Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 161162163164165 203> |
Korisnik | |
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Susedica,preko mora,
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga moja nemaš pojma kako sam kod tebe uživala.
![]() Vrt ti je prekrasan jer si u njega ugradila i dio sebe.
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Predivan vrt... Grote, pojedinačne slike, panoramske slike... Zaista ste pravi mali cvjetni raj stvorili ti i TM!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
cim sam uspjela uci na forum odmah sam potrazila Baku,lantanu,tebe i ostale cure...vrt ti je sve ljepsi :))
|
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
mali_vrtlar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
Ja sam van pameti od setnje tvojim "rajskim" vrtom, sve ti je tako lipo i otmjeno, imao sam osjecaj da sam se nalazio u nekoj bajci, a ne u tvome vrtu, jednom rjecju odusevljen svakom biljkom, kucicom, okolinom, korijenko uljepsala si mi dan
![]() |
|
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Veceras sam se uzelela mira, tisine i prijateljskog okruzenja pa dodjoh po to. I odista mi prija!
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
samo da znaš da sam se malčice nauzdisala na slikama bijelog vrta. super super
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mene ao i sve tvoje posjetitelje uvijek posebno oduševe grote, lijepo si ih sredila
![]() Vidi se da ste bili vrijedni, a od kad sam vidjela uživo tvoju hacijendu još mi je ljepše šetati ovako virtualno. Puno pozdrava tebi i tvojima! ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga,
Danas sam se došuljala do tebe,nauživala se ljepote,odmorila se na klupici i ostavila te da snivaš!
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Tvoje grote su zbilja posebne, ali danas me ovaj bijeli san oduševio!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Prošetala i ja tvojin vrtićimi, roza, žutin, belin,...
Grote su ti lipo obrasle raznim bojama (ipak ih vještice nisu uništile, koliko god smo "tampale" po njimi ![]() Uživaj danas, kako san ja uživala va šetnji tvojun hacijendun. ![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Iako je padala kišica, korijenkova hacijenda izgleda čarobno.
![]() ![]() ![]() ![]() Perunike i ![]() perunike ![]() ![]() ![]() djelić ruža ![]() malo buhača iz bijelog vrta ![]() ![]() predivni kamenjar ![]() Sukulentić (valda je) sa bubarama stavljam i ovamo. ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
divno, ma ni kiša ovo nemože pokvariti.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Ajme krasne slike
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Potpisujem belicu,ni kiša nije umanjila ljepotu tvog cvijeća i vrta,svaki put jednako uživam.
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() Obavjest mojim curama 051 da obrate pažnju na treću sliku što je stavila Silvy, to je Escallonia
![]()
Stavit ću tu i dvije slike što je slikao Držislav, prva mi je već na desktopu, eh što znači pravi fotić.....
A sa drugom vas zovem na kafe u moju VIP ložu, ne pada kiša pa je sad ljepše nego na slici.....
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasne slike tvoje još ljepše haciende
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
uvijek uredno do i najmanjeg detalja, elegantno i smirujuće, to je vrt naše korijenko, kojeg sam i ja imala sreću vidjeti uživo
![]() lijepi pozdrav
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 161162163164165 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |