dvorište malog kaktusa |
Odgovori | Stranica <1 166167168169170 222> |
Korisnik | |
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek me veseli šetnja tvojim vrtom.Tvoji procvali kaktusi i adeniumi su praznik za oči,sve cvijeće njegovano.Ma sve ti je prekrasno.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma vidi lipi cvitova u paru...mora da si zaljubljena priko glave
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...kolko cvjetića na kaktusima.Ovo je nešto predivno
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kaktuse neću ni komentirati jer ih škicam stalno na rascvijetanim kaktusima, ali i ostalo tvoje cvijeće je još lijepše, barem meni. Volim virkati u tvoj vrt otkako sam ga otkrila, isprešetala sam ga uzduž i popreko. nisam ništa zgazila.
|
|
belica,zagreb
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
volim sve šta cvate kod tebe ima toga puunobravo za adeniume čekala si da budu reprezetativni a još kad procvatu
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoji procvijetali kaktusi obaraju s nogu, a ni vrtno cvijeće nimalo ne zaostaje za njima!!!
|
|
alad
Mladi grm Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Klimatis
Odrastao grm Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima na šetnji mojim dvorištem
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E, jesi vrebala i uspjela uslikati otvaranje cvijeta. Krasno.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok,dva mjeseca sam čekala da se maleni pupoljak pretvori u veliki cvijet
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divna je
|
|
ANTHEA
Pustio korijenje Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno...
|
|
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan cvijet kraljice noći !! Pa dva mjeseca virkanja i čekanja se napokon isplatilo !!! I još si nam ga slikala po fazama otvaranja cvijetova !!!
Koliko ti je star, koliko mu je trebalo da procvijeta ??? |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja kraljica nije stara,mlada je,lani sam dobila pelcere,lijepo se zakorjenila i noćas cvala i otcvala,gotovo za ovu godinu.
|
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znači, da sam ponijela onu granu, koja me je zvala, postojala bi šansa da bi i kod mene procvijetala ove godine ???
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam htjela ovo rećiBravo kaktusiću,misija i više nego uspiješno obavljenaCvetek je veličanstven |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
Odgovori | Stranica <1 166167168169170 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |