OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 374> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
super mjesto za odmor
![]() a tvoje cvijeće diiiivnooooo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bah, zato sam oprezna s ponudama... jer sam već uletila s biljkama a onda - kud s njima? Jučer sam posadila ono bijelo sitno (semprevivens... nešto takvo?) i MSK i MM me iskritizirali.....Morat ću seliti,a li nemam blage veze kud! A tako mi se sviđa! |
|
![]() |
|
AgavaL ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 122 |
Bravo Otok, svaka čast!!! Svaki dan navratim u tvoj vrt da vidim šta ima novog i uvjek se ugodno iznenadim. Pohvala za tebe i tvoje dečke.
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Znači kada sjedneš na ovu klupicu u hladu gledaš u more.
Kud ćeš veće ljepote!!!!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Da ne bi mislili da je moja okućnica kako to mi kažemo roze e fiori (prijevod bi bio ruže i cvijeće, a značenje bajno, krasno), evo pokazat ću vam s čim se trio fantastikus (ja + sinovi) bavimo u posljednje vrijeme, a ekipa za očevid (čitaj susjedi) misli da nismo baš normalni
Bilo je ovako, zapravo još puno gore jer je ovo slikano kad smo već raskrčili kupine, drače i slično
![]() a onda su počeli nicati suhozidi (nisu baš po pravilima struke, ali smo zaključili da smo mi ipak samo intelektualci
![]() ![]() onda smo te ograde napunili zemljom
![]() pa je krenula sadnja
![]() u prvom vrtiću su margarite i bršljan
![]() u drugom je mala smokvica i razno žuto cvijeće
![]() u trećem lavanda, ružmarin, lovor i drugo začinsko mirisno bilje
![]() a tu gdje ima malo zemlje u kamenu mlječika
![]() i ružmarin
![]() Nastavak slijedi za produženi vikend, jer je podjela rada stroga - čekamo majstora za zidove (sin student) da napravi četvrti vrtić, drugi sin je zadužen za zemljane radove, a ja za sadnju.
Na sreću, biljčica u raznim pitarima ima i samo čekaju preseljenje
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hvala svim posjetiocima moga "vrta"
Hana, da znaš što bi ja dala za jednu gredicu sa dobrom, dubokom zemljom, tako ti je to, svatko bi ono čega nema
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Otok, tvoj je otok zbilja lijep. One biljke iz Buzeta... Ja sam jako gledala baš te?? ono sa svjetlosivo zelenim listovima i ono s crvenim.Posebno sam se dvoumila kod ovog crvenog lišća jer imaju u tri tona/nijanse. Al' sam se odhrvala obzirom na moj, ipak, skučeni prostor! |
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
kad se male ruke složeee...
meni je to kaj ste napravili prekrasno, pozdrav sinovima
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kad god vidim ciklame osetim i njihov miris,obozavam ih!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo za tebe i sinove, ja dobro znam koliko je tu posla, pa još jednom svaka čast.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
otok ovo je mjesto kao stvoreno da ga ti upotpuniš,
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
A mene ove ženske s posla pitaju što radim cijeli dan
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ovako je nauka i počela redanjem kamena u krugove. Po meni bolje bi bilo da je na tom i ostalo. Budućnost će nam donijeti ništa lijepo. I ja mislim da je to stvoreno da ga ti urediš ili možda ja ( kad bi stigla i svoje) ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
stvarno ste bili vrijedni i super to napravili
![]() |
|
![]() |
|
Ovo vam moram pokazati. Zgrada u kojoj radim ima jedan dugačak hodnik i na kraju tog hodnika je uvijek stajao nekakav željezni ormar. Sada su ga maknuli i tu su u stvari jedna vrata i izlaz. A kad otvoriš ta vrata....... ![]() tu je netko nekad čuvao ovce, pa mu je valjda bilo dosadno i naslagao je ovo kamenje u krug i u više nivoa
![]() majčina dušica opija mirisom
![]() cvatu ciklame
![]() a tu je i ova preslatka klupica
Kakvo mjesto za onih pola sata pauze !
A već mi se rađaju ideje kako ga učiniti još ljepšim
|
|
![]() |
|
A ja se još uvijek neznam othrvati, nabavim pa onda neznam gdje ću s tim.
Neki dan sam morala kupiti sadnicu kaki jabuke kad sam je vidjela - i sada je u velikoj tegli, nemam gdje s njom
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
sve ti je jako lijepo i skladno ali ne znam što bih dala za ovaj tvoj kamen, on mi je i tiha i glasna patnja (nekoliko puta na povratku s mora sam na žalost morala prazniti gepek jer sam ga nagurala previše...... )
|
|
![]() |
|
A poslije se moraš vratiti raditi....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
koji posao ste odradili
![]() ![]() ![]() ![]() a kad obavite ovaj najteži dio, sve će biti rascvjetani i nagraditi vas za sav uloženi trud
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |