Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikove none povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikove none povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 27>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 12:12
paradajze je mm pošpricao cuprablauom , a ja pognojila koprivom i gavezom i već pupaju

isto tako i paprike

grah krupnog zrna

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 22:35
Draga nona ti kao da si na drugoj planeti, kod tebe sve već tako napreduje, eto ti mene na salatu od krastavaca, moji si još tako maleni.Smile
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 15:21
E,Nona dobre ti biljke posebno me iznenadjuej naprednsot tvog paradajza.De mi reci d ali je gavez efikasan po bilje u slucaju od oboljenja plemenjace i bakretija?Ja isto kiselim koprivu i preslicu,a imam i gaveza pa bih ga mogla dodati.
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 15:36
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Draga nona ti kao da si na drugoj planeti, kod tebe sve već tako napreduje, eto ti mene na salatu od krastavaca, moji si još tako maleni.Smile

na istom smo mi kontinentu draga smail samo je mm nestrpljiv a imamo i susjede koji prodaju rasadu pa čim oni iznesu prvu rasadu on mora kupiti od svega po par komada, imam ja svoju ali je vjerovatno kao i tvoja, krastavci tek dobili prve listove
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 15:39
Originalno poslano od člana PUSTOLOV PUSTOLOV napisao:

E,Nona dobre ti biljke posebno me iznenadjuej naprednsot tvog paradajza.De mi reci d ali je gavez efikasan po bilje u slucaju od oboljenja plemenjace i bakretija?Ja isto kiselim koprivu i preslicu,a imam i gaveza pa bih ga mogla dodati.

napisala sam već smail da je to iz plastenika ali i moj je već veliki samo još ipak ne cvjeta, gavez ja stavljam sa koprivom za gnojenje jer ima puno kalija, a mm šprica bakrom protiv bolesti preventivno
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 08:54
moja aleja ruža posađena je uz povrtnjak pa ću vam ju slikovno pokazati u ovoj temi, naime uz povrtnjak smo posadili red mladog voća pa dok ono ne naraste i stvori hladovinu između sam posadila ruže a između ruža kako ima dosta prostora sadim i trajnice, lukovice ,jednogodišnje cvijeće

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 08:57
u gornjem dijelu caruju grmovi različka

tu je i grm gaure od naše stefice.n smile78

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 09:07

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 09:17

na donjem dijelu ima najviše nevena

i to je to za sada
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 19:48
EN krasne su ti ruže,još malo pa će se pokazati u punoj ljepoti Clap
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 08:17

Draga Nona izgleda da ružama paše stanište u tvom vrtu, izgledaju bujno i zdravo, jedva čekam da ti procvatu.Smile

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 10:25
Originalno poslano od člana stefica.n stefica.n napisao:

EN krasne su ti ruže,još malo pa će se pokazati u punoj ljepoti Clap

primile su mi se i sve od tebe smile79morat ćeš ih doći pregledati, žuta je već procvjetala
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 10:28
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Draga Nona izgleda da ružama paše stanište u tvom vrtu, izgledaju bujno i zdravo, jedva čekam da ti procvatu.Smile

te ruže i mene iznenađuju ,neke od njih imaju od 20-30 g i bile su mi na ulazu u dvorište dosta odrvenile i stare kako sam ih presadila one su se oporavile prekrasno smile78
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 14:27
Divotica jedna što kod tebe sve raste. Sve na crtu, uredno i za sve ima mjesta. Uživala sam u fotkama.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 16:15
Karmen Hugznaš kako kažu "gdje čeljad nije bijesna ni kuća nije tijesna", šalim se kod mene ima 3.921m2 mjesta kolko hoćeš , samo da ga prehodam par puta dnevno netreba mi teretana Wink
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 21:46
u mom povrtnjaku danas popodne živo, dida freza krumpir, mama zaljeva papriku, tata iščupao 2 šljive traktorom a baka brani Taru od komaraca

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 23:00
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

u mom povrtnjaku danas popodne živo, dida freza krumpir, mama zaljeva papriku, tata iščupao 2 šljive traktorom a baka brani Taru od komaraca

Kako ti je ovaj cvijetić presladak, imam i ja malog cvijetića, nešto je starija od tvoje unučice, i već pomaže baki zalijevati, a druga ima tek mjesec dana.smile79
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 10:36
Smail sada u ovim godinama imamo više vremena za njih pa uživajmo smile76
ovo kišno vrijeme najbolje za presađivanje ja sam jučer popodne posadila patliđane, karfiol, papriku kod mene nije premokro taman dobro da nemoram zalijevat, htjela sam na kraju slikat ali mi bila prazna baterija
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 11:16
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

Smail sada u ovim godinama imamo više vremena za njih pa uživajmo smile76
ovo kišno vrijeme najbolje za presađivanje ja sam jučer popodne posadila patliđane, karfiol, papriku kod mene nije premokro taman dobro da nemoram zalijevat, htjela sam na kraju slikat ali mi bila prazna baterija
Blago vama nona, kod vas kiša, ovdje neće pa neće, sve je suho, nema presađivanja, jedino je jako hladno.Smile
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2013 u 19:16
kod nas kiša i jučer i danas, najbolje za presađivanje , sve se prima i nema zalijevanja

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.