Mačkove slike |
Odgovori | Stranica <1 1516171819 36> |
Korisnik | |
macak
Mladi grm Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čistace sam dobila od susjede i to je bila moja prva biljka posađena u vrt ove kuće, uz njih sam posijala još kadifice i ostala zadivljena da je meni nešto procvjetalo. I počela moja ljubav za cvijeće i ujedno borba s neznanjem. Kod mene su nekih 6-7 god. Sami su se širili, a sad sam ih ja dodatno "razvukla" da dobijem obrub. Moja kćer ih redovito gladi jer su joj mekani ko zeko, možda zato rastu. Lantana, samo nek se širi, naći ću ja njoj mjesta. Bergenia i meni, valjda će uspjeti! |
|
Sponzorirani linkovi | |
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super...svida mi se kombinacija...stvarno si to super sredila...svaka cast...svakom danom ti je sve lijepsi vrt
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super si uredila gredicu...!
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepo uređena gredica..
|
|
macak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, cure! I Sasha je pomogla u osmišljavanju! Što bih ja bez vas!
|
|
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mačak lijepo si ti to sve iskombinirala,baš mi se sviđa promjena a tek kad sve sve to razraste
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mačak, krasno obavljen posao
Jeli se čistac oporavio?
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odličan posao, uistinu. Čistac imam i ja i redovito ga prorijeđujem i sadim na razna mjesta. Već sam na puno gredica vidjela rub od njega i odlično izgleda jer je svojom bojom baš lijep kontrast drugom cvijeću, a nezahtjevan je sasvim i razmnožava se jako. Usto, lijep je cijele sezone. Tako da je i tvoja kombinacija super!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
macak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo par novih sličica u jesenjem ruhu. Slikano je već pred mrak.
Kopanje, jedna: Druga: Novouređena gredica, od ove suše čistac se teško oporavlja. Ujutro je lijep, po danu opet klone: I panj je dobio jesenje lice: |
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wow! tu je uvijek nesto super....
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"kopanje"su preslatke.Reci mi kakva ti je to trava u njima?Jel to neka niska?Krasno izgleda.
Panj je fenomenalan.No nikako skužiti šta ti je ovo ,kod datuma,u panju?!
I ovu minijaturu sa sedumina i ko zna čime, u posudi,uz panj,si mogla zasebno uslikati .krasno izgleda,ovako polovično
|
|
macak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To kod datuma je ovo:
A trava je Imperata cylindrica 'Red Baron', meni je isto divna. Hvala! |
|
macak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad je nekako skroz roza boje.
Može uslikam i posudu sutra. |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislila sam da je to to.Kad zahladi promjeni boju.To je kod seduma i čuvarkuća isto.Prekrasne boje dobivaju za hladnih dana.
|
|
macak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se, mene je iznenadila promjena, daje boju panju. A za čuvarkuće, ovo ljeto sam dobila puno novih, od Renee i drugih jedva čekam da počnu mijenjati boju.
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno je sve, ali panj je super..
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gnjavim pomalo no imam jedno mjesto gdje mislim prebaciti ukrasne trave,one niže naravno i zato me zanima ova tvoja.Koliko visoko naraste?I kako se zove,naravno
|
|
macak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi jesenski ugođaj .
|
|
macak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, s hrpetinom lišća, pol dana sam. A posla još hrpu.
Hvala Štefica! |
|
Odgovori | Stranica <1 1516171819 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |