Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 167168169170171 203> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma neeee.... na početku posta sam napisala da su mi to još stare proljetno-ljetne slike a ne mogu im odolit
![]() Ja san ti zgora Opatije
![]() Hvala ti na posjeti i navrati opet.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ovo mi je posebno lijepo....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Uvijek me veseli šetnja tvojim vrtom.Iako slike nisu nove,prekrasno je,malo si nam razbila ovo sivilo.Volim niske perunike i stvarno su ti posebne.
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Vidi ti našega Korjenka već se zaželijo proljeća a još ni zima nije počela
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Proljetno - ljetno, kaj god rekli bi naši zagorci (nek me isprave ako je krivo rečeno) sve je je toliko lijepo da se treba diviti ljepoti kojoj si bila okružena, zahvaljujući tvom trudu. Prekrasno je po mom guštu (ovako govore dalmatinci)
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
kod korjenka uvijek uredno ,lijepo složeno i cvijetno toliko da se čovjek iskompleksira
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo je šetati tvojom hacijendom i uživati u cvijeću i biljkama
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
nagledala sam se proljetno ljetne ljepote a sad jedva cekam jesenske slike jer je jesen kod tebe posebna
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
E da, baš kako Kamenjar kaže jesen mi je baš nekako posebna i sve ju više volim a i kako ne bi kad se ovako lijepo "skocka" i oboji
Jesen na haciendi...... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
U Bijelom vrtu....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
U vrtu-krugu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
I za kraj grote....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Divna je tvoja hacijenda u jesenjim bojama
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
korijenčice prekrasno ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Korijenko, prekrasne slike jesenskog izdanja vrta. Gledam tvoju tisu - stupastu, a moja je ko otvoreni kisobran, ali naopacke. Da li je ovo u donjem desmo uglu medvjeđa vlasulja ?
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
divota ....neman riječi .. ponovno šećem .. tamo di je ljuljačka ima nešto lijepo bijelo...prekrasno....što je to ??
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Sve je već rečeno. Nema se šta dodati
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Koliko boja na tvojoj hacijendi,nije ni čudo da voliš jesen
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 167168169170171 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |