dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 162163164165166 222> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve mi je lijepo kod tebe, ali kaktusiiiiii, ajmeeeeee ! ! !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krenuo je ljiljan, pa ostalo divno cvijeće, kumpirko je tako lijepo bogat s granama, bit će to prava loptica od cvjetića, a ruže
![]() |
|
![]() |
|
ANTHEA ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kaktusiću znaš već da standardno zaobilazim tvoje zbilja prelijepe kaktuse u širokom luku, a sve ostalo u tvom vrtu sada je pravi vatromet boja!
Zanima me kako se zove ovaj ljepotan?
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
astilbe su prelijepe
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
opet se malo ušuljala, cvijeća ko u priči, ali ovaj put su mi ružice bile kraljice.
A onaj pikavi malac što si rekla- što kažete na ovaj? ---- uh taj mi se dobrano zamjerio proljetos - 3 x me uboo, a onda kad sam se još skori i sjela na njega-- uh milina. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Sve je lijepo
![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Antonija,ono plavo jeste neka stara niska lavanda,istina ima malo krupniji cvijet od ostalih.
Dada28,sad će i tvoje astilbe procvasti,ono jeste cvijet od jedne hoste koja dosta rano cvate.
Kamenjar,stavi astilbe u neko hlad,moje su ujutro u hladu,popodne na suncu,a mama krumpirka pozdravlja svojeg malog.
Irenaidani,možda previše zaljevaš kaktuse,meni su oni najlakši za uzgoj,najmanje traže.
Dadinica,moja graničica Stella d*Oro cvate do mraza.
Svesa,Tikvić,Klimatis
![]() Free,da slučajno ne pretjeruješ
![]() Diegoines,svi smo jednom počeli sa par komada.
Bebolina,lijepo mi te je vidjeti ovdje
![]() Glikica,i ti voliš kaktuse kao i ja
![]() Moon,volim kad mi dođeš u posjet
![]() Anthea,to je aichryson,sukulent koji ugiba nakon cvatnje.
Misty,znam da ti ne voliš kaktuse,ovo na sliki je astilba.
![]() Belica,ja se puno više izbodem na ružama nago na kaktusima.
![]() Stefica.n,Ksan
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Divotica
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
prekrasno,lavanda,ruže,neveni,crveno,žuto,bijelo,ljubičasto,prekrasno,cvijeće i boje
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasna ti je ruža stablašica,mrak,a o katusima da ne govorim.
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
prekrasno si poredala kaktuse,predivni su..zar si osisala euphobiu milli ,bila je puno veca prosle god?
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Koliko osunčane ljepote.. Krasno je kod teeb!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo da ti konačno i poželim dobro jutro jer bio bi red. Čitavo sam jutro i buđenje provela u tvojem vrtu, digla sam se ko mračnjak u 5 i 15 i dan dočekala kod tebe. Napadala sam se u nesvijest među tvojim cvijećem stotine puta, naslinila i tako u krug.
Kavu sam popila i pošto sam toliko dugo šetala bio bi red da i tebi ostavim jednu ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
kaktusi.....kaktusi......kaktusi.....
kao da sam u svom dvorištu..... bravo za kaktuse ![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 162163164165166 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |