Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 56> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Divne kuglice! Zavidim ti jer meni ne idu baš te okrugle stvari... Ali ti to radiš majstorski!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Kuglice su prekrasne! Užitak ih je gledati!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
predivne su ti kuglice
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
KUglice su pre pre krasne, prave male umjetničke minijature
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Znam saara...ja veceras slikala moje bozicne uradke....pun
![]() ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Puno su ljepši u prirodi.
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Evo i ostalih
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toliko dok se ostali suše |
|
![]() |
|
Puno hvala tetice dajete zalet za dalje. A dalje i dalje Božić. Evo prvo dva balona na kojima su bila važna imena za naručiteljicu Jan i Vitar
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Saara nisam dugo bila kod tebe, ali sam zato sada uživala u tvojim novim radovima.
Šta da izdvojiim???
Ništa, jer svaki rad je lijep za sebe i poseban.
Malu prednost dajem ipak tanjurima, jer njima si otvorila jednu novu dimenziju božićnih tanjura.
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Tanjuri su jako lijepi,ali svijećnajci su me posebno oduševili!
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Ovi tanjuri i svjećnjaci su mi za čistu peticu, bravo
![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
već sam jednom spomenula kako nisam baš preveliki ljubitelj božićnih i novogodišnjih motiva. ali saara ovi svjećnjaci na Tintiliniće, patuljke, djeda mrazove ili neznam kako su stvarno preeeslatiki!! |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jako lipo,jako,jako,predivni radovi saara
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrani svječnjaci, ali onaj prvi tanjur je vaaaauuuuu!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
svijećnjaci su prekrasni
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
i ja se dvoumim (troumim?) oko favorita. "bakery" tanjuri su mi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Tesko mi se odkuciti koji mi je tanjur ljepsi od kojega... a da ti pravo kazem, kod svijecnjaka mi je jos teze... sta cu sad?
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Dorina, Elza puno hvala. Nije ovaj put frosti, samo tanki sloj bijele akrilne boje, tupkan.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |