Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kreativna radionica by M&M
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kreativna radionica by M&M

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 36>
Korisnik
Poruka
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2011 u 15:39
Odlicna ideja i izvedba Super!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2011 u 15:45
Lijepo jezerce si napravila,i lijepe biljke posadila,ali nemoj najesen burita zaboraviti posaditi u teglu,vani će se smrznuti.
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2011 u 21:30
milica7 - naslijeđeno od mame ;) smile80 valjda me pogodila neka strelica koja nosi gen za obozavanje cvijeca hehe

baka - hvala za sve pohvale smile79
Perunikama polako raste broj - sakupila sam nesto ovog proljeca - na jesen nastavljam ;) isto tako ruze ove sto imam sve sam kupovala (vecinom na pijaci kod zena, a ove jeseni su mi neke upale u oko po susjedstvu pa cu probati sama pelcati...
...Eh da i nadam se da ce se suputnicima svidjeti u Slavoniji i da ce se uspjesno primiti...

dijana7566 - hvala smile78

mali kaktus - hvala smile78 a bas se mislim da cu ja njega i sada koji dan staviti u jedan mali plitki cvijetnjak od terakote pa neka se lagano siri ;)
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2011 u 21:38
Ova perunika je pravi kapitalac!
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2011 u 23:20

Kako lijepa perunika! smile39
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 13:47
Hvala cure da i meni je predivna i najdraza (za sada...) a imam je dosta pa cu je moci dijeliti (to su od jedne bake u susjednom selu. Ona ih je krcila jos  prosle godine i bacila. Jos meni cudno ove godine kad god prolazim nema prunika uz ogradu. A ja pitala njenu unuku koja mi je kolegica di su baki perunike i dali bi mi htjela dati jedan gomolj da si usadim... Baka ih je sve nasla tamo u vrtu di ih je bacila i vec su bile potjerale mladice i sve mi ih je dala... podijelila sam bratu i susjedi i ostavila dio sebi...) Eto kako sam ja dosla do njih srecom smile126
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 21:14

Perunika je prekrasna, a ti si prava majstorica, Lijepo si to smislila i još bolje odradila.
smile141
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 23:31
Perunika je prekrasna smile227
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 14:22
Hvala vam,
eto tako pomalo se trudim... Embarrassed
Upravo sam u iscekivanju tako zeljene kise smile92 jako je potrebna i vrtu i povrtnjaku......
a dok cekam evo nekoliko slikica od proteklog tjedna (samo da ne grmi da mogu stavljati)
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 14:31
evo nagradila me  . . .

sedumi cvijetaju

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 14:34
. . . a sad bjezim jer sve jace sijeva i grmi .. . . . . ..
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 22:19
uzalud munje i gromovi . . . od kise ni *K* Dead

. . . nastavak . . .

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 22:21
a evo i mog naprstka . . . jos sam majusni Embarrassed

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 22:29
jos malo pa ce i ljiljani

ukrasni stolisnik

ivancice

cosmos

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 22:33
kozja krv na siroko siri svoj opojni miris . . .

bijelo-zuta

bijelo-roza

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 22:34
Vrlo rado bih ti/vam poslala kise,ovdje je padala cijeli dan i noc..Naprstak ti je prelijep,nisam znala da se tako zove ali vidjela sam prije neki dan u planinama(u jednom dvoristu)jedan prelijep primjerak!! A komplimenti za ideju za ovo malo jezerce Big%20smile a posebno za sediume,koji su inace prelijepi!! Clap
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 22:43
brsljan se napokon primio i obecava

al sam stidljiv

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 22:48
opet lupinus, bas je uhh poseban . . .

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 22:51
moje trenutno 2 boje bozura

i naravno kakav bi to bio bozur da na njemu nema mrava . .

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 22:52
Monny, koliko lijepog cvijeća, a ova sličica iznad mi je nekako posebna
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.