Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gioiaa-dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Gioiaa-dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 39>
Korisnik
Poruka
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 20:04
Ne zahvaljuj!Vazno je da je stiglo!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 20:34
Valjda moje ide s mora preko Zagreba u Rijeku ili mi ga nosi golub pismonoša.smile114možda i ovako sad imamo u Rijeci klizalište zove se "Morska pahuljica" - što nije fora.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 14:01
bas dobar naziv
jucer sam napokon povadila kane,koliko vidim na vreme...upravo poceo da pada sneg,samo mi zao sto je padala kisa i tko zna da li ce se zadrzati...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 14:32
Neka Gio tebe neće ni snijeg spriječiti da nešto ne radiš, ali kako će dio tvoje bašte sada biti u mom dvorištu, biti ćeti "malo lakše"
RIJEKA

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 15:56
raduje me Trisa:)))

vetar se ne sali,citav dan puse...posadila sam sve sto mi je MKM donela sa putovanja,nadam se da ce biti neke koristi od toga.Znam da je zadnji voz za sadjenje.
Dovukla sam i malo zemlje,pokupila osusene kadife i to je to za ovu godinu.Sad cu da planiram sta treba nabaviti na prolece,a zelje su mi velike.
Dobila sam i semenke kaki jabuke,pa cu nekoliko dana seme da prelijem vrucom vodom i posle toga da posadim.Mozda me i iznenadi,samo sto se posle treba kalemiti,tako sam negde procitala.
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 21:18
Ah, planiranje....i to je lijepi dio vrtlarenja...ja već imam svakakve ideje za iduću godinuLOL. Ako trebaš nešto iz moje đungle, samo javiBig%20smile
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 21:37
vazi SilveK
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 09:07

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 09:27
Aha, kupuju se lukovice, ne možeš izdržati kao niti ja, a tek na proljeće kada se budemo hvalili s procvjetanim - ma biti će to prava fešta od lukovica.
RIJEKA

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 17:24
to me je majka obradovala

mace su greskom postavljene
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 09:32
Kako greškom?!? Mace su najljepše cvijeće u vrtu LOL!

Posebnu ljepotu vrtu daju baš mace koje drijemaju među cvijećem, pas koji odmara u hladu nekog grma, ptice na granama drveća ili patkice koje se bezbrižno brćkaju u jezercu.

Kod tebe svega toga ima, pa ti zato vrt i jest tako božanstven.

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 11:26
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

to me je majka obradovala

mace su greskom postavljene

Mama ti je strašna žena, pa vidi se da "krv nije voda"
RIJEKA

Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1556
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2008 u 18:08
biti če cviječa kad dođe prolječe,kad če več jednom
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2008 u 19:44
gogo htela sam ih staviti u kucne ljubimce,zato sam to rekla.moje dvoriste ne manjka sa macama,a susjedova macka je vise kod nas nego kod njih
skitnice i ja jedva cekam
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2008 u 19:09
Pa zna susjedova mačka gdje joj je lijepše
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2008 u 21:12
Kad pogledam tvoje lukovice sve me svrbe prsti, vani još mačuhice cvjetaju a mi u ZG ipak još čekamo prvi snijeg... bit će dugo do proljeća, treba maštati i planirati...znamo već iz viđenog kako ti to dobro ide!
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2008 u 10:30
Gio, imaš super mamu! Zna ona što treba! A mace su preslatke, baš su se uklopile u ovo šarenilo slika! Još kad sve procvjeta!Thumbs%20Up
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2008 u 11:35
mice će nadzirati nicanje cvijećki Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 12:17
ovih dana bas i nemam vremena za biljke,samo sam zalila i to je to...
imali smo i neke radove,kopali su nam za plin,srecom ne po citavom dvoristu,al su sigurno neke biljke unistene.jos nisam ni pogledala,da bi se manje nervirala,al nije sigurno velika steta.nadoknadicu to.
na zatvorenoj terasi bacopa mi i dalje cveta,prija joj ,nadam se da ce docekati prolece.cveta i po koja muskatla,u letnjoj kuhinji cveta vodenika,MKM nije htela da ih se resi i u pravu je,nek cvetaju dok mogu.
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 21:26
.........a ja navratila da vidim ako je fontna pod snijegom Wink
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,204 sekundi.