Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 164165166167168 243> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma kakvi bolan ja kad nešto želim ja to i uradim -pa makar orala ponovo saditi tu biljku ponovo hahhaah
|
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sarice hvala ti puno.
Niho, dakle dogovoren, a Anči nam se može pridružiti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Nisam dugo vremena bila kod tebe (bolje receno,nije me dugo vremena bilo na Forumu ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Svaka šetnja iako poznatim stazama uvijek iznova očarava.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dzo, hvala, znaš da jako volim kad svratiš, što se naravno odnosi i na lucy.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Hvala ti draga moja i izvini sto se ne navracam cesce...malo sam izgubila volju za cvijecem vidjevsi da u mom dvoristu nemogu nista napraviti-kako ja zelim.....jer kad dodjem ovdje vidim vase ljepotane/ ljepotice i budem jos vise tuzna ![]() ![]() ![]() |
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Ejjjjjjjjjjj gdje nestala moja Agava znači već je spakaovana
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dragi moji, evo stavit ću još malo slika iz dvorišta, jer sutra idem u vikendicu i nema me do nedjelje navečer, a neću imati laptop.
Pa dok čekate da se vratim uživajte u mojem dvorištu
![]() S čim započeti, sve se rascvjetalo i prava je uživancija gledati tu šarenu džunglu na malom prostoru.
No zašto ne bih počela sa agapantusom, koji će ove godine imati tri cvijeta, već se naveliko pripremaju
![]() Ruža uvijek ima, momentalno su najbujnije ove crvene
![]() Moja (kat.reina) ahinacea obukla roza suknjicu-prava je balerina
![]() a očekujem cjeli baletni ansambl-tu se smjestio kraj stepenica
![]() Karanfili crveni i roza, baš se natječu u veličini
![]() Lorina nikotiana izrasla u nebo
![]() Dihondra je kao viseće srebro, predivna je
![]() Ovaj cvijet me oduševio Jagodin Hypericum calycinum (valjda nisam pogriješila.
![]() Očekujem još predivnih cvjetova
![]() Hortenzije su prave
![]() I ove malo drugačije od lanjskog rođendana
![]() Narančasta lantana nekako nisaka, ali puna cvijetova
![]() Alstromerije se gurkaju sa zečjim ušima, a iza njih penje se klematis sa nekoliko cvjetova
![]() ![]() ![]() Gazanije od Otok, druge još čekam da procvjetaju
![]() I one stare od prije
![]() Otvorio se prvi cvijet jasmina, a očekujem ih desetak, jer raste zbilja brzo
![]() ![]() Počele su i dalie
![]() ![]() ![]() Crnoglavi ljepotan izvrsno napreduje
![]() ![]() Stidljivo procvjetao šeboj, drugi put
![]() I ovaj Verin ljepotan (mjesečevo kamenje) počeo cvjetati
![]() ![]() Tu se guraju velika ruža penjačice velike margerite i velike ehinacee, a ja tako mala - ne znam što mi je danas
![]() U cvjetnom stupu roza djetelina
![]() Čuvarkuće u nekoliko nijansi ogromne su ko pijat.
![]() Tradescantia u hladovini uživa
![]() Iz neke lukovice izvirio ovaj cvjetak (tko sam ja i čiji sam?)
![]() Cinije liliput bile su pun pogodak, prava minijatura onih ogromnih - pravi izbor za moj mali vrt
![]() Tu ima svega
![]() ![]() ![]() ![]() Pa nisam znala da calocefalus cvjeta, uskoro
![]() Kraj njega neka mala surfinija i tradescantia .....???????
![]() Ima još puno slika, ali nema smisla da toliko gnjavim, pa za sada ovo bi bilo ok.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Zaista si nam puno cvjeteka pokazala. Čini mi se da nema cvjeteka koji sada ne cvjetaju u tvom vrtu!? Vidim da tvoji agići nemaju mušica kao moji, potpuno su zdravi ispremni za cvatnju!
Ovaj me se najviše dojmio (naravno - žuti je)
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Bergenija, zbilja je fantastičan cvijet, veličine gazanije, a tako nježan.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
draga moja uživala sam u tvom cvijetnom raju..tvoj agapantus već cvijeta a moji tek sada pokazuju pupove.....daj mi reci zašto tvoja-moja pasiflora kod mene cvijeta plavo, a ne bijelo kao kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo si nam pokazala tvoj vrt,sve je bujno rascvjetano,cvijeće krasno zdravo izgleda.
![]() |
|
![]() |
|
Eh draga moja,ostavljas nas u prelijepom dvoristu
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Hvala svima.
Bromi, mislim da to nije moja pasiflora, morala si je dobiti od nekog drugog, jer je moja bijela i nikad nisam imala plavu.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
eeeeeeeeeeeeeeeeh,Trisa,volim kad nas obradujes sa slikama,vrt ti je za 5-cu,Jagodin i Verin cvjetak najvise su me osvojili,i kao crnoglavi
![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Koja ljepota,karanfili,gazanije posebno,a o rasporedu da ne pričam
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 164165166167168 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |