Proljeće u mome vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 160161162163164 312> |
Korisnik | |
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobro nam došla nazad. Drago mi je čuti da si dodro.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Milica 7,upravo sam prosetala tvojim divnim vrtom, divila se tvome cvecu...sve je lepo,ima tu nesto i da se zasladi,bice i grozdja...zelim ti brz oporavak i sve najbolje!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Milice, neka ti je sve uvijek tako lijepo i cvjetno
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Dragi moji:
Smail, Stefica, Blue, E. Nona, Camellia, Carol, Dijana, Wanessa, Korijenko Svima vam puno hvala na dobrim željama. ![]() Za sve vas danas procvjetao prvi cvijetić hibiskusa.... ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Milice draga, dugo, predugo me nije bilo u tvom vrtu pa tek sada vidim da si bila u bolnici i da se sada oporavljaš. Želim ti da brzo ozdraviš pa da opet možeš provoditi dane u vrtu okružena svojim predivnim cvijećem. Već sada se vidi napredak oporavka iz slika koje si nam pokazala, slikane makar izdaleka, a vjerujem da ćeš uskoro ozdraviti toliko da možeš otići u vrt i slikati cvijeće izbliza.
Veliku
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
.
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Bijeli digitalis mi se jako sviđa a ogrozde nisam jela cijelu vječnost. Ako si posadila mladu biljku koliko je trebalo da ti da ploda. Delonix mi se jako sviđa. Ma sve ti je lijepo.
Želim ti brz oporavak.
|
|
![]() |
|
Anabistrica, hvala ti na posjeti i na dobrim željama. Ide na bolje ali sporo a ja sam nestrpljiva ali moram biti disciplinirana da sada ne pokvarim ovo što je sada dobro...
11111, pozdrav i tebi.... Karmen,pozdravljam te u mome vrtu. Ogrozd sam posadila prošle godine u proljeće, bila je mala biljka i sada ima plodova. To me vraća u djetinjstvo jer nisam ga ni ja vidjela odavno....Hvala na lijepim željama.... |
|
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
milice samo se ti oporavi, cvijeca ce biti
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Monna, dobro mi došla, hvala na lijepim željama.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
draga milice lijepo da si se oporavila, nestrpljivo smo čekali nove slikice...kad, ima se što i vidjeti
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Klimatis, dobro mi došli, oporavljam se pomalo, svaki dan je sve bolje. Počela sam da obilazim moje cvijeće koje me daruje cvjetanjem i sretna sam zbog toga jer ne mogu puno davati mojim biljkama. Zalijevam ih s kanticom od 1 l jer ne smijem dizati teško.... Bit će bolje....
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Draga sretan povratak i brz oporavak zelim od srca, vrt će znati prepoznati da gazdarica ne može baš puno i on će vratiti sigurno strpljenjem do potpunog povratka, vidim da imaš pomagače i u južnom vrtu pa stoga tvoja odsutnost neće se ni osjetiti,samo ozdravi i sve će sjesti na svoje mjesto
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Aralija,
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 160161162163164 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |