Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 162163164165166 243> |
Korisnik | |
lana1 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako se zove ovo žuto cvijeće pored verbene??
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
lana1, to su gazanije one sa sivkastim listovima, viseće, jako zahvalne za sunčane položaje, ja sam s njima jako zadovoljna, imat ću ih i ove godine na balkonu
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
lana1 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 11 |
Hvala najljepša!! Ma znam ja koje su gazanije ali nisam znala da i ove srebrne spadaju u tu vrstu. Imam dvije na balkonu, već su duge pol metra! Uglavnom, tnx
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() Što je ovo? Cvjetići se ne vide baš dobro, svjetlo plavi su. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
OTOK meni je najsličnija Polemoniumu "Bressingham Purple"
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Recite mi, molim vas ko zna: je li ovo korov ili ? Imam ga jako puno na jednom mjestu
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hvala Camelia. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Glikice, to meni jako liči na rusomaču.... korov koji cvjeta bijelim cvijetom.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
pa iskreno ja imam ovakve grmove ali iz njih izrastu oni prvomajski crveni poljski makovi ..mislim bar mi sliči a i kako si rekla da ih imaš dosta sijeti se dal ti je tu bio blizu mak
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ma jok mak ! Nije bio ni blizu. Jel moguće neka gailardija ?
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
|
![]() |
|
Da ja to počupam ? Imam jako puno toga, a prošle godine nije ga bilo.
|
|
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Euphorbia helioscopia |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Hvala Voki, da je mlječika(euforbia) sam znala, ali ovo drugo ne. Tu biljku znam jako dugo sa livada, a neki dan nisam odolila pa sam si ovaj čuperak donijela u dvorište. Meni je jako lijepa sad ovako u proljeće.
|
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
stefice, mislim da ti je to šumarica. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Zgodno izgeda ovako žuta, ali raširit će ti se u vrtu i nećeš je se moći rješiti. Na nekoj livadi je sasvim OK. ![]() |
|
Lošinj
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Hvala Anastazija,to nisam imala a sad dvije nikle u dvorištu
|
|
![]() |
|
OTOK hvala na upozorenju, no kakva su vremena zadnjih godina,ovo samoniklo divlje bilje bi nam mogao biti jedini izbor. Meni ne smeta ako se razraste, neka ga, jer ja imam previše travuljage koju ne znam kako iskorjeniti. Tako da svaka druga biljka je dobrodošla kod mene.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 162163164165166 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |