Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dvorište malog kaktusa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dvorište malog kaktusa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 165166167168169 222>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2012 u 22:21
smile177
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2012 u 22:45
Prekrasno je kod tebe,a uz puhački orkestar bome i veselo
Na vrh
ANTHEA View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANTHEA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 15:21
smile199  tvojim vrtom i neznam što da izdvojim kad je sve predivno u tvom vrtu....bravo
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 21:43
Prekrasno. Sve ljepše od ljepšeg.Smile  Kaktusi, ruže Clap
Neka se sve zeleni
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 00:21
I ja kao prava mrakača, procunjala po tvom vrteku, malo mračnjaka posijala među one predivne ruže, i sada jurim dalje da me ne uhvatiš na djelu  !!Hug

Ali, kupila sam rukavice za ježeve a dobre su i za kaktusiće, pa si napravi inventuru ujutro,  hihihihihih  smile96!!!  Ma ne moraš radit inventuru, ti kaktuse dijeliš u kantama !!   Samo sam oči parila nad tvojim rascvjetanim kaktusima !!smile78

Sjedim sama u kući, i mislim si, zakaj su reklamirali digitalne antene sa riječima "siđite s krovova" kad je moj V. više na krovu u zadnjih tjeda dana nego u zadnjih 20 godina !!  I sada je još na krovu!!  Još nije nikaj zružilo !! Možda i zaspi na krovu tražeči signal !smile195
!smile180 Valjda nije opal s krova, ma nije, nitko nije vrisnuo !!  ili je ??
Al čujem da se sveci ljuljaju !!  Znači da je još na krovu !!  Sad tek nosi ljestve na tavan !!

A zakaj neće po danu tražiti signal, se pitaš ??  Noću mu sveti s baterijom da signal najde njega !!Wacko   Ne, nije plaviša, ali šarmantno prosijed je !!!Thumbs%20Up
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 06:36
Freeesmile96

Svi mojim gostimasmile78
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 11:48
smile113Draga Mali kaktus,
Prošetala sam tvojim dvorištem,napojila duši i srce,i sada ti mašem da u miru krenem do Free i Anaide!
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 12:04
samo da znaš, malo bolje sam virnula tvoje kaktuse, tek toliko da vidim šta nemaš ? !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 12:14
mali kaktus,
evo malo i mene, da vidim kako se drži tvoje carstvo po ovoj vrućini, kad ono sve se šareni od boja i veličina. Tongue
Ruže, kaktusi i ostale biljčice u vrtu, ma, predivno.  smile169

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 14:54
Belina,Silvy,brago mi je da vam se sviđa kod meneHug

Glikica,samo ti viri u moje dvorišteWinkTongue

Vani je vruće,treba nekako ubiti nedjeljno popodne

i ja sam ovu zimu sijala adeniume

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 14:59
Nekako mi po tvojim slikama izgleda da je kod tebe sunčanije nego kod mene !!   Pitam se:  zašto?? pa ti imaš cijeli vrt posut sa malim sunčekima u teglama !!

A krumpirkić, može jedna slikica samo za mene ??smile198
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 15:00
Evo i mene u tvoj krasni vrtek, samo da ti veliki zagrljaj ostavim!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 15:18
malo cvijeća u teglama

malo iz vrta

a ove dvije biljčice sam kupila jučer na placu,kak bi naša Lovro rekla,teta je rekla da su trajnice,tko smo mi?

i jedna ružica za kraj

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 15:21
Anaidaaaaa,vratila si seHug

Free,samo za tebe,jutros poslikano

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 16:20
Često svratim do tebe, moram malo škicnut tvoje kaktusićesmile183 na koje ste me fino na ovom forumu navukliTongue
Ostavljam ti topli pozdrav s morasmile78
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 23:12
prelijepo je smile73
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2012 u 22:06
Bebolina,pa red je da i mi tebe na nešto navučemosmile183
SvesaHug

večeras samo dvije slikice

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2012 u 22:13
dvije sasvim dovoljno,prilipi su mali kaktus
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2012 u 22:15
kako je u tebe SVE lipoooo pravi raj za oči
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2012 u 22:18
i ove dvije kao da nisu stvarne smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 165166167168169 222>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.