Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 163164165166167 381>
Korisnik
Poruka
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2013 u 22:09
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2013 u 22:18
sta je Mons
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2013 u 23:22
smile217malo googlam
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2013 u 11:26
Heeej Dmirce, baš dobro što si malo svratio ovdje..
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2013 u 12:12
[QUOTE=monstera]
Evo dragi moji i drage moje, dobili smo i mi svoju brbljaonicu! Kako je ovdje sve većinom vezano uz povrće, tako bi se ovdje svi naši razgovori i šale trebale svoditi u tipu povrtlarskih tema.

Svi ste pozvani i Dobrodošli u naš povrtlarski kafić!

Preletila sam malo po ovoj temi, nadajući se da ću naći nešto korisno i zanimljivo o povrtlarstvu.
Na žalost, ovo je ipak samo brbljaonica, još jedna na ovom forumu.
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2013 u 15:02
Draga Otok, o čemu bi sad u ovo zimsko doba trebali ovdje raspravljati? Istina, možda ovo je brbljaonica, ali zar se povrtlari nemaju pravo malo opustiti i zabaviti u nekom svojem kutku? A ako te baš nešto ozbiljnije i zanima, mogla si to naći u bilo čijem povrtnjaku... Kad krene sezona, vjerujem da će i kafić biti korisniji..
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2013 u 15:06
Otok da si citala ispocetka do kraja itekako bi ponesto nasla i korisno mi nas nekolicna smo uz zezanciju znali pokoju i pametnu reci.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2013 u 15:36
Nego pustimo rasprave, reci mi Pustolovko planiraš li skoro kakvu sjetvu?
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2013 u 15:37
da,lukove cim otopli snijeg ima ga jos.pripremljeno je mjesto vec.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2013 u 15:39
Ja neću još ništa planirati dok dobro ne utopli zemlja. Kad je lijepo toplo, začas je sve vani.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2013 u 15:42
Kako siješ ovo sitno povrće, flance? U zatvorenom ili imaš kakav tunel, leju?
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2013 u 15:44
to mi otac sije u malom plasteniku pa ja samo odem po rasadu
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2013 u 15:49
Tako sam i mislila, meni je jednostavno nemoguće uzgojiti nešto u kući, npr. u prozorskoj dasci posijano u posude..nema šanse!    Nekad sam isto sijala u tunel ili leju, sad sijem u plasteniku..daleko je lakše i bolje!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2013 u 15:51
ma sijala sam ja i u caše na prozoru sto kazes,ali muka ziva + sporo raste valjda je u plasteniku najtoplije pa tu ide ko ludo.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2013 u 15:54
Kod mene je uvjek bio problem što brzo raste, izduži se i na kraju krepa....nije to to...probala sam sve i svašta i na kraju donijela odluku, sjetva samo u plasteniku!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2013 u 15:56
kod mene sporo rasli na prozoru,vani vrijeme sjetve,a oni jos mali ko klipci hhhh
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2013 u 15:57
Da kućni uvjeti nisu za takve biljke!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2013 u 16:19
Originalno poslano od člana administrator administrator napisao:

nije problem za još jednu brbljaonicu... dobra ideja.... ali drzimo se nekako nevezanog brbljannja o vrtu i povrću.... i slicnim temama... da nemamo dvije brbljaonice iste samo na razliciti mjestima....

ono lagana kava uz mrkvu i zelje smile159

Samo vi brbljajte i dalje, neću vam se više mješati.
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2013 u 19:04
Vece raja,kako ste danas,ja gustam mrkvice.jest lijepo u po zime imati sta donijeti iz baste.(mamine baste :P)
Mons,Fiki,Viz,Dmirce,gdje ste ?
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2013 u 19:14
Mrkve sam povadila još u jesen. Ostavila nešto peršina na malom vrtu i sad neki dan išla vidjeti....Imala sam što vidjeti, na mjestu gdje je bilo debelo korijenje peršina, ostale samo rupe! Nešto ga pojelo!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 163164165166167 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,641 sekundi.