Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 165166167168169 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2014 u 19:40
kamelia smile79
moje pelargonije posađene u zemlju

šarenolisna

oxalis

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2014 u 22:13
Prošetala sam opet.....smile55
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2014 u 22:35
prelijepo nona uživala sam u šetnji 
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2014 u 22:44
milica7, Fany54 Hugsmile79
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2014 u 06:26
popila sam kavu kod tebe ,i uzivala u svakoj slikici ,hoya ti je zaista lijepa zavjesa ..pelagonije u vrtu su prave i ja sam par stavila u vrt i puno su mi bolje nego u pitaru ,jer u pitaru vecu sred ljeta budu neugledne
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2014 u 12:15
kamenjar Hugznaš da si mi drag gost, kad bih bar mogle stvarno popiti kavu u hladu pod mojom lomačom vinove loze
jutros me poštar tri puta tražio, što mi je prigovorio Wink, obradovala me naša draga Carol smile78, sve je stiglo u super stanju i završilo u vodi dok ne uhvatim vremena i posadim u zemlju

jutros mi je najljepša lavatera u mom vrtu

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2014 u 12:58
Nona draga, kod tebe je prava raskoš, boje, oblici, kombinacije....ma divota.
A meni je opet za oko zapela zelena gladiola.

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2014 u 13:09
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Nona draga, kod tebe je prava raskoš, boje, oblici, kombinacije....ma divota.
A meni je opet za oko zapela zelena gladiola.

kad navratiš podsjeti me da ti dam lukovicu
Hug
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2014 u 16:15
sena je sve veća i ljepša

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2014 u 00:00
U tvom je vrtu obilje raznovrsnog cvijeća. Da o svakom cvijetu puno znaš uopće ne sumnjam jer sve izgleda tako bujno, tako raskošno.
Sutra je novi dan.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2014 u 01:41
Je, lavatera ti je jako lijepa
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2014 u 15:07
Originalno poslano od člana lucy lucy napisao:

U tvom je vrtu obilje raznovrsnog cvijeća. Da o svakom cvijetu puno znaš uopće ne sumnjam jer sve izgleda tako bujno, tako raskošno.

Hugtrudim se, čitam , proučavam, imam puno knjiga i časopisa koje od kad imam internet više i ne diram, sadim, presađujem, nešto uspije, nešto propadne ali su to sve čari u kojima maximalno uživam sada  kada imam  konačno vremena za to Wink
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2014 u 15:09
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Je, lavatera ti je jako lijepa

Hugobožavam taj nježni cvijet i njenu boju, samo sam primjetila da slabo niće , meni nikle samo dvije od dosta sjemena a mojoj susjedi nijedna Confused
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2014 u 15:13
vrtni hibiskus cvjeta

sjeverna strana

Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2014 u 20:21
Predivna mi je opet bila šetnjica tvojim vrtom, ne mogu se nadiviti zelenoj gladioli, sena je prekrasna, a zavjesa od hoye je bajkovita!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2014 u 11:29
temzi smile76
nakon što su ruže odcvjetale, orezane, kreće druga tura cvjetova

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2014 u 12:01
Ma hedera je meni zakon. Uz koje god se cvijeće stavi ispadne odlična kombinacija. Tegle na prozorima blistaju. Kod kuharskih recepata često možemo čuti: I na kraju jedna žlica vegete! A kod cvjetnih kombinacija ja bih rekla: I na kraju jedna hedera!
Sutra je novi dan.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2014 u 14:25
draga lucy to nije hedera nego vrsta sukulenta, senecio macroglossus variegata evo slike iz bliže da ga bolje vidiš , imam 4 ovakve kombinacije pa sam ga podjelila na četvoro i naravno kako mi je to do ulice već je netko jednog išćupao

Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2014 u 14:32
Lijepo si to složila,zaista ne razumijem kako netko može biti takav da sa prozora uzme da ti je pokucao sigurno bi mu otkinula pelcer.
Ja sam svoja obadva ubila i taj i zeleni,što ću kad volim zalivati? Hug

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2014 u 15:00
Originalno poslano od člana stefica.n stefica.n napisao:

Lijepo si to složila,zaista ne razumijem kako netko može biti takav da sa prozora uzme da ti je pokucao sigurno bi mu otkinula pelcer.
Ja sam svoja obadva ubila i taj i zeleni,što ću kad volim zalivati? Hug

nisam vidjela tko je njega išćupao ali sam vidjela moju školsku iz osnovne kako kida zmajliće, nakidala je cijeli buket Wink da me pitala dala bih joj sa korjenom, meni bilo neugodno pokazat joj se iza zavjese, a što se tiće zalijevanja nisam ni ja bolja maloprije sam otkrila da mi se posljednje kupljeni sukulent doslovce pretvorio u vodenu hrpu nečega ljigavog a izgledao je ovako

smile180
ako želiš senecie dođi Hugznaš gdje sam
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 165166167168169 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.