Gioiaa-dnevnik |
Odgovori | Stranica <1 1516171819 39> |
Korisnik | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne zahvaljuj!Vazno je da je stiglo!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Valjda moje ide s mora preko Zagreba u Rijeku ili mi ga nosi golub pismonoša.možda i ovako sad imamo u Rijeci klizalište zove se "Morska pahuljica" - što nije fora.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bas dobar naziv
jucer sam napokon povadila kane,koliko vidim na vreme...upravo poceo da pada sneg,samo mi zao sto je padala kisa i tko zna da li ce se zadrzati... |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neka Gio tebe neće ni snijeg spriječiti da nešto ne radiš, ali kako će dio tvoje bašte sada biti u mom dvorištu, biti ćeti "malo lakše"
|
|
RIJEKA
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
raduje me Trisa:)))
vetar se ne sali,citav dan puse...posadila sam sve sto mi je MKM donela sa putovanja,nadam se da ce biti neke koristi od toga.Znam da je zadnji voz za sadjenje. Dovukla sam i malo zemlje,pokupila osusene kadife i to je to za ovu godinu.Sad cu da planiram sta treba nabaviti na prolece,a zelje su mi velike. Dobila sam i semenke kaki jabuke,pa cu nekoliko dana seme da prelijem vrucom vodom i posle toga da posadim.Mozda me i iznenadi,samo sto se posle treba kalemiti,tako sam negde procitala. |
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ah, planiranje....i to je lijepi dio vrtlarenja...ja već imam svakakve ideje za iduću godinu. Ako trebaš nešto iz moje đungle, samo javi
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vazi SilveK
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aha, kupuju se lukovice, ne možeš izdržati kao niti ja, a tek na proljeće kada se budemo hvalili s procvjetanim - ma biti će to prava fešta od lukovica.
|
|
RIJEKA
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to me je majka obradovala
mace su greskom postavljene |
|
mali gogo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako greškom?!? Mace su najljepše cvijeće u vrtu !
Posebnu ljepotu vrtu daju baš mace koje drijemaju među cvijećem, pas koji odmara u hladu nekog grma, ptice na granama drveća ili patkice koje se bezbrižno brćkaju u jezercu.
Kod tebe svega toga ima, pa ti zato vrt i jest tako božanstven.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mama ti je strašna žena, pa vidi se da "krv nije voda"
|
|
RIJEKA
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
biti če cviječa kad dođe prolječe,kad če več jednom
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gogo htela sam ih staviti u kucne ljubimce,zato sam to rekla.moje dvoriste ne manjka sa macama,a susjedova macka je vise kod nas nego kod njih
skitnice i ja jedva cekam |
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa zna susjedova mačka gdje joj je lijepše
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad pogledam tvoje lukovice sve me svrbe prsti, vani još mačuhice cvjetaju a mi u ZG ipak još čekamo prvi snijeg... bit će dugo do proljeća, treba maštati i planirati...znamo već iz viđenog kako ti to dobro ide!
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gio, imaš super mamu! Zna ona što treba! A mace su preslatke, baš su se uklopile u ovo šarenilo slika! Još kad sve procvjeta!
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mice će nadzirati nicanje cvijećki
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovih dana bas i nemam vremena za biljke,samo sam zalila i to je to...
imali smo i neke radove,kopali su nam za plin,srecom ne po citavom dvoristu,al su sigurno neke biljke unistene.jos nisam ni pogledala,da bi se manje nervirala,al nije sigurno velika steta.nadoknadicu to. na zatvorenoj terasi bacopa mi i dalje cveta,prija joj ,nadam se da ce docekati prolece.cveta i po koja muskatla,u letnjoj kuhinji cveta vodenika,MKM nije htela da ih se resi i u pravu je,nek cvetaju dok mogu. |
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.........a ja navratila da vidim ako je fontna pod snijegom
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
Odgovori | Stranica <1 1516171819 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |