Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 164165166167168 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 822
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2012 u 13:03
Ja sam bez teksta. Koliko uloženog vremena, truda i naravno ljubavi, svaka čast, oduševljena sam.
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2012 u 15:57
Prava uživancija šetati tvojom hacijendom-lipota pravasmile169
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2012 u 17:24
sve je stvarno prekrasno,ali ovu moram izdvojiti

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2012 u 19:10
Nisam ni na tren pomislila da si zanemarila svoj vrt, i biljcice u njemu, koje su nakon onih kisa, pa sada i skoro ljetnog vremena opet zivnule. Zivnula je i travica, moramo nadoknaditi ljetnu stagnaciju, barem kod mene.
Ha, kraljevski ljiljani, poredani ko za izlozbu. Koji ti je ovo cvjetak ?

Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2012 u 19:11
Nevjerojatno lijep vrt! Ili kako bih ja to rekla- "bezobrazno" lijepo!!!
ne zamjeri, tako kažem kad mi ponestane superlativa
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2012 u 19:31
Ovaj vrt sam konačno danas prošla od početka do kraja i odajem priznanje......jako lijepo.
Izdvojit ću samo nešto što mi se jako sviđa kod tebe, a to su "panoramik" slike koje me oduševljavaju.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2012 u 20:21
A ja se danas divila ovim tvojim ljepoticama !!!

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2012 u 21:01
šetkam i uživam,a šta drugo i mogu,prelijepo,raskošno,rascvjetano,ma vrt za uživanje smile79
Na vrh
muhlenbergia View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2012 u 00:59
Hvala za slike opuncije,trebala bi biti Opuntia phaeacantha var. pueblitos ...
From the earth we come to the earth we return in between we garden
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2012 u 13:10
Već sam dva dana u tvom vrtu, a nikako da se oglasim: Prekrasno ! Sve drugo je već rečeno!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2012 u 13:41
Bonjour madame!!!
Agreable votre jardin!!!!smile78
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2012 u 14:24
Merci beaucoup chere Antonija smile78Tvoj koralj mi je predivan i ogroman, cvate cijelo ljeto i još je u punom cvatu Thumbs%20Up
Hoja,Sarajka......drage moje gošće...hvala puno Hug
Muhle.....mislin da je baš to ta pueblitos.....sad ću ju zvat mala seljančica
Wink
Free...dobar ti je izbor samo ova treća mi se nekako ne uklapa u tvoju boju ali znam da raste i kod tebe pa glasam za nju !!
Glikica...... drago mi je da si sve prolistala, veliki trud si si dala Clap, dobro kažeš za "panoramike", ja ih isto jako volim i njima posvetim najviše pažnje kao i slikama grota, zaštitnom znaku mog vrta.Big%20smile
Dadinica......i ja nekad koristim tu riječ ili kažem da je "strašno lijepo", hvala ti da si svratila Hug
Carol.....smile78, ta biljka je Penstemon barbatus, jako ga volim, to su inače crveno a unutra bijeli zvončići......dodajem cosmosimaWink
Bromi,Zribal,blue sky, ajama.......smile78
M.Kaktus......tvoje su mi se žute ruže ovih dana totalno povampirile, cvatu li ga cvatu, ma rekla sam ja da je ovo drugo proljeće...neka samo traje Thumbs%20Up

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2012 u 19:32
Prošli put kad si stavila slike mislila sam da ne možeš sriktati ljepše i bolje...kako li sam se samo prevarila Clap!
Nova grota s euphorbiama je taman po mom guštu Smile
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2012 u 13:12
Kod korjenka je svaka serija slika bolja od prošle !!

Korjenko, iako se crvena ne uklapa zbog boje, jako mi je draga !! I jako uživam u njoj, upravo je opet po četvrti put puna cvjetova  A kaj se može napraviti po pitanju za ostale tri, da i kod mene procvjetaju ??smile73

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2012 u 15:03
Po pitanju prve....Serenadu imaš a neki dan sam ti posadila u teglu Paminu
Po pitanju druge.....tvoja želja,moja je zapovjed
Treću......imaš
a četvrtu........ se malkice strpi, jedva je ove godine mrdnula...bit će i ona Wink

(zgora Opatije)
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2012 u 15:09
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Kod korjenka je svaka serija slika bolja od prošle !!

Korjenko, iako se crvena ne uklapa zbog boje, jako mi je draga !! I jako uživam u njoj, upravo je opet po četvrti put puna cvjetova  A kaj se može napraviti po pitanju za ostale tri, da i kod mene procvjetaju ??smile73

Već sam u međuvremenu dobila po prstima zbog žicanja !!Thumbs%20Up

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2012 u 15:23
Nastavljam sa slikama, danas samo "White garden"

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2012 u 15:37

Zvončići

fior di sposa

(zgora Opatije)
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2012 u 15:40

Fiori di sposa . . . .  nikad čula, al sam se od prve zaljubila !!!

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2012 u 15:52

Buhač

Stolisnik

Geranium sanguineum "Album"-krvavac

Geranium macrorhizum "White Ness"-zdravac

(zgora Opatije)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 164165166167168 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.