Kreativna radionica by M&M |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 36> |
Korisnik | |
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odlicna ideja i izvedba Super!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo jezerce si napravila,i lijepe biljke posadila,ali nemoj najesen burita zaboraviti posaditi u teglu,vani će se smrznuti.
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
milica7 - naslijeđeno od mame ;)
![]() baka - hvala za sve pohvale ![]() Perunikama polako raste broj - sakupila sam nesto ovog proljeca - na jesen nastavljam ;) isto tako ruze ove sto imam sve sam kupovala (vecinom na pijaci kod zena, a ove jeseni su mi neke upale u oko po susjedstvu pa cu probati sama pelcati... ...Eh da i nadam se da ce se suputnicima svidjeti u Slavoniji i da ce se uspjesno primiti... dijana7566 - hvala ![]() mali kaktus - hvala ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ova perunika je pravi kapitalac!
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Kako lijepa perunika! ![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Hvala cure da i meni je predivna i najdraza (za sada...) a imam je dosta pa cu je moci dijeliti (to su od jedne bake u susjednom selu. Ona ih je krcila jos prosle godine i bacila. Jos meni cudno ove godine kad god prolazim nema prunika uz ogradu. A ja pitala njenu unuku koja mi je kolegica di su baki perunike i dali bi mi htjela dati jedan gomolj da si usadim... Baka ih je sve nasla tamo u vrtu di ih je bacila i vec su bile potjerale mladice i sve mi ih je dala... podijelila sam bratu i susjedi i ostavila dio sebi...) Eto kako sam ja dosla do njih srecom
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Perunika je prekrasna, a ti si prava majstorica, Lijepo si to smislila i još bolje odradila. ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Perunika je prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam,
eto tako pomalo se trudim... ![]() Upravo sam u iscekivanju tako zeljene kise ![]() a dok cekam evo nekoliko slikica od proteklog tjedna (samo da ne grmi da mogu stavljati) |
|
![]() |
|
evo nagradila me . . .
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sedumi cvijetaju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
. . . a sad bjezim jer sve jace sijeva i grmi .. . . . . ..
|
|
![]() |
|
uzalud munje i gromovi . . . od kise ni *K*
![]() . . . nastavak . . . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
a evo i mog naprstka . . . jos sam majusni
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jos malo pa ce i ljiljani
![]() ukrasni stolisnik ![]() ivancice ![]() cosmos ![]() |
|
![]() |
|
kozja krv na siroko siri svoj opojni miris . . .
bijelo-zuta ![]() ![]() bijelo-roza ![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Vrlo rado bih ti/vam poslala kise,ovdje je padala cijeli dan i noc..Naprstak ti je prelijep,nisam znala da se tako zove ali vidjela sam prije neki dan u planinama(u jednom dvoristu)jedan prelijep primjerak!! A komplimenti za ideju za ovo malo jezerce
![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
brsljan se napokon primio i obecava
![]() al sam stidljiv ![]() ![]() |
|
![]() |
|
opet lupinus, bas je uhh poseban . . .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moje trenutno 2 boje bozura
![]() ![]() i naravno kakav bi to bio bozur da na njemu nema mrava . . ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Monny, koliko lijepog cvijeća, a ova sličica iznad mi je nekako posebna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |