Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori | Stranica <1 165166167168169 203> |
Korisnik | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I zadnje dvije slike meni najljepše... Baaaay........
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Sponzorirani linkovi | |
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drago moje ebaš sam uživala........kao i običo kod tebe je prekrasno uvijek...sad malo kaktuse i ..PEDRA nam polaži..
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To su opet neke zaostale slike ili ti čudom il hirom prirode to sve sad cvate? E sad mi je pak bijeli vrt ljepši od onog dijela jučer
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, i ja se pitam jel ti ovi bijeli zvončići fiori di sposa sada cvatu. Bjelina je prekrasna kad znaš da nije snježna .
A šta je u prvom planu zadnje slike, jel to neki šarenolisni sedum?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fior di spoza nevjerovatna ljepota sigurno će biti puno zaljubljenika mada ni ove tvoje lijepe trave nezaostaju
|
|
Amrah
Novo sjeme Pridružen: 24 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 38 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga @Korijenko,
Odlučih svoj prvi post na ovom forumu napisati upravo na tvojoj temi.Naime, prije godinu-dvije,tumarajući internetskim labirintima, u jednom teškom razdoblju mog života, slučajno sam "zalutala" na ovaj forum, tj.u tvoju hacijendu.Tvoje prelijepe biljčice su imale terapeutsko dejstvo na mene.Odtad sam često navraćala,postala biljkoljubac, i evo konačno se i registrovala.Hvala ti puno, za svu ljepotu koju dijeliš sa ostatkom svijeta:). Pozdrav iz Goražda, BiH. |
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sinoć sam pregledavala slike tvog vrta. Opet sam se divila profinjenosti
kojom on odiše i tvom istančanom osjećaju za sklad boja i oblika. Naravno, nisam se oglasila, kao i više puta dosad, jer
kao početnik često mislim da nemam pravo komentirati vrtove iskusnih
cvjetnih majstora. Noćas sam sanjala da šećem tuda, ali je to bio moj
vrt i bila sam neopisivo sretna. U snu sam čak slagala vinke u teglicama na onaj dugački niski zidić i pritom mislila: "Što će mi Korijenko reći? Hoće li joj se to svidjeti?" Zaključak: Tvoj vrt je vrt mojih snova!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bas lijepo sto si izdvojila ovu bjelinu od ostalog cvijeca. Nisam vidjela da li imas Tanacetum parthenium, zaboravila sam domace ime.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživala sam šetajući po tvom vrtu, makar i ovako virtualno! Nemoj nas više tako dugo zaboraviti! Sve je tako lijepo da ne bi bilo u redu nešto posebno izdvajati. Ne mogu vjerovati kako ti sve lijepo napreduje - vidi se da je tu uloženo jako puno truda i još više ljubavi. Dok sam bila kod tebe bijeli vrt je još bio mali bebač u pelenama, a sad je već pravi veliki, prelijepi dečko! Nemoj nas sad opet zaboraviti i počasti nas još koji puta zimskim slikama svojih prelijepih grota . Šaljem ti puno pozdrava! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je vidjeti slikice tvoga vrta. Meni se sviđaju svi dijelovi i oni raznobojni i oni bijeli, samo mi se ne sviđa onaj dio kad dugo, dugo nema slika tvoga vrta
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo da znaš da sam bilo pul tebe
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
već 2 dana pregledavam bijeli vrt.neznam šta mi se više dopada.ideja je fantastična.no tvoj ukus je odavno poznat
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dakle, nećemo više parlati an france!
ljepota tvoje hacijende mi je blokirala misli na francuskom! drago mi je da ti je koralj lijep. i u mene tvoje biljke su odlične. sada me uveseljavaju anemome. dvije od tri mi cvijetaju, roza i dupla roza . treća ne cvijeta ali je živa. ona tila.... mi je narasla lijepo, baš mi je zanimljiva. hortenzija mi je živa i narasla je ali nije cvijetala. ja sam sretna šta mi se primila! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Allo Niho, dugo te nije bilo....., jučer sam kod mame pospremila sva kaktuse ali prije sam ih slikala pa ću ovih dana staviti slike na moju temu od kaktusa, a Pedro........ovih dana seli u garažu, ne znam kako, ali mislim da će još ove godine stati "na guz", , ali najprije ga moram slikati i obaviti sistematski pregled.......
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Horti,...... drago mi je da ti se sviđa bijeli vrt, to su do sad sve slike od cca 6 mjeseca, imam još jednu turu krasnih gdje su mi perunike a njih obožavam pa ću i njih prije jesenskih staviti na forum.
AnaBistrica......., točno to je šarenolisni sedum i njega sam prvog dobila kad sam krenula sa forumom prije4 god od naše Cvetlin. Na proljeće je jako lijep ali sada ako ga ne zavežem onda se sav pokreči
Amrah, Andina........ vaši su me postovi i riječi toliko dirnule da su pale i suze, hvala vam na pohvalama puno,puno . Stvarno sam puno truda uložila da mi vrt danas tako izgleda i ne bi ga mjenjala za niti jedan engleski koje obožavam....
Blue sky....hvala na sjemenkama, jako si me iznenadila....hvala ti cvjetna prijateljice
Carol...... mi te tanacetume zovemo ukrasna kamamila, imam ih par vrsta
Anastazija....sjećam se kad smo šetali kod mene, bijeli je vrt bio tek posložen i posađene prve biljke
Belina, Ajama,Moon,.......
Antonija.... drago mi je da ti moje biljke rastu, došle su u dobre ruke...
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako je vani nekako tmurno da moram sebe i vas razveseliti sa još jednom turom proljetno-ljetnih slika. Za početak njihovo veličanstvo Perunike.... |
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za danas toliko, nadam se da sam vas uspjela razveseliti sa ovim šarenilom
|
|
(zgora Opatije) |
|
Odgovori | Stranica <1 165166167168169 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |