Rainovi vrtni prijatelji |
Odgovori | Stranica <1 1516171819 39> |
Korisnik | |
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potpisujem upit: kako se zove, gdje živi.... stvarno je posebna!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
2010 godina sigurno će biti godina adeniuma.....kažeš da će ih puno izgnjiliti....ma neka ti ih barem pola ostane!
Milostiva Snješka je prva liga , zasigurno najljepši snješko foruma a i najbolje opremljen
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stefkaja,Baka,ono je obični ukrasni luk,lukovica kupljena prošle jeseni.E,sad ne znam koja je točno vrsta,više sam ih kupila,pa su mi se imena pogubila.Lukovi se sade na sunčanu poziciju,na ocjedito tlo zbog zimske vlage.Velika je prednost kaj ih voluharice neće jesti,a i krticama smrdi!
svima smrznuti pozdrav! |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rain sve pohvale za vojsku, neka više zasja pravo sunce da vojska može na sunce...Pohvale za ukrasni luk, baš je fora...Proljeće polako stiže i kod tebe, tek je kako ti kažeš P... Valjda neće opet biti snijega, možda se metereolozi šale, pa bi moglo biti uskoro i R....
|
|
sutra je novi dan
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imaš prekrasan i zanimljiv vrt
a Vau i Mijau izgledaju miroljubivo za mlade sadnice |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rain prekrasno cvijeće.
I svaka čast za adeniume.
|
|
rain
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fala ,curice!Inače,sve je bijelo...
|
|
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stigla i ja malo pogledati tvoj vrt!
kažeš bijelo i grad i selo.
Kod mene tako jako puše da si ga mislim da će mi kuću ponijeti u zrak!
Tvoja vojska nadam se u toplom jer bi inače mrtvih bilo, a bila bi prava šteta!
ovih dana lunjam po forumu i lovim se za svaki procvjetali cvijet jer ih toliko iščekujemo, tako da onaj tvoj žuti i visibabe su melem za moje oči!
|
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala sam tvojim vrtom......wow.
Kao sa neke druge planete. |
|
rain
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Makk,meni moj vrt i je neka druga planeta na koju zbrišem od svega.Pri tom je potpuno nevažno kak on izgleda,važno mi je da se ja u njemu dobro osjećam.Vjerojatno je svakom ljubitelju biljaka vrt svijet koji je stvorio za sebe,po svojoj mjeri.Tak da je svaki vrt jedan mali svemir u kojem u skladu, razumijevanju i međusobnom uvažavanju žive i uče jedni od drugih, ljudi,biljke i životinje.
pozdrav,uvijek si dobrodošla! |
|
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rain kod tebe pravi mali rasdnik ,a za snjeska +5 bas me zanima kak ste mu glavu stavili na njega kad je visi od vas dvojice
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rain, zar je kod tebe proljeće stalo na "P"?
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dok sam vidjela stiropore pomislila sam da sam kod BB, ali vidim da se "stiropomanija" širi. Ostatak "priče" naravno prelijep.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Renči di
si, verojatno si zauzeta velikim radovima u vrtu?
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
rain
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još pitaš,cijelo tijelo mi je u nesvijesti.Bum ovih dana malo sliknula,čpr
|
|
|
|
rain
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sličkica i od mene
cornus florida berberis criptomeria japonica kod ovog eonimusa me fascinirao oblik grana koje imaju plutaste nastavke moja najdraža travica-haconecloa hostice Perla,gle tko te gleda! tulipani rumex živčani lješnjak ajuga bergenije jaglac I dosta za večeras,nastavak slijedi.Pozdrav svim namjernicima! |
|
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rain preljepo cvijeće...Primjetila sam da imaš ili si sada kupila CORNUS FLORIDA....Ta me je biljka oduševila pred 2 dana u našem lokalnom rasadniku...Samo cijena je bila 480kn, pa sam žalosno konstatirala, da ništa od kupovine...Istina bog da je bila velika sadnica, ali i cijena je bila prevelika...Tvoja mi se čini manja pa je možda i povoljnija cijena....
|
|
sutra je novi dan
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ljepote... opernatila si se bijelim perjem. Ma đe ga nađe? Euonymus alatus osim kore s krilcima, zanimljiv je ujesen zbog crvene boje lišća i plodova.
Jagoda je cijena za past u nesvijest, ali kod nas je bila u jednom rasadniku 600 kn, a drugi ga nisu imali. |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće s velikim slovima!¨
Imaš čudesno puno biljkica i tako si ih lijepo prezentirala!
Lijepi prijatelji!
|
|
Odgovori | Stranica <1 1516171819 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |