Chat - Brbljaonica |
Odgovori | Stranica <1 1516171819 113> |
Korisnik | ||
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hehe hahar mali, ne perstaje skakati dok ne zaspi......kao da je na kerozin...mamina alkaida ...hihihihihi
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
al ipak je djete,zar i nisi skakala kad si bila mala?
|
||
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
nego kako!!!...hehehe....evo sad me vuce, moram ici citati slikovnicu......duznost zove, odlazim...vratim se...kiss kis
|
||
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
samo ti njegaj uspavaj,ja san ionako do kasno na vezi
|
||
gortyna
Pustio korijenje Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
rose, imas li ti svojih slika na forumu
|
||
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nešto Jassi dugo uspavljuje.. ili je zspala ili se primila nekog poslaaaa
|
||
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
gortyna
Pustio korijenje Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
steta
|
||
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
joj..toliko toga novoga za citati...cure moje ako nastavim ovako mislim da ce mi i juha pregoriti.......strašne ste.....rose pa slikaj mobitelom......daj pa nis nismo tvojeg vidjeli...posudi od susjede aparat.......
|
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mobitel mi ima super kameru,samo neznam da li za moj aparat ima kabel za prebacit slike?
|
||
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ajojoj...alternativa........susjeda |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
jutar curke :)
|
||
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
jutar...
|
||
spring
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jutro i od mene...
|
||
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
jutreko
|
||
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
žene moje drage, ja jedva gledam...ništ nisam posebno radila ovaj vikend, al sam umorna ko pas..ni ova kava ispred mene ne pomaže
|
||
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ma ja isto nista, pripremala neke poklonceke kaj bum djelila na rockasu mog jedinca, samo priprema, cistila kucu i napravila zvoncice od kutije za jaja
|
||
spring
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Imam pitanje i tražim savjet.... ovako moram jedan paket slati na Krk... desilo se to da kada sam ih prošli put slala jedan u Bašku a drugi u Punat oba su bila strgana s jedne strane.. očito je nekoga zanimalo što je unutra!?
Slala sam ih kao pakete... ali da li postoji još nešto uz tu uslugu.. jel zna ko? |
||
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
HP express?. ili kupi kod poste kutiju da oni pakiraju npr...hmmm ja nikad nisam imala takvih situacija...bas ruzno!!!
|
||
spring
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jassi ti to je dobta ideja...
Ja sam radila.. napravila sam dvije slikice za prijatelje moje Iris i nekoliko kutija jer kada me krenulo nisam znala stati... a jučer sam opet zamjesila svoje tijesto za zvončiće.. tak da bude opet nekog posla!! |
||
Odgovori | Stranica <1 1516171819 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |