Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 203> |
Korisnik | ||
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ja sam izuzetno veliki ljubitelj kamenjara i želja mi je imati jednu pravu. Po nekom mojem viđenju je ovo prava kamenjara, kao i Bergenijina i Anaidina. Nažalos MM ne može uključiti mozak izvan lokalne mode gdje se ogradi komad zemlje s kamenjem i onda to zovu kamenjara. Meni je to još jedna lijeha. |
||
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Ma sve je na svom mjestu, sve je dotjerano, skladno
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
korjenko sve je tako ljepo uredno,pregledno,čista 5ca!
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Vera djelim tvoje mišljenje da je komad zemlje ograđen kamenjem ubiti samo gredica, ali opet ljudi koji žive na ravnom terenu bez kamenja a vole kamenjare prisiljeni su dovući kamenje i slažući ih u kombinaciji sa zemljom i biljem oblikovati kamenjare. Neki izgledaju kao obična gredica sa malo više kamenja - simpatično, a neki su pak na više nivoa, potpuno opremljeni, pravi performans. Koliko samo truda ljudi potroše da bi sve to izveli, a mi ni prstom da mrdnemo, samo u pukotine staviš malo zemlje i cvijeće odradi cijeli posao. Ja znam da je pravi kamenjar ovaj što ga priroda napravi ali svima koji sami na ravnici rade kamenjar skidam kapu Vera ne obaziri se ti na TM, ako imaš neku staru grotu, ma milina, ubiti s kamenjarom je i najmanje posla.....
|
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Curke
![]() ![]() |
||
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
|
Ispred šimšira je procvala žuta biljčica od Lantane (mislim da sam kupila istu za u kamenjar - gornja slika) i gazanije do nje se dobro drže nadam se da će cvjetat ove godine ![]() |
||
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
|
Evo opet malo panoramik
![]() Tu mi je druga magnolija koja nikako da procvate i onda je usporedno listala i cvala
![]() Tu su mi calistemon- stablašica, hebe, mini ruža roza, dvije tamnocrvene ortenzije, korito i od lani laburnum ili zlatna kiša
|
||
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
|
Rose kad si ih zadnji put presadila? Ove moje ljubičaste nisam jako dugo presađivala i lani nisu uopće cvali, prošlu jesen sam ih izvadila i nakon mjesec dana ponovno posadila, sad je sve OK, opet cvatu.......
|
||
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Slikice su redom predivne, na svakoj sam zastala i promatrala sve što se na njoj vidi. Bravo, vrijedna naša Korijenko!!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Kako se ja razniježi -ženo draga pa u tebe sve zlatno ---ma svaka čast kad tako nešto vidim ja se rastužim kako ja nemam otoliko mijesta .........Stvarno svaka čast- i nemoj da bude čudno što pitam ali ovo drvce sa žutim cvijetićima šta je to tako prekrasno . Ja se malo više razumijem u kaktuse pa me malo nekad sramota i upitati
![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
|
Evo Niho, kad ti se toliko sviđa da ti pokažem izbliza laburnum- zlatnu kišu, a u vrtu izgleda baš tako........
![]() ![]() |
||
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
|
predivno korjenko,krasna pjesma o jorgovanu,tulipani su krasni,ja sam se malo razočarala u svoje jer mi uopče nisu cvjetali
![]() |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Žuta je lijepa, al' bijela je predivna!
|
||
![]() |
||
|
i da nism komentirala nastavak slike iza malog zidića su odmah trajnise i mini ruža penjačica, ondda idu georgine i kane koje još nisu sve nikle, onda kapula, mrkva i blitva i nakraju poriluk još od lani sad ga papamo na 101 način, ispod se vidi i jedan dio tatinog vinograda.
|
||
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Opet vi o grotama i kamenjarima!
![]() Ma istina da je tebe Korijenko i priroda obdarila u vrtu ali si i ti od toga puno napravila
![]() |
||
![]() |
||
|
danas pada kiša, dan za odmor ili za kakvo čišćenje ili peglanciju.Jučer sam opet malo slikavala, pa sam posadila nove biljčice koje mi je slala Otok i iskopala ispod bijelog jorgovana sve mladice, posadila u vaze pa nosim sa sobom u Buzet u subotu za Baku i naći će se još koja "žrtva" da ih udomi....
Evo slika za početak Calicantus, lijepi grm, lijepih smeđih cvjetova i još ljepšeg i intenzivnog mirisa
![]() ![]() |
||
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
|
U kamenjaru procvala žuta biljčica, i sad je ova bijela još rascvatenija
neznam imena niti se trudim zapamtiti jer mi je ionako TILT već od svih silnih naziva......
![]() ![]() |
||
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Ma toliko je lijepo kod tebe da neme potrebe da kradeš nečiju ideju , ovdje ostajem bez riječi ali ona AGAVA --------------- ubija od ljepote
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |