Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 164165166167168 370> |
Korisnik | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dzo pobrisano, o baš lijepo da si opet tu.
Mimar samo ti viči, ali ako nam opet Dzo pobjegne... Shasha sad će moj brzo, oni cvatu nekoliko puta godišnje. Niho, ne krijem ga ja nego se on sam krije u nekoj ležaljci u koju se zaljubio i stalno je na njoj, dobro danas mi je maloo pomogao. Proljeće znaš kako frezije lijepo mirišu, to mi je najdraži miris od svega cvijeća. Ivna tvoji će cvasti kad moji stanu, onda ćemo gledati tvoje. Sara i Forzicija |
|
život je more
|
|
Sponzorirani linkovi | |
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma super onda jedva čekam kad ću mu se pridružiti -a tebi ću donijeti cvijeće tako da si već kupljena -dase nebi na mene žalila
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svratila, prošetala i pomislila: a one dvoglave vaze u špajzi? Eto vidiš, nije stvar u tome da čovjek ima, nego da ima smisla za urediti: vazu, pitar, košaru, vrt.... A tu si ti majstorica!
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sad kad kažem šta sam ja ostiću napravila....pfff
cvetek je ožednio i ja brže bolje da ću ga zaliti i zgrabim flašu koja je stajala na polici i fino zalijem....i onda od smrada skužim da sam ga rakijom zalila (donijeli susjedi, a ja spremila u podrum zavišnjevac ) |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kontee sad imaš pijane ostiće.
Dobro si i prošla, ja sam prošlo ljeto došla kući na ručak iz posla, bilo je vruće za poludit, ja obično nisam previše žedna nikada, ali taj put sam baš bila žedna, uzmem flašu iz frižidera, napravim cedevitu i popijem na eks, 2 dcl, na eks, šljive sa cedevitom, MM stavio šljivu u običnu bocu, a ja mislila da je voda. Sjela sam na skuter i došla do posla, to je još bilo dobro nije djelovalo, ali na poslu pada glava, okreće se kancelarija, samo sam molila Boga da nitko ne uđe , a šljiva smrdi... Niho Baka i Sara budite pozdravljene, uvijek ste dobrodošle kod mene. |
|
život je more
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Došla vidjeti što nam je od noviteta naša Lantana priredila kad ...E pa vas dvije , dobro ste me nasmijale !
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj tjedan sam dobila puno lipih stvari.
Flavia i Stefkaja su mi poslale bijeli agapanthus Otok me kao i uvijek iznenadi Buritto je došao kod rođaka Ova ljepotica ima čak dva cvjetića Sivo ljubičasta kombinacija me osvojila ... jedna bucka ...svi zajedno u starom kainu (lavor) ...i još 3 mala grmića... |
|
život je more
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno ljepotica koje će se savršeno uklopiti u tvoj cvjetnjak.
Ovo o rakiji uopće nebum komentirala.Ja bi u komu pala
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divni sukulentići u lavoru!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
novopridošlice u lavandinu su super ...a kaj se tiče rakijice pa to ti je preventiva istina samo da je malo jača doza
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajde super bolan samo sakupljaj -kad dođem kod tebe -bar ću imati šta da ponesem kući-do sad je sve super
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni sukulenti..
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sukulentići u lavoru - predivno .
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima
Danas je bio prekrasan dan, a ja ne radim. I tako malo pomalo sve nešto po vrtu. Posadila sam judino drvo planiku - manjigu bijele perunike feliciju - koja se zakorijenila od jeseni jedan ogromni kaktus iz pitara u zemlju lantanu iz pitara u zemlju bijele agapanthuse - već su nikli u vrećici presadila jakobiniju u veći pitar presadila grčki oleandar u veći pitar počela presađivati kaktuse i tu sam stala... Malo novih-starih cvjetova iz vrta Kolkwizia - nema puno cvjetova, ali su interesantni Žuti šeboj Anemone Iris Fresie su u punom cvatu, a mirišu... ...i u kombinaciji s ljubičicama Hauchera Procvjetala i majčina dušica Alissumi koje sam prije mjesec dana porezala opet su procvali |
|
život je more
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno cvijeće
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo se već može nazvati pravo, pravcato proljeće!
Za usporedbu:
Ovakve plave irise imam i ja, ali mojima ni na kraj pameti nije da cvjetaju?!
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe prava raskos boja,a onaj lavor bas je super ideja
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepa je kolkwicia, naravno i sve drugo
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je da se pomisli da su fotke od prošle sezone, a ne od ovih dana! Pa vi proživite pola sezone cvatnje dok kod nas tek krene.
|
|
Odgovori | Stranica <1 164165166167168 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |