Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 272> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
AKo se budeš udavala (udavila) bome će moja šogica doći iz Splita. Neeeee, ti to obavi u Splitu - i ovako si često tamo! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
pa vidiš da djeluje- ako ne ozdravi bar se ne živcira
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Aranžman je fenomenalan.
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
aranžman ti je supač
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
aranžman je prekrasan
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Hvala shasha - i tebi također
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() priznajem da sam malo ljubomorna na tvoje irise koji su već procvjetali, a mojima ni traga još!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hoya, tebi i tvojima sretan Vazanj
Aranžman je krasan, ja sam ove godine stavila samo dekicu na zekota, ionako kad stavim vazu na stol stalno ju svi nervozno premještaju
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
sretan praznik aranžman je divan
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ajme ženo draga, jel se ti utrkuješ sa mamom, nije me mjesec dana bilo u tvom dvorištu, a danas kad sam pogledala na rit sam opala..... pa treba to pročitati i pregledati ..... od 8-21 stranice.
Magnolija je prekrasna, moja tek pupa, svekrvina počela cvasti, a tvoja je sigurno več i ocvala. Jastučac je mrak, ali mene se dojmila ona hrpa kamenja, koju bi ja tako rado preselila, naravno k sebi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
inaja za tebe moj omiljeni
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Aranžman je prekrasan. Pozdravi čestitka šogorici!
![]() A vidim da se tu još neki žale na necvjetanje irisa... Znači ovisi o vrsti a ne samo mjestu rasta.
|
|
![]() |
|
Moji su, bergenija već prošli. Ovi su rani, neki starinski, a one koje sam kupovala i ja još očekujem!
|
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Joj Hoya, šteta što mi nisi malo bliže, ili ja tebi, ma svejedno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jooooj, zaboravila sam reći. Došla mi je šogorica iz Splita. Ona mi je to složila.
|
|
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
hvala hoya ljubim vas sve vi me uvjek oraspoložite a baš sam dana s fuj sa raspoloženjem
|
|
![]() |
|
Ja ti kat.rea imam jedan dobar prijedlog. Dođeš kod nas u Rijeku, popijemo kavicu, auto nakrcamo kamenjem (pod opravdanjem: Bura je, da auto bude teži ...) i tako nekoliko puta. Barem za jedan mali kamenjar - bit će dovoljno!
Sad znam što ću ti donjeti na floru ....
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
E ja te već mislila zvati da mi dođeš kad se budem udavila, pardon udavala.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
jedva sam docekala slikicu na nekom sam laptopu pa je sporrrrrr.... Ali vrijedilo je cekati. Pusa tebi i sogorici brz oporavak.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Svima hvala i velika
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |