Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 160161162163164 312>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 07:41
Dobro nam došla nazad. Drago mi je čuti da si dodro.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 09:22
Milica 7,upravo sam prosetala tvojim divnim vrtom, divila se tvome cvecu...sve je lepo,ima tu nesto i da se zasladi,bice i grozdja...zelim ti brz oporavak i sve najbolje!smile73smile78
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 14:20
Milice, neka ti je sve uvijek tako lijepo i cvjetno Hug. Hvala na ruži , famozna je !!
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 20:15
Dragi moji:
Smail, Stefica, Blue, E. Nona,  Camellia, Carol, Dijana, Wanessa, Korijenko
 Svima vam puno hvala na dobrim željama.
smile78Meni ide po malo na bolje, najteže mi pada što ne smijem ništa raditi, ništa teško podizati ali ipak se čuvam da se što prije oporavim.  Rekli su da za ovu godinu zaboravim na radove u vrtu. To mi je zaista teško ali izdržat ću, da poslije bude dobro jer sam zaista imala velike komplikacije poslije oper. zahvata.
Za sve vas  danas procvjetao  prvi cvijetić hibiskusa....

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 20:19
Ovu posebno pazim. To je delonix....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 20:22
Nešto mi je niklo u jednoj posudi dok sam bila u bolnici ali se izbrisala  oznaka pa sada ne znam što je to. Možda netko prepozna?   Hvala...

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 20:23
Malo krupnija slika...

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 00:31
Milice draga, dugo, predugo me nije bilo u tvom vrtu pa tek sada vidim da si bila u bolnici i da se sada oporavljaš. Želim ti da brzo ozdraviš pa da opet možeš provoditi dane u vrtu okružena svojim predivnim cvijećem. Već sada se vidi napredak oporavka iz slika koje si nam pokazala, slikane makar izdaleka, a vjerujem da ćeš uskoro ozdraviti toliko da možeš otići u vrt i slikati cvijeće izbliza.
Veliku smile78 za potpuno ozdravljenje ti šaljem
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 00:48
.smile73
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 09:28
Bijeli digitalis mi se jako sviđa a ogrozde nisam jela cijelu vječnost. Ako si posadila mladu biljku koliko je trebalo da ti da ploda. Delonix mi se jako sviđa. Ma sve ti je lijepo.
Želim ti brz oporavak.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 22:14
Anabistrica, hvala ti na posjeti  i na dobrim željama. Ide na bolje ali sporo a ja sam nestrpljiva ali moram biti disciplinirana da sada ne pokvarim ovo što je sada dobro...

11111, pozdrav i tebi....

Karmen,pozdravljam te u mome vrtu. Ogrozd sam posadila prošle godine u proljeće, bila je mala biljka i sada ima plodova. To me vraća u djetinjstvo jer nisam ga ni ja vidjela odavno....Hvala na lijepim željama....
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 06:38
milice samo se ti oporavi, cvijeca ce bitismile71
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 15:44
Monna, dobro mi došla, hvala na lijepim željama.....smile71
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 15:53
draga milice lijepo da si se oporavila, nestrpljivo smo čekali nove slikice...kad,  ima se što i vidjeti Clap
Neka se sve zeleni
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 16:23
Klimatis, dobro mi došli, oporavljam se pomalo, svaki dan je sve bolje. Počela sam da obilazim moje cvijeće koje me daruje cvjetanjem i sretna sam zbog toga jer ne mogu  puno davati mojim biljkama. Zalijevam ih s kanticom od 1 l jer ne smijem dizati teško.... Bit će bolje....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 19:33
Dragi moji, moram podijeliti s vama ovu sličicu iz mog južnog vrta.  Sin je sada tamo pa mi je poslao sličice....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 19:35
Procvjetala juka isto   u južnom vrtu....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 19:44
Sin je sa ekipom rođaka i susjeda  posadio 300 kom mandarina u našem južnom vrtu.... Za 3 godine bi trebali uživati u slatkim plodovima...

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 20:23
Draga sretan povratak i brz oporavak zelim od srca, vrt će znati prepoznati da gazdarica ne može baš puno i on će vratiti sigurno strpljenjem do potpunog povratka, vidim da imaš pomagače i u južnom vrtu pa stoga tvoja odsutnost neće se ni osjetiti,samo ozdravi i sve će sjesti na svoje mjestosmile79
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 20:40
Aralija, smile71 hvala ti na posjeti i lijepim željama.Već me vuče želja da malo čeprkam po zemlji ali to bi već sada bilo jako loše za moj potpuni oporavak pa se moram strpiti a to mi pada zaista teško......
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 160161162163164 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.