Hoya - moje dvorište |
Odgovori | Stranica <1 161162163164165 272> |
Korisnik | |
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proš'o godišnji! Evo me tu da sa vama podijelim minute marende. Ovako je krenulo:a onda se kod MKM nastavilo ovako:
Moje su dvorište čuvali i pazili MPK i MBZ.
Srebrna dihondra izrasla iz mog sjemena:
Moje najdraže vaze:
Rain - vidi mi je plumerija. Oživjela je:
Ako se sjećate, ovog sam proljeća ubila vodom 3 adama. Očistila sam lukovice, malo strpljenja i - sada ih imam 5:
Aptenia malo u hladu pa manje cvjeta, ali je zdravog lišća:
Lora, evo ga prvi crveni:
Anaida, slabo mi napreduju batati. Vjetar mlati s njima. Ali sam zadovoljna kombinacijama!
Ako mi samo pola cvijetića biserka bude imalo bijele loptice ja ću biti sretna žena:
Horti, ovo mi cvate da mislim na tebe:
Anaida, a ovo za tebe:
Ovu sam grančicu "maznula" blizu korijenkove kuće:
A ovo mi najnoviji poklon:
Zebrina sve više sliči onoj nad kojom smo smrcko i ja lani slinile:
Primorka - tvoj - moj hibi - prvi, a predivni cvijet koji se zadržao do kraja na stabljici
Nikad se više nisam veselila povratku sa godišnjeg odmora. Moj Ares:
|
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trajekt, more, školjke i fina papica - kud ćeš bolji odmor.
Tvoji su se baš dobro brinuli o vrtu jer je krasan i rascvjetan. Kako su ti samo sukulenti narasli, baš su lijepi |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesu Otok, brinuli su se, ali mi se baš smile.
Od 8 do 20 ih nema kući. Dva psa, tri terase pune cvijeća i barem 200 kvadrata za zaljevanje.
Zato sam bila odsutna samo tjedan dana, tek toliko da i MKM bude zadovoljena. Ostatak smo bili u ovoj županiji.
A sukulenti ?! Točno znam da su darovani od srca ! Na očigled bujaju!
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe slikice............... nadam se dobro provedenog GO!
A sada natrag u normalu
Pohvala kćerki i TBZ za dobro održavanje vrta! Cvijeće je prekrasno!
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvijeće i sukulenti djeluju njegovano
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno ti je cvećeko i moram ti priznat da sam malo ljubomoran na sve vas kaj ste bili na moru...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vazno je da si se odmorila,a u vrtu je vidim sve pod kontrolom
|
|
Lilly
Odrastao grm Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno šarenilo!!!!
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hojice draga,uvijek uživam doći u tvoj prelijepi vrt sukulenti su ti posebni,a dopala mi se i tvoja Zebrina ima lijepu boju
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ti je prekokrasno ,ali s onog ne skidam oči .
Areeeesss si narastao!!?? |
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dakle tvoji su više nego vrijedni kad su uz sav posao uspjeli održati tako u lijepom i prekrasnom stanju cvijeće
A Ares je pravi mladi prekrasni ovčar i kako je samo narastao
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ares je mali car! I parvi pozer, frajer jedan - uvijek fino u fotić pogleda. A cvijeće - baš si me razvedrila slikicama!! I pričom uz slikice!! Veselim se ljepoti tvog vrta, a kako i ja imam nešto tvoje u vrtu, uvijek te se rado sjetim!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bergenija, Mari, Medved, gio, lilly, mali kaktus, smrcko, Lora, Anaida - pusa za sve vas i dođite mi opet.
Nekako mi je ovih dana mrska tipkovnica, ali zato više baratam mišom . Znajte da i ja obilazim vaše vrtove, ali malo pišem.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari .
Gio
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ćumimo ćamimo ćekajući da završite svoj suhozid.
Potjeraj ih, ako treba navijat ćemo ispred prozora Ili je gotov već, ne sjećam se kad sam prošla tim djelom |
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije smrcko, ni makli se nismo mjesec dana. Kako je onda postavljen kamen, tako i sada stoji. Vruće je bilo. Ne znam da li da navijam za više sunca radi zdravlja ili za kišu radi vrta. Ipak, birala bih more, plivanje i odmoooooooor!
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
more, brod, peka, mediteransko bilje, prekrasno i mome srcu blisko!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zaboravih napisati za biserak, biti će tu puno bisera!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Odgovori | Stranica <1 161162163164165 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |