Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 165166167168169 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2012 u 16:01

I zadnje dvije slike meni najljepše...

Baaaay........Big%20smile
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2012 u 18:31
drago moje ebaš sam uživala........kao i običo kod tebe je prekrasno uvijek...sad malo kaktuse i ..PEDRA nam polaži..smile52
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2012 u 18:41
To su opet neke zaostale slike ili ti čudom il hirom prirode to sve sad cvate? smile39
E sad mi je pak bijeli vrt ljepši od onog dijela jučer Big%20smile
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2012 u 19:06
Da, i ja se pitam jel ti ovi bijeli zvončići fiori di sposa sada cvatu. Bjelina je prekrasna kad znaš da nije snježna LOL.
A šta je u prvom planu zadnje slike, jel to neki šarenolisni sedum?
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2012 u 19:17
fior di spoza nevjerovatna ljepota sigurno će biti puno zaljubljenika mada ni ove tvoje lijepe trave nezaostaju
Na vrh
Amrah View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 38
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Amrah Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2012 u 21:32
Draga @Korijenko,
Odlučih svoj prvi post na ovom forumu napisati upravo na tvojoj temi.Naime, prije godinu-dvije,tumarajući internetskim labirintima, u jednom teškom razdoblju mog života, slučajno sam "zalutala" na ovaj forum, tj.u tvoju hacijendu.Tvoje prelijepe biljčice su imale terapeutsko dejstvo na mene.Odtad sam često navraćala,postala biljkoljubac, i evo konačno se i registrovala.Hvala ti puno, za svu ljepotu koju dijeliš sa ostatkom svijeta:).
Pozdrav iz Goražda, BiH.

Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2012 u 22:42
Sinoć sam pregledavala slike tvog vrta. Opet sam se divila profinjenosti kojom on odiše i tvom istančanom osjećaju za sklad boja i oblika. Naravno, nisam se oglasila, kao i više puta dosad, jer kao početnik često mislim da nemam pravo komentirati vrtove iskusnih cvjetnih majstora. Noćas sam sanjala da šećem tuda, ali je to bio moj vrt i bila sam neopisivo sretna. U snu sam čak slagala vinke u teglicama na onaj dugački niski zidić i pritom mislila: "Što će mi Korijenko reći? Hoće li joj se to svidjeti?" Zaključak: Tvoj vrt je vrt mojih snova! Smile
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2012 u 23:39
Bas lijepo sto si izdvojila ovu bjelinu od ostalog cvijeca. Nisam vidjela da li imas Tanacetum parthenium, zaboravila sam domace ime.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2012 u 00:01

Uživala sam šetajući po tvom vrtu, makar i ovako virtualno!
Nemoj nas više tako dugo zaboraviti!
Sve je tako lijepo da ne bi bilo u redu nešto posebno izdvajati.
Ne mogu vjerovati kako ti sve lijepo napreduje - vidi se da je tu uloženo jako puno truda i još više ljubavi.
Dok sam bila kod tebe bijeli vrt je još bio mali bebač u pelenama, a sad je već pravi veliki, prelijepi dečko!
Nemoj nas sad opet zaboraviti i počasti nas još koji puta zimskim slikama svojih prelijepih grota  smile143.

Šaljem ti puno pozdrava!

smile79
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2012 u 00:35
Lijepo je vidjeti slikice tvoga vrta. Meni se sviđaju svi dijelovi i oni raznobojni i oni bijeli, samo mi se ne sviđa onaj dio kad dugo, dugo nema slika tvoga vrta
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2012 u 07:40
smile64samo da znaš da sam bilo pul tebeWink
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2012 u 08:20
već 2 dana pregledavam bijeli vrt.neznam šta mi se više dopada.ideja je fantastična.no tvoj ukus je odavno poznat
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2012 u 08:27
dakle, nećemo više parlati an france!
ljepota tvoje hacijende mi je blokirala misli na francuskom!
drago mi je da ti je koralj lijep. i u mene tvoje biljke su odlične. sada me uveseljavaju anemome. dvije od tri mi cvijetaju, roza i dupla roza . treća ne cvijeta ali je živa. ona tila.... mi je narasla lijepo, baš mi je zanimljiva. hortenzija mi je živa i narasla je ali nije cvijetala. ja sam sretna šta mi se primila!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2012 u 14:46
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

drago moje ebaš sam uživala........kao i običo kod tebe je prekrasno uvijek...sad malo kaktuse i ..PEDRA nam polaži..smile52

Allo Niho, dugo te nije bilo.....Wink, jučer sam kod mame pospremila sva kaktuse ali prije sam ih slikala pa ću ovih dana staviti slike na moju temu od kaktusa, a Pedro........ovih dana seli u garažu, ne znam kako, ali mislim da će još ove godine stati "na guz", Wink, ali najprije ga moram slikati i obaviti sistematski pregled.......

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2012 u 15:26
Horti,...... drago mi je da ti se sviđa bijeli vrt, to su do sad sve slike od cca 6 mjeseca, imam još jednu turu krasnih gdje su mi perunike  a njih obožavam pa ću i njih prije jesenskih staviti na forum.

AnaBistrica......., točno to je šarenolisni sedum i njega sam prvog dobila kad sam krenula sa forumom prije4 god od naše Cvetlin. Na proljeće je jako lijep ali sada ako ga ne zavežem onda se sav pokreči

Amrah, Andina........ vaši su me postovi i riječi toliko dirnule da su pale i suze, hvala vam na pohvalama puno,puno Hug. Stvarno sam puno truda uložila da mi vrt danas tako izgleda i ne bi ga mjenjala za niti jedan engleski koje obožavam....

Blue sky....hvala na sjemenkama, jako si me iznenadila....hvala ti cvjetna prijateljice Hug

Carol...... mi te tanacetume zovemo ukrasna kamamila, imam ih par vrsta

Anastazija....sjećam se kad smo šetali kod mene, bijeli je vrt bio tek posložen i posađene prve biljke

Belina, Ajama,Moon,.......smile79 
Antonija.... drago mi je da ti moje biljke rastu, došle su u dobre ruke...

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2012 u 15:35

Tako je vani nekako tmurno da moram sebe i vas razveseliti sa još jednom turom proljetno-ljetnih slika.

Za početak njihovo veličanstvo Perunike....

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2012 u 15:39

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2012 u 15:42

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2012 u 15:45

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2012 u 15:51

Za danas toliko, nadam se da sam vas uspjela razveseliti sa ovim šarenilom smile79

(zgora Opatije)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 165166167168169 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,609 sekundi.