Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 165166167168169 243>
Korisnik
Poruka
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 22:24
Kada  uđem u tvoj vrt ne znam što mi je lijepše .Pošto te nema šaljem ti moga čuvara da ti čuva cvijeće .Wink
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 22:45
smile227ostala sam bez teksta i bez očismile181

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 23:06
Koja prekrasna gužva.
Na vrh
jannette77 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 138
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jannette77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 23:25
vrtek ti je prekrasan nema čega nema!!
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 01:42
smile113
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 06:39
Originalno poslano od člana bergenia bergenia napisao:

Zaista si nam puno cvjeteka pokazala. Čini mi se da nema cvjeteka koji sada  ne cvjetaju u tvom vrtu!? Vidim da tvoji agići nemaju mušica kao moji, potpuno su zdravi ispremni za cvatnju! 
Ovaj me se najviše dojmio (naravno - žuti je)

Uz puno prekrasnih noviteta kod tebe i ja bih istaknula baš ovaj, zbog ljepote naravno, ali i zato jer je (osim po boji) toliko sličan cvijetu koji u Dalmaciji raste iz kamena!
Evo usporedite ih, ovo je kapara Wink

Time is something you can never get back..
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 08:14

Gio, Magnolija baš mi je drago što ste svratile - hvaa vam.

Anči taj bi se ljepotan baš uklopio u moj vrt, još s mašnicom - slatko.

Lora po tebe dolazim da sve u miru pregledaš i ocjeniš.

Otok - jednom moraš doći vidjeti tu gužvu na malom prostoru

janet dobro došla u "šetnju" mojim malim vrtom, svu tu gužvu obuhvatiš jednim pogledom.

Lili mašem i ja tebi za dobrodošlicu

Misty da čudesan je taj cvijet, kao da je na njemu paučina, a slika ovog tvog je fantastična.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 09:20
WOOW tog žutog paučinastog od Jagode imam i ja, preživjela je jedna mala kitica ali je puna mladih izbojaka, sljedeće godine i meni cvjetat..juhuuu.
Što se tiče echinacee purpuree ja ću ovu tvoju morat premjestit jer mi je previše u sjeni, zato mi slabo raste i neće cvjetat ove godine, tvoja je pravi div  i kako je puna cvjetova Thumbs%20Up.
Opet ću ti napisat da sam tako sretna ča san posadila tvoje-silvekine roza trubice, kako su mi predivne nisu baš velike i bujne ali svejedno svaki dan ih gledan i nadan se da će mi se puno zasijat za drugu godinu...Hug
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 16:23
I sama si nam rekla - prelijepo je kad se iz dana u dan sve više šareni, miriše, rumeni.. Puno divnih cvjećki si nam, draga naša, pokazala!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 17:02
smile227 Stvarno čudo od vrta! Ovaj što kažeš da se zove Hypericum calycinum je stvarno poseban!!!!!!!! smile78
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 18:29
iskoristila sam priliku dok te nema doma da prošpijam malo i pronjuškam bez nadzoraWink...od mnoštva predivnog cvijeća ne mogu odoljeti kranfilima i gazanijama - predivno, draga!
lijepi pozdrav, dobra zabava!
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 22:10
Prošetala sam i ja i kod tebe stvarno neme čega nema. Sve je krasno i rascvjetano Tongue. Lijepo se provedi, a mi ćemo ti čuvati vrtek dok se ne vratiš
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 22:23
Joj ne mogu doćekati svoju agavu --mislim Selinu -a ti sijedi ad nećeš ima ko hoče doć -ne volim te više

Heart%20Divider
Heart%20
Divider
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 22:58
Triša ni nereda ti nebi napravio ovako nacrtan Wink
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 08:02
Krasno bilje! svaka čast!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 00:31
Lijep vrt prepun cvijeća smile149.
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 07:26
Ajme Triša koliko cvića i sve sama lipota,ma tko će tu nešto izdvojiti,meni je sve lipo i tvoj vrt mi je tako rascvjetan da je milinasmile93smile55
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 09:54
Trišice, pa ovo je fenomenalno!
Roza balerinica je preslatka a baš jučer sam raspravljala  o onom cvijetu koji si dobila od Jagode-hypericum nešto Embarrassed LOL...Vidjela sam ga uživo i ostala paf! Uživo mi je još ljepši već na slikama ako je to uopće moguće.
Da ne bi bila nepravedna i sve ostalo cvijeće koje si nam pokazala prelijepo je Clap!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 22:05
Drage moje - hvala vam što ste mi "čuvale " dvorište dok me nije bilo.
Evo upravo sam se vratila.
24.6. u pripremama - prisutno nas 10, napravili pravi logor s nekoliko šatora.
25.6. očekujemo veliku ekipu po starom sistemu "dođi i donesi"-
Nas 35 uživamo u delicijama i prekrasnom vremenu, svi zadovoljni i veseli.
26.6. malo kišilo, pa smo se odmarali.
27.6. izlet na Klek 1180 m - prava uživancija.
No ukratko tu sam, a slike s Kleka i fešte, već ću negdje staviti.
Svimasmile79idem spat, jer padam s nogu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 22:15
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 165166167168169 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.