dvorište malog kaktusa |
Odgovori | Stranica <1 165166167168169 222> |
Korisnik | |
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno je kod tebe,a uz puhački orkestar bome i veselo
|
|
ANTHEA
Pustio korijenje Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tvojim vrtom i neznam što da izdvojim kad je sve predivno u tvom vrtu....bravo
|
|
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|
Klimatis
Odrastao grm Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno. Sve ljepše od ljepšeg. Kaktusi, ruže
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja kao prava mrakača, procunjala po tvom vrteku, malo mračnjaka posijala među one predivne ruže, i sada jurim dalje da me ne uhvatiš na djelu !!
Ali, kupila sam rukavice za ježeve a dobre su i za kaktusiće, pa si napravi inventuru ujutro, hihihihihih !!! Ma ne moraš radit inventuru, ti kaktuse dijeliš u kantama !! Samo sam oči parila nad tvojim rascvjetanim kaktusima !! Sjedim sama u kući, i mislim si, zakaj su reklamirali digitalne antene sa riječima "siđite s krovova" kad je moj V. više na krovu u zadnjih tjeda dana nego u zadnjih 20 godina !! I sada je još na krovu!! Još nije nikaj zružilo !! Možda i zaspi na krovu tražeči signal ! ! Valjda nije opal s krova, ma nije, nitko nije vrisnuo !! ili je ?? Al čujem da se sveci ljuljaju !! Znači da je još na krovu !! Sad tek nosi ljestve na tavan !! A zakaj neće po danu tražiti signal, se pitaš ?? Noću mu sveti s baterijom da signal najde njega !! Ne, nije plaviša, ali šarmantno prosijed je !!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Freee
Svi mojim gostima
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Mali kaktus,
Prošetala sam tvojim dvorištem,napojila duši i srce,i sada ti mašem da u miru krenem do Free i Anaide!
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo da znaš, malo bolje sam virnula tvoje kaktuse, tek toliko da vidim šta nemaš ? !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus,
evo malo i mene, da vidim kako se drži tvoje carstvo po ovoj vrućini, kad ono sve se šareni od boja i veličina. Ruže, kaktusi i ostale biljčice u vrtu, ma, predivno. |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nekako mi po tvojim slikama izgleda da je kod tebe sunčanije nego kod mene !! Pitam se: zašto?? pa ti imaš cijeli vrt posut sa malim sunčekima u teglama !!
A krumpirkić, može jedna slikica samo za mene ?? |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene u tvoj krasni vrtek, samo da ti veliki zagrljaj ostavim!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Često svratim do tebe, moram malo škicnut tvoje kaktusiće na koje ste me fino na ovom forumu navukli
Ostavljam ti topli pozdrav s mora
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
svesa
Odrastao grm Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepo je
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dvije sasvim dovoljno,prilipi su mali kaktus
|
|
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako je u tebe SVE lipoooo pravi raj za oči
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
svesa
Odrastao grm Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ove dvije kao da nisu stvarne
|
|
Odgovori | Stranica <1 165166167168169 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |