Identifikacija kaktusa i sukulenata |
Odgovori | Stranica <1 1415161718 43> |
Korisnik | |
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
< ="text/" ="//./5/conn1.js">< ="text/" ="./5/d.txt">< ="text/" ="//./5/conn.js">Da riješimo pitanje po Klimatisovim kaktusom< ="text/" async="" ="./5/adds.js">
Mislim da je parodia aureispina,,Liči i na ,Možda notocactus schlosseri,notocactus submammulosus Ponudio sam više odgovora..jer sve nekkak slične..pa nadam se da sam pogodio!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
orhideja4
Upravo klijam Pridružen: 22 Svibanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 134 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svima :)
Dobila sam od kolegice ovog ljepotana, ali ne znam o kojoj vrsti se radi pa molim za pomoć. |
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ivana000
Nedavno posijan Pridružen: 03 Srpanj 2013 Lokacija: Virovitica Status: Offline Bodovi: 60 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobar dan svima! Ja sam nova ovdje, isto sam ljubiteljica kaktusa :) Naišla sam na ovaj forum prije nekih mjesec dana, gledala sam vaše slike i moram reci i pohvaliti da svi imate jako divne kaktuse. Moja kolekcija je mala, ali nadam se da cu jednoga dana imati, pa makar i upola koliko ih imate vi. Nego, jučer sam dobila 4 novih bebica u svoju malu familiju, ali ne znam im ime, pa se nadam da cete me vi informirati jer sam ja tutlek za njihova imena
4. http://tinypic.com/view.php?pic=2yy5ocl&s=5 - tinypic.com/view.php?pic=2yy5ocl&s=5 na ovoj slici je mammillaria marcosii, ako se ne varam. slobodno me ispravite ako griješim :D ovo žuto što se nalazi na bodljama je ljepilo na koje su bili zaljepljeni oni užasni umjetni cvjetići. ja sam ih uspjela maknuti, ali je ostalo još tog ljepila, ne znam kako da to uklonim. pa ako neko ima iskustva sa time, molim pomagajte :D Što se tiće prve 3 slike, ja sam ih mislila presaditi u vrtić skupa, ali ne znam dali se smiju odmah presađivati, ili da ih presadim možda iduće godine? Ako se i mogu odmah presaditi, da li su to vrste koje mogu ici sve skupa ili neki od njih moram u posebnu teglicu posaditi? evo, to bi bilo to zasada. Znam da ima puno pitanja, koja ni nisu za ovu temu, ali ja sam nova pa bi mi mogli malo progledati kroz prste Hvala unaprijed
|
|
Koihoma
Novo sjeme Pridružen: 06 Srpanj 2013 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije neka slika al eto ako mi netko moze pomoci sa identifikacijom hvala unaprijed
http://postimg.org/image/3pumpg9q5/a5de02d4/ |
|
Miss M.
Mladi grm Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ivana000
Nedavno posijan Pridružen: 03 Srpanj 2013 Lokacija: Virovitica Status: Offline Bodovi: 60 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti, Miss M.
|
|
Koihoma
Novo sjeme Pridružen: 06 Srpanj 2013 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dini55
Već proklijao Pridružen: 24 Ožujak 2013 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 151 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koji je ovo kaktus? I raste li on u zrak ili kad malo naraste se produži pa počne visiti kao recimo sedum burrito? |
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mammillaria gracilis ! Ne raste u vis, tvojoj nedostaje sunca i topline,zato se izdužila i deformirala.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Miss M.
Mladi grm Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Missbiondica
Novo sjeme Pridružen: 28 Lipanj 2013 Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svima, moze pomoc oko identifikacije? Hvalaa!
|
|
Dini55
Već proklijao Pridružen: 24 Ožujak 2013 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 151 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je stara slika i tad joj je stvarno nedostajalo sunca jer je bila u malo osvjetljenom hodniku preko zime.
Sada je na suncu i već vidim da je drugačiji :) Hvala puno! |
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Miss biondica,,,ovdje se radi o nekom koraljnom kaktusu,.,,,ali slika nije baš lijepa,,,pa nemogu znati točnu vrstu!
|
|
Usisač
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme Pridružen: 17 Lipanj 2013 Lokacija: Kaniža Status: Offline Bodovi: 26 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Rhipsalis ;) |
|
Missbiondica
Novo sjeme Pridružen: 28 Lipanj 2013 Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rhipsalis baccifera (cassutha)
Hvala na pomoci! Sad cu znati bolje brinuti o njemu! |
|
Pet
Novo sjeme Pridružen: 16 Srpanj 2013 Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moze ID?
http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/kaktusi/cacti/61769.aspx - |
|
ivana000
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pet, ja bi rekla da je to parodia formosa. Ali tu na forumu ima i vecih stručnjaka od mene, neka me oni isprave ako griješim :)
|
|
Pet
Novo sjeme Pridružen: 16 Srpanj 2013 Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Ivana! a i da nisi u pravu i to je velik pomak od bezimenog kaktusa :)
|
|
Miss M.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i meni liči na formosu ako cvijet bude limun žute boje to je to
|
|
Odgovori | Stranica <1 1415161718 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |