Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 167168169170171 243> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Triša, svaki put me oduševi tvoj rascvjetani mali raj. Imaš svega, puno. Prekrasnih boja a neznalica kao ja i može naučiti po koje ime!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Cure moje ma tako ste drage, ma samo vi dođite k meni kad god želite
Hoya cvate li taj aga...
Primorka ne ovaj ne miriši, jer mi ima prijateljica ogromnog, krcat je cvjetova cjelo ljeto ali bez mirisa.
Onaj drugi koji cvate u 3. ili 4. mj miriši, ali ovaj je puno atraktivniji.
Tweeti ima naravno i plodova još su zeleni, a ima i puno mladica za djeljenje, pa ćemo to na jesen.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja bila tu - i uživala u potpunosti!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Ugodna je bila šetnja tvojim vrtom,sve ljepo rascvjetano. Pasiflora,noćne frajle,trubljica.... ma sve super!!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bravo Triša, dva krumpirka. Ja sam mislila da me zezaš jer po toj cjeni je samo onaj mladi u vrećama od 10 kg.
Odi kod mene vidjet agapantuse sa Viškova. U životu nisam vidjela nešto ljepše.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Dok ne stigne moj da, a onda ja štafetu mister preuzimam!!! ![]() Triša, ne stignem sve pregledati, a zanima me jesu li ti cvjetale plave male ružićastog cvijeta campanule? Meni su u pupoljcima, ali nikako da se otvore, pa zato pitam. Tvoj vrt mi je orijentir. ![]() ![]() P.S. Znaš da je predivno, zar ne? I idućom prvom prilikom moja "čizma" će kročiti u njega! ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Triška prekrasno cvijeće i ideja sa žicom za penjanje je fenomenalna
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
kod tebe je sve prekrasno, no pasiflora ti je zaista posebna
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Lijepa večerašnja šetnja! A ovaj jasmin izgleda kao i moj pa me zanima da li tvoj miriše jer moj ne.
|
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Ajme Trisa, preeekrasna ti je pasiflora, velika, puna pupova!! Jel ima plodova?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala vam svima što se došle k meni, svaki dan je neka promjena, pa naravno uživam slikati, a onda i pokazati.
Nata vjerujem da ću uspjeti još nešto zapelcat, pa mislit ću na tebe za krumpirka, ovog drugog sam mislila formirat u stabalce, no strpi se malo biti će sigurno i za tebe.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
evo i mene ponovo malo u tvojem vrtu nakon nekog vremena (joj nikad ga dovoljno) - pasiflora prekasna a i sve ostalo naravno, nego čiji je drugi krumpirko? jel se mogu zapisati?
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ova šetnjica je baš bila ugodna, koje cvijeće, koji mirisi....trublje, alisumi
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Nisam dugo navracala ovdje..izvini draga moja..imam malo slobodnog vremena a toliko je lijepih vrtova ovdje na Forumu tako da nestignem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
i meni je pasiflora super. Ona tvoja mi nije preživjela zimu
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
triša prekrasna pasiflora, a i moja pomalo raste
a i ostalo je lijepo i rascvijetano ![]() |
|
![]() |
|
Mačak ma hvala ti.
Evo jedne kratke šetnje večeras mojim dvorištem
Pasiflora
Rudbekija
Anđeoska trublja
noćne frajle
dalie
ćeškalice
alisum
lepi dečki
mlječike
svašta- nešto
Dva nova krumpirka (jedan za nihu), a drugi .....
Jasmin mi se super razvija, dobio žicu za penjanje
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Prekrasno, što drugo reći...
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Samo ti uzimaj po komšiluku-podmiri oto cvijeće što nemaš a ja nosim samo trenerku
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Morat ću od nekog posudit jedan za tebe, jer sigurno neće više cvjetati dok ti digneš
![]() ![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 167168169170171 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |