Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 381>
Korisnik
Poruka
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 23:44
Originalno poslano od člana PUSTOLOV PUSTOLOV napisao:

vidis li samo kako tamanim djem od sljiva
pazi da se ne nasmagas ode i ti u podrum po teglu dzema

..ti od šljiva, a ja od cmokava sa naranđom na palačinkama..mljc mljacstom_4
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 23:53
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 23:44

Wiz vidi nas! Ne sjećam se gdje smo se to slikale?   
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 23:54
u pravu si Viz.jer kad nekom lijepo saljes sjemenke i to prvoklasne,zasto jos da placas racun za slanje.ja to nikako kao ti ne bih mogla financijski,a i d amogu zasto da saljem i gubim.dobra ti ideja
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 23:42

Vidi nje! Sva će se umazati đemom!   A nas ne zove...   
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 23:50
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Wiz vidi nas! Ne sjećam se gdje smo se to slikale?   

..iiijuuu...pa to je bilo ooolallalala davno, još pelene imamo, joj daj kopiju te slike da si uramim, baš smo si herzig, jel da?LOLLOLLOL
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 23:59
Originalno poslano od člana wizardica wizardica napisao:

vidis li samo kako tamanim djem od sljiva [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" />
pazi da se ne nasmagas ode i ti u podrum po teglu dzema [IMG]smileys/smiley4.gif" align="middle" />

..ti od šljiva, a ja od cmokava sa naranđom na palačinkama..mljc mljac[IMG]http://www.14crp.by/images/stories/stom_4.jpg" height="113" width="150" style="margin-bottom:%2010px;%20margin-left:%2010px;%20float:%20right;" alt="stom_4" />

bili su i kod mene palacinci sa eurokremom i slatkim jabukovim pekmezom   
jedem ko slon,a od 60 kilica ne micem
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 23:41
Nekako mi ljepše lutati Južnom Afrikom .......bježim od zime....
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 23:50
    Ti pošalješ meni,ja Pustolovki, ona Fikiju, Fiki opet tebi i tako pošta kruži, kruži....to se zove cirkulacija pošte i paketića!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 23:57
Pustolov, prošlu i pretprošlu godinu sam bila kraća za 1300 kuna(obje godine iznos) sad mi se to više u ovoj situaciji nemože priuštiti, moram tako primijeniti ideju.Žao mi je al nema druge.Unhappy
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 23:43

evo i mene nocne pticurke [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> i ja sam tuzna zbog snijega hladno,dosadno,sjetno uf

..hej ptičurko, pozdrav od mene...sovagulje, ihihihihh..,
tu još nema snijega al je miiimiiicaaaa[IMG]smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />

padao je jutros krovovi zabijelili bili.cemu vakat tome i vrijeme padat ce on,a nama muka
gdje nesta Fiki bas? viz.meni posalji pola sjemenki sto si mislila Fikiju prije ce odapet od muke
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 23:51

Ti pošalješ meni,ja Pustolovki, ona Fikiju, Fikiopet tebi....to se zove cirkulacija pošte i paketića!

...lukaaaaavo, moram priznatiClapsva si vražijaLOL
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 23:37
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 23:48

Pustolovko misliš ovak? [IMG]http://slike.gifmania.com.hr/Gif-Animacije-Bozic/Gif-Slike-Animals-Christmas/Animirane-Gif-Squirrels-Christmas/christmas-squirrel.gif" />    [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" />

da,sad mozemo u miru vadit ustedzevinu iz podruma,sa tavana,iz supe i garaze gdje je ko sta posakrivo
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 23:55
Pustolovko ti moraš platiti još porez na dodanu vrijednost!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 23:46

evo i mene nocne pticurke [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> i ja sam tuzna zbog snijega hladno,dosadno,sjetno uf

..hej ptičurko, pozdrav od mene...sovagulje, ihihihihh..,
tu još nema snijega al je miiimiiicaaaa[IMG]smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />

padao je jutros krovovi zabijelili bili.cemu vakat tome i vrijeme padat ce on,a nama muka
gdje nesta Fiki bas? viz.meni posalji pola sjemenki sto si mislila Fikiju prije ce odapet od muke

ihihihihhiii, vražica jedna...pa i ti ćeš dobiti,sam polako, treba nasmagati novce za sve marke, nemere se sve u jednom mjesecu, neš vjerovati ode ovaj mj na markice 15 eura..a ja u manjku a drugi u dobitku..moram primijeniti neku drugu taktiku, tko oče sjemenke nek pošalje u koverti kovertu sa markicom i adresu i ja u tu kovertu šaljem sjemenke, tako će biti meni lakše, kaj mislite o tome?
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 23:55
moon-ica, naj tak jako lupati...zveći sve do Zagreba..kaj si pukla ko kokica?Wink
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 23:38

Pošto mi je neki baš bed dan, opet virtualno lutam po Južnoj Africi u potrazi za novim i neobičnim biljkama..

...šuti draga..to ti je izuzetna prilika da vidiš svijeta, a ne ko ja..samo Rusija, Amerika i Češka, ne mrdam od tamo, pustih korijenje više..LOL
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 23:48

Nekako mi ljepše lutati Južnom Afrikom .......bježim od zime....
..a ja ko priljepak ni makac, pih, kad sam ko čorava kokoš, ne vidim dalje od nosaLOL
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 23:57

Pukla ja ko kokica da!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.