Moj prvi vrt |
Odgovori | Stranica <1 1516171819 184> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam tražila mali mali pelcer , a dobila sam ovo. Posadila sam sve drugi pu slikice. Nisam uspjela ništa slikati.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ili ovo
U pomoć, veliki bijeli crvi u kompostu! Što raditi? <>http://www.kompost.hr/info.asp?ID=31 Slike zlatne bube. <>http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.essexfieldclub.org.uk/cache/ff3be64f.jpg&imgrefurl=http://www.essexfieldclub.org.uk/portal/p/rose%2Bchafer%2Bsurvey&usg=__rcT2i9jX8H1w9mparwAARKbXo1g=&h=274&w=360&sz=111&hl=hr&start=13&sig2=q-UzyCponRuTpLcH4zZZNA&tbnid=gHlqVeAX1bHeiM:&tbnh=92&tbnw=121&prev=/images%3Fq%3Dcetonia%2Baurata%26gbv%3D2%26hl%3Dhr%26sa%3DG&ei=4aHdSeTBHMqEsAad5NSeDA |
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pazi se pazi, teglu čuva papagaj Šmrcko, koji puno psuje!
|
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao prava vrtlarka imam torbicu i rukavice, mada mi danas nisu ništ koristile sva sam se zablatnjavila rasađujući susjedine pelcere.
I ovo ću da zguram u vrt. |
|
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šta to je to, a ja mislila da je to neki običan bijeli crv sad znam što mi ždere barbarože. Zemlju u lončanicama kad takvo što nađem obavezno bacim u nekakvu šikaru.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrcko, pa ti si čudo, tegle na kat su fantastične, već sam rekla da ću ih ukrasti, ili bar ideju, priča o bubama za svaku pohvalu, uvijek nešto novo naučim, a tvoje biljke će biti na ponos cjelom tvojm kraju, a još slika čekamo.
Kod tebe treba saditi sve što može podnijeti debele minuse, pa uživaj - ima toga puno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisu ni moje saksije za odbaciti, Triška. Platila sam ih 4 eura na sniženju, a bile su 8 eu u nekom BAU_ mau, sve im je na bau.
Poslije sam vidjela u cvjećari da ih prodaju za 17 eu. Na 3 kata su i viseće su, ali mogu i ovako stajati. |
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korijenko izgleda da imaju dvije vrste. Ova zlatna buba i hrušt. S obzirom da sam imala štetu od tog bijelog crva sva sam u panici.
Mislim da zlatna buba neide u pitare i nemože se zavući gdje hrušt položi jaja , do damog srca korijena. Pravo sam bijesna popaprila sam kameliju. Hvala na pohvali za saksiju. Eto ti Triška sad!! Nitko mi nebi oteo te saksije, našla bi ga. Kupila 4 komada, 2 poklonila. Ne pitajte di mi je stalo sve u auto, i kako sam neprimjećeno prošla granicu. |
|
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smrcko vrt ti je odlican,ove posudice na kat za cvjeće su super,a i kamelija je prekrasna
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kakve super tegle!!!!!!!!!!! I cvijeće........ lijepo a sad mi šapni di je tema o uzdignutim gredicama-ne mogu je naći-hvala
|
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smrcko stvarno svega u tebe, saksije su I. liga i jeftine. Da li znaš kako se zovu oni pelceri što su ti gore na prvoj slici-što si pitala za jedan a dobila mnogo?
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hanče tema ti je tu. Cvijet.info FORUM : Ostale biljne vrste - Forum o biljkama : Povrće <>http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3041&PN=4 |
|
|
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ni to drugo nisam znala da je karanfil- mislila sam da je neka trava.
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve sam vidjela, i sadnju i tulipane mini, i novu kameliju - predivna je !!!!!
i novu vazu na tri kata - opasna konkurencija Trišinoj vazi , i hruštova jaja - nikad vidjela ( tu ću svašta naučiti) i da ne nabrajam sve u svemu - famozno!!!!
|
|
(zgora Opatije) |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A čuj ni ja pojma nemam . Kad sam tržila kažem "Hoću ono tamo".
Pokušavam nabaviti domaće biljke koje su godinama tu, i toleriraju klimatske uvjete klimatske. Najviše uspijevaju niske biljke, vjetrovito je. Trenutno su tamo mrzevi. Još neću ozbiljnije saditi. |
|
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da jednom ne hvalim biljke! Šmrcko hvala na slici hruštovih jaja. Znači to kod mene nije to Moje je nešto gadno, debelo bijelo, što se miče. I preko zime se useli u zemlju i to ne svugdje!
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam za ono zeleno da je karanfil, neka vrsts koja tolerira mraz i snijeg.
A ono šareno pojma nemam. Možda će netko prepoznati. |
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovako izgledaju jaja od hrušta . Ako nađedete uklonite, očistite zemlju i stavite novu steriliziranu. Bijesna sam našla sam najmanje 20 jaja. Sutra temeljiti pregled cvijeća.
|
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bako iz tih jaja i izađe debeli bijeli crv. Udeblja se papanjem korijena biljke.To je upravo to. I ja sam primjetila da neide svugdje. Evo slike odrasle bube icrva. Kad ovo vidite u vrtu, skačite po njemu dok ne bude gotov. I tekst je jako korisno pročitati. <>http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.vinogradarstvo.com/slike/900.jpg&imgrefurl=http://www.vinogradarstvo.com/index.php%3Fs%3D646&usg=__X8ACnDdkLWsPKFAM6nRplEtDa1k=&h=150&w=200&sz=15&hl=hr&start=6&sig2=e6sQMVIjD-X776LE5vdzhg&tbnid=3TSUMIau9Ds6kM:&tbnh=78&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dhru%25C5%25A1t%26gbv%3D2%26hl%3Dhr%26sa%3DG&ei=_Z3dSaWUEI-PsAbYsqitDA |
|
|
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šmrcko hvala na obavjesti, koliko sam skapirala to su dva različita crva i treba razlikovati koji je dobrica a koji je hrušt štetočina. Mislim da je kod mene ovaj dobrica
|
|
(zgora Opatije) |
|
Odgovori | Stranica <1 1516171819 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |