i selo.
Kod mene tako jako puše da si ga mislim da će mi kuću ponijeti u zrak!
Tvoja vojska nadam se u toplom jer bi inače mrtvih bilo, a bila bi prava šteta!
ovih dana lunjam po forumu i lovim se za svaki procvjetali cvijet jer ih toliko iščekujemo, tako da onaj tvoj žuti i visibabe su melem za moje oči!
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 22:21
Prošetala sam tvojim vrtom......wow.
Kao sa neke druge planete.
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 22:38
Hvala ti Makk,meni moj vrt i je neka druga planeta na koju zbrišem od svega.Pri tom je potpuno nevažno kak on izgleda,važno mi je da se ja u njemu dobro osjećam.Vjerojatno je svakom ljubitelju biljaka vrt svijet koji je stvorio za sebe,po svojoj mjeri.Tak da je svaki vrt jedan mali svemir u kojem u skladu, razumijevanju i međusobnom uvažavanju žive i uče jedni od drugih, ljudi,biljke i životinje.
pozdrav,uvijek si dobrodošla!
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2010 u 17:49
rain kod tebe pravi mali rasdnik ,a za snjeska +5 bas me zanima kak ste mu glavu stavili na njega kad je visi od vas dvojice
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 21:51
Rain, zar je kod tebe proljeće stalo na "P"?
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 21:59
Dok sam vidjela stiropore pomislila sam da sam kod BB, ali vidim da se "stiropomanija" širi. Ostatak "priče" naravno prelijep. 
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 22:52
Renči di si, verojatno si zauzeta velikim radovima u vrtu?Smile
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 23:25
Još pitaš,cijelo tijelo mi je u nesvijesti.Bum ovih dana malo sliknula,čpr
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 00:12
Malo sličkica i od mene

cornus florida

berberis

criptomeria japonica

kod ovog eonimusa me fascinirao oblik grana koje imaju plutaste nastavke

moja najdraža travica-haconecloa

hostice
Perla,gle tko te gleda!

tulipani

rumex

živčani lješnjak

ajuga

bergenije

jaglac

I dosta za večeras,nastavak slijedi.Pozdrav svim namjernicima!

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 00:37
Rain preljepo cvijeće...Primjetila sam da imaš ili si sada kupila CORNUS FLORIDA....Ta me je biljka oduševila pred 2 dana u našem lokalnom rasadniku...Samo cijena je bila 480kn, pa sam žalosno konstatirala, da ništa od kupovine...Istina bog da je bila velika sadnica, ali i cijena je bila prevelika...Tvoja mi se čini manja pa je možda i povoljnija cijena....smile169
sutra je novi dan
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 02:48
A ljepote... opernatila si se bijelim perjem. Ma đe ga nađe? Euonymus alatus osim kore s krilcima, zanimljiv je ujesen zbog crvene boje lišća i plodova.

Jagoda je cijena za past u nesvijest, ali kod nas je bila u jednom rasadniku 600 kn, a drugi ga nisu imali.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 06:51
Proljeće s velikim slovima!ClapClapClap¨
Imaš čudesno puno biljkica i tako si ih lijepo prezentirala!Thumbs%20Up
Lijepi prijatelji!Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.