Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 161162163164165 312>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 21:04
Neke od posađenih mandarina počele cvjetati.... Cvijet je prekrasan ...

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 21:06
Neke mandarine imaju male plodove....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 21:09
Kažu stručnjaci da se prvi plod mora otkinuti da ne iscrpljuje biljku....Oe će bebice za koji dan biti maknute....

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 22:11
smile79
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 22:25
Smail, pozdrav i tebi....
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 01:09
Jle to znači da ove mandarinice ne mogu dozrijeti pa će nakon otkidanja plodova još jednom cvasti?
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 06:23
za početak draga Milice, jako mi je drago da se polako oporavljaš i da si tu sa svojim divnim cvijećem i s nama. Nemoj brinuti i svaki put kad ti dođe teško samo misli naprijed, uđi među svoje divno cvijeće i uživaj u svakom cvijetku i trenutku života, jer nećeš se niti okrenuti, a već ćeš ti nositi i kanticu od 2 l i ponovno uživati kopkajući po vrtu.
Slike su divne, tvoje te cvijeće vjerno čekalo a mu se vratiš. smile78
belica,zagreb
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 11:37
Anabistrica, hvala ti što si prošetala po mojim vrtovima.  Mladim , tek posađenim mandarinama se ne dozvoli da rađaju i donose plodove jer bi ih to jako iscrpilo. Prve dvije godine se obavezno maknu mali tek formirani plodovi posebnim šiljastim kliještima  da bi u trećoj godini dale prvi pravi rod. One cvjetaju jednom godišnje i ove prve mandarinice bi još rasle do normalne veličine ( možda nešto sitnije ) i sazrele bi  na jesen ali prve dvije godine se moraju maknuti da stabla bolje narastu.

Belica, hvala ti na posjeti i na lijepim riječima podrške i utjehe. Baš danas sam bila na kontroli i sve je uredu ali još moram paziti da ne radim teško i nikakav teret ne nositi, tako će velike kante za polijevanje mojih biljčica  još pričekati a ja ću i dalje zalijevati s malom kanticom....
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 22:46
Dobro ti nama dosla,a za cvece vidim nema potrebe da brines sve je kao da si bila tu,ipak zdravlje je najbitnije,cuvaj se,prosettala sam tvojom bastom i odusevila se najvise malim mandarinama.smile141
PS.ono sto ne znas sta je niklo ja mislim da su Abutiloni pre nego Mocvarci.
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 23:13
Draga Milice, drago mi je da tvoj oporavak napreduje. Lijepo  je u tvom južnom vrtu, a mandarine......mogu misliti kakvi će to plodovi biti, njam, njam Hug
Lipik
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 23:32
Samo se ti nama oporavi, za cvijeće i radove oko njega ima vremena.
Draga, kako tvoji močvarci?
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2013 u 15:00
Leona, hvala ti na  tvojim lijepim riječima i na identigikaciji nove biljčice....

Ljiljus, dobro mi došla...malo ćemo pričekati dok mandarine budu za berbu ali i to će proletjeti.....

Bebolina,hvala ti na posjeti....Svaki dan mi je bolje i uskoro ću biti makar napola kao ona stara.....
 Močvarci rastu.....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2013 u 15:00
Evo malo sličica....Prvi amarilis ove godine.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2013 u 15:02
Bijeli biserak ima tako nježne i dražesne cvijetiće....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2013 u 15:06
Procvjetale margarete...Ove godine su sitniji cvjetovi i  ima ih samo nekoliko....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2013 u 15:08
Imam samo ovu .. U nekim vrtovima sam vidjela i drugih ....Sve su lijepe....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2013 u 15:10
Vinka....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2013 u 15:11
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2013 u 15:14
M. kadulja

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2013 u 15:18
Ovaj cvijet mi je skoro nestao.... Prošlih godina sam imala  puno a sada su ostale samo dvije  hrpice....

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 161162163164165 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.