Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 113>
Korisnik
Poruka
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 20:27
hehe hahar mali, ne perstaje skakati dok ne zaspi......kao da je na kerozin...mamina alkaida ...hihihihihi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 20:28
al ipak je djete,zar i nisi skakala kad si bila mala?
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 20:30
nego kako!!!...hehehe....evo sad me vuce, moram ici citati slikovnicu......duznost zove, odlazim...vratim se...kiss kis
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 20:31
samo ti njegaj uspavaj,ja san ionako do kasno na vezi
Na vrh
gortyna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 173
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gortyna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 22:47
rose, imas li ti svojih slika na forumu
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 23:35
Nešto Jassi dugo uspavljuje.. ili je zspala ili se primila nekog poslaaaa
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 01:09
Originalno poslano od člana gortyna gortyna napisao:

nažalost nemam,prekljucer sam isla slikat svoje radove da ih mogu ovde stavit al su mi slike lose ispale,imam taj bratov aparat a s njim nemogu dobit ono sto zelim. samo mi je jedna slika ispala tako-tako tako da za 1 sliku neču otvarat novi topic.
Na vrh
gortyna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 173
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gortyna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 10:26
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

Originalno poslano od člana gortyna gortyna napisao:

nažalost nemam,prekljucer sam isla slikat svoje radove da ih mogu ovde stavit al su mi slike lose ispale,imam taj bratov aparat a s njim nemogu dobit ono sto zelim. samo mi je jedna slika ispala tako-tako tako da za 1 sliku neču otvarat novi topic.

steta Cry
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 11:41
joj..toliko toga novoga za citati...cure moje ako nastavim ovako mislim da  ce mi i juha pregoriti.......strašne ste.....rose pa slikaj mobitelom......daj pa nis nismo tvojeg vidjeli...posudi od susjede aparat.......Geek
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 11:58
mobitel mi ima super kameru,samo neznam da li za moj aparat ima kabel za prebacit slike?
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 13:59
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

mobitel mi ima super kameru,samo neznam da li za moj aparat ima kabel za prebacit slike?

ajojoj...alternativa........susjedaLOL
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 09:25
jutar curke :)
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 09:25
jutar...Smile
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 09:25
Jutro i od mene...
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 09:26
jutreko
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 09:30
žene moje drage, ja jedva gledam...ništ nisam posebno radila ovaj vikend, al sam umorna ko pas..ni ova kava ispred mene ne pomažeDead
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 09:33
ma ja isto nista, pripremala neke poklonceke kaj bum djelila na rockasu mog jedinca, samo priprema, cistila kucu i napravila zvoncice od kutije za jajaTongue
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 09:36
Imam pitanje i tražim savjet.... ovako moram jedan paket slati na Krk... desilo se to da kada sam ih prošli put slala jedan u Bašku a drugi u Punat oba su bila strgana s jedne strane.. očito je nekoga zanimalo što je unutra!? Dead

Slala sam ih kao pakete... ali da li postoji još nešto uz tu uslugu.. jel zna ko?
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 09:39
HP express?. ili kupi kod poste kutiju da oni pakiraju npr...hmmm ja nikad nisam imala takvih situacija...bas ruzno!!!
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 09:40
Jassi ti to je dobta ideja... Clap

Ja sam radila.. napravila sam dvije slikice za prijatelje moje Iris i nekoliko kutija jer kada me krenulo nisam znala stati... a jučer sam opet zamjesila svoje tijesto za zvončiće.. tak da bude opet nekog posla!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.