Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 164165166167168 203> |
Korisnik | |
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sam bez teksta. Koliko uloženog vremena, truda i naravno ljubavi, svaka čast, oduševljena sam.
![]() ![]() |
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Prava uživancija šetati tvojom hacijendom-lipota prava
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
sve je stvarno prekrasno,ali ovu moram izdvojiti
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Nisam ni na tren pomislila da si zanemarila svoj vrt, i biljcice u njemu, koje su nakon onih kisa, pa sada i skoro ljetnog vremena opet zivnule. Zivnula je i travica, moramo nadoknaditi ljetnu stagnaciju, barem kod mene.
Ha, kraljevski ljiljani, poredani ko za izlozbu. Koji ti je ovo cvjetak ? ![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Nevjerojatno lijep vrt! Ili kako bih ja to rekla- "bezobrazno" lijepo!!!
ne zamjeri, tako kažem kad mi ponestane superlativa |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ovaj vrt sam konačno danas prošla od početka do kraja i odajem priznanje......jako lijepo.
Izdvojit ću samo nešto što mi se jako sviđa kod tebe, a to su "panoramik" slike koje me oduševljavaju. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
A ja se danas divila ovim tvojim ljepoticama !!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
šetkam i uživam,a šta drugo i mogu,prelijepo,raskošno,rascvjetano,ma vrt za uživanje
![]() |
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Hvala za slike opuncije,trebala bi biti Opuntia phaeacantha var. pueblitos ...
|
|
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Već sam dva dana u tvom vrtu, a nikako da se oglasim: Prekrasno ! Sve drugo je već rečeno!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Bonjour madame!!!
Agreable votre jardin!!!! ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Merci beaucoup chere Antonija
![]() ![]() ![]() ![]() Free...dobar ti je izbor samo ova treća mi se nekako ne uklapa u tvoju boju ali znam da raste i kod tebe pa glasam za nju !!
Glikica...... drago mi je da si sve prolistala, veliki trud si si dala
![]() ![]() Dadinica......i ja nekad koristim tu riječ ili kažem da je "strašno lijepo", hvala ti da si svratila
![]() Carol.....
![]() ![]() Bromi,Zribal,blue sky, ajama.......
![]() M.Kaktus......tvoje su mi se žute ruže ovih dana totalno povampirile, cvatu li ga cvatu, ma rekla sam ja da je ovo drugo proljeće...neka samo traje
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Prošli put kad si stavila slike mislila sam da ne možeš sriktati ljepše i bolje...kako li sam se samo prevarila
![]() Nova grota s euphorbiama je taman po mom guštu
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Kod korjenka je svaka serija slika bolja od prošle !!
Korjenko, iako se crvena ne uklapa zbog boje, jako mi je draga !! I jako uživam u njoj, upravo je opet po četvrti put puna cvjetova A kaj se može napraviti po pitanju za ostale tri, da i kod mene procvjetaju ?? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Po pitanju prve....Serenadu imaš a neki dan sam ti posadila u teglu Paminu
Po pitanju druge.....tvoja želja,moja je zapovjed
Treću......imaš
a četvrtu........ se malkice strpi, jedva je ove godine mrdnula...bit će i ona
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Već sam u međuvremenu dobila po prstima zbog žicanja !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nastavljam sa slikama, danas samo "White garden"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
![]() ![]() Zvončići
![]() fior di sposa
![]()
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Fiori di sposa . . . . nikad čula, al sam se od prve zaljubila !!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Buhač ![]() ![]() ![]() Geranium sanguineum "Album"-krvavac
![]() Geranium macrorhizum "White Ness"-zdravac
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 164165166167168 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |