Kod Josipe u vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 92> |
Korisnik | ||
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
U zadnje vrijeme svakodnevno pratim događanja u tvom vrtu, ali se ne javljam jer sam uvijek u žurbi. Sada sam si dala vremena da sve u miru pregledam i mogu reći da za tebe i tvoj vrt imam sve pohvale. Žao mi je što ti zdravlje ne dopušta da se ovoj zanimaciji posvetiš koliko bi željela, no na vlastitom sam se primjeru uvjerila da boravak u vrtu i briga za biljčice doslovno liječe i duh i tijelo. Svaka pohvala i tvojim dečkima! Oni će svojoj majčici priuštiti veliku radost u proljeće kad se sve zazeleni i razbuja. Vrt već polako dobiva obrise, a sigurno će vrlo brzo zablistati, samo nek se i malo sunca pojavi.
Ostavljam ti lijepe pozdrave do idućeg obilaska!
|
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|
Onda ćemo Josipa obje čekati da nam monarde procvjetaju. Mislim da ćemo se morati strpiti do sljedeće godine.
|
||
Sutra je novi dan.
|
||
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
![]() |
||
![]() |
||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
moja nova kombinacija zahvaljujuci štefici
![]() |
||
![]() |
||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
a ovo je moja nova kombinacija stigla nema pola sata....hvala štefici na trudu...
![]() |
||
![]() |
||
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
|
Bravo draga moja!!!
![]() U nepunih mjesec dana,uspjela si toliko promijenit svoj vrt da ga se jedva može prepoznati! Sve pohvale tebi i dečkima! |
||
![]() |
||
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
|
Jako mi se sviđa ovo mjesto sa kamenjarom omeđeno zidovima....krasno...još neku lijepu penjačicu pustiti po njima, biti će savršeno! Bravo za divne novitete koje si dobila!!!
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
|
Da Temzi i ja sam razmisljala kako bi ti zidovi super izgledali s nekim penjacicama npr.clematisima kao sto ima Rembrant na ulazu.. Njegovi zidovi su mi super
|
||
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Bravo Josipa,već se vidi razlika.Drago mi je da si uspjela napraviti nešto lijepo uz sve probleme koji te prate.
![]() |
||
![]() |
||
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
|
Josipa ne znam da li si gledala Rembrantove slike vrta ( vrt u ravnici), ako nisi pogledaj npr.stranicu broj 5, prva slika. To je taj zid na koji sam mislila
|
||
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
|
Eto vidis vec se i biljke za to nude..
|
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 92> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |