KARMEN |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 42> |
Korisnik | |
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I meni je ovo jedna od dražih salveta, divno si je iskoristila.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
tako lijepo, elegantno...decentno...odlično...
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Jednostavno i krasno
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
U pauzi od pločica nastao je ovaj komplet po narudžbi. Baš tako je susjeda željela , taj motiv, jednostavno i bez boja. Vaza je bila boje bijele kave sa smeđim cvjetovima a ogledalo metalik smeđe. E pa vi sada prosudite
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Cure moje pusa svima.
![]() Kaćo žao mi je što se ne vide prave boje a to da je crvena baš onako crvena a ova imitacija kamina sa strane slike je boja kao na slici. Ne vide se baš ni 3d efekti, kugle na boru, pas, rogovi i dr. Sve je lakirano onim klar lakom njega najviše volim
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
karmen divne su ti ove tvoje plocice za vrata
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Karemen prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
E ovih daščica nikad viška...sve bolje i bolje ideje...bravo!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ove pločice su ove godine jako popularne! Bravo, prekrasna je!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Ah, Primavera i ja sam se tako uživila
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Još jedna visilica
![]() |
|
![]() |
|
Sasha, Elzabuba, Prila
![]() Sasha imaš u uputstvima jedan film na you tubeu za kugle pa pogledaj nije tako komplicirano
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
kakve krasne pločice.ona sa prozorima je |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Ne znam šta mi je bolje, prozori ili anđeli.
I zamisao i izvedba savršeni.
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
ma ja ne kužim!... na koji način radite te kugle da budu tako savršeno zaglađene bez nabora!!?? ja još nisam to ni probala raditi ali samo ovako kad zi zamislim cini mi se neizvedivo! Svaka cast! a pločice su preslatke!
|
|
![]() |
|
Lula, i mene je ta slika asocirala baš na to. Šteta što nije uslikano bolje.
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
E Karmen moja...takva ljepota se jedino s uživanjem i može napraviti....Samo čekam da ova dječica počnu otvarati oveprozore prekrasno... |
|
![]() |
|
Hvala vam svima na lijepim komentarima. Baš sam sve radila s uživanjem
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |