Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mačkove slike
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mačkove slike

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 36>
Korisnik
Poruka
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 22:56
smile78
Čistace sam dobila od susjede i to je bila moja prva biljka posađena u vrt ove kuće, uz njih sam posijala još kadifice i ostala zadivljena da je meni nešto procvjetalo. I počela moja ljubav za cvijeće i ujedno borba s neznanjem. Kod mene su nekih 6-7 god. Sami su se širili, a sad sam ih ja dodatno "razvukla" da dobijem obrub. Moja kćer ih redovito gladi jer su joj mekani ko zeko, možda zato rastu.
Lantana, samo nek se širi, naći ću ja njoj mjesta.
Bergenia i meni, valjda će uspjeti!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 23:01
super...svida mi se kombinacija...stvarno si to super sredila...svaka cast...svakom danom ti je sve lijepsi vrt
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 09:52
Super si uredila gredicu...!
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 10:55
Jako lijepo uređena gredica..
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 22:39
Hvala, cure! I Sasha je pomogla u osmišljavanju! Što bih ja bez vas!
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 09:04
Mačak lijepo si ti to sve iskombinirala,baš mi se sviđa promjena a tek kad sve sve to razraste smile141
čovjek uči dok je živ
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 00:10
Mačak, krasno obavljen posaoSmileSmileSmile

Jeli se čistac oporavio?Wink
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 07:09
Odličan posao, uistinu. Čistac imam i ja i redovito ga prorijeđujem i sadim na razna mjesta. Već sam na puno gredica vidjela rub od njega i odlično izgleda jer je svojom bojom baš lijep kontrast drugom cvijeću, a nezahtjevan je sasvim i razmnožava se jako. Usto, lijep je cijele sezone. Tako da je i tvoja kombinacija super!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 20:50
Evo par novih sličica u jesenjem ruhu. Slikano je već pred mrak.
Kopanje, jedna:

Druga:

Novouređena gredica, od ove suše čistac se teško oporavlja. Ujutro je lijep, po danu opet klone:

I panj je dobio jesenje lice:

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 21:12
wow! tu je uvijek nesto super....
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 21:24
"kopanje"su preslatke.Reci mi kakva ti je to trava u njima?Jel to neka niska?Krasno izgleda.
Panj je fenomenalan.No nikako skužiti šta ti je ovo ,kod datuma,u panju?!
I ovu minijaturu sa sedumina i ko zna čime, u posudi,uz panj,si mogla zasebno uslikati .krasno izgleda,ovako polovičnoWink
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 21:33
To kod datuma je ovo:

A trava je Imperata cylindrica 'Red Baron', meni je isto divna.

Hvala!
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 21:35
Sad je nekako skroz roza boje.
Može uslikam i posudu sutra.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 21:42
Mislila sam da je to to.Kad zahladi promjeni boju.To je kod seduma i čuvarkuća isto.Prekrasne boje dobivaju za hladnih dana.
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 21:45
Slažem se, mene je iznenadila promjena, daje boju panju. A za čuvarkuće, ovo ljeto sam dobila puno novih, od Renee i drugih jedva čekam da počnu mijenjati boju.
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 14:22
Prekrasno je sve, ali panj je super..
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 18:58
Gnjavim pomalo no imam jedno mjesto gdje mislim prebaciti ukrasne trave,one niže naravno i zato me zanima ova tvoja.Koliko visoko naraste?I kako se zove,naravnoBig%20smile
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 18:58

Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 19:25
Lijepi jesenski ugođaj .
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 20:55
Da, s hrpetinom lišća, pol dana samsmile158. A posla još hrpu.
Hvala Štefica!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.