Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Gorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 58>
Korisnik
Poruka
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 22:29
 smile65
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 22:37
auuuu, koliko snijega u tvoje sestre! jako lijepa mi je zadnja slika, pravo umjetničko djelo!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 05:29
Originalno poslano od člana Nataly Nataly napisao:

Draga Retriver Sara, atmosfera je i dalje romantična. Ja bi za promjenu htjela malo cvijeća u vrtu, dosadila mi romantika.Wink

Kad već u vrtu ništa ne cvate, stavila sam sinoć  jaglace van, pa vam šaljem cvjetni pozdrav..

Mislim da im više prija snijeg nego topla kuća! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 10:58
Joj Nataly, ubi i mene više ova romantika LOL, dobro si rekla mislim da je više dosta, svi bi šarenilo Wink, bar ga ja jedva čekam Approve!
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 22:14
e baš godi ova zadnja slikica,boje,boje,a bijele mi je i previšesmile78
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 06:59
Tikvić, Antonija, Ivna, Sarajka - dovoljno sam se izguštirali bijele boje za ovu godinu, no mislim da tu još nije kraj...

Misty-da - slažem se, no ipak su im noći prehladne da bi cvjetali vani. Vidjet ćemo koliko ću ih uspjeti održati u ovakvom stanju..

Hug

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 09:17
Draga Nataly, napokon sam i ja uspjela prošetat po tvom divnom dvorištu.
A snijega kod tebe, ko u priči!
One prve slike, "u boji" mi se puno više sviđaju. Wink
Ove bjeline i hladnoće mi je na vrh glave! Sva sreća pa kod nas ove zime nije bilo puno snijega.
Jedva i ja, kao i vidim puno njih, čekam da prođe ova "romantika" i da se sve zašareni.
Ipak, kao najljepši dio tvog dvorišta, a i oko njega istaknula bih Kraljicu majku i princezu joj kćer. Preslatke su!

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 09:22
Moja pacifika, Nataly i Smrčko, cure drage, ima žute male pupove u kasnu jesen ali se baš nije uspjela rascvjetati sasvim. No i lišće i ti pupići toliko su dekorativni da je zaista super ju imati.. Sad idem vidjeti slikicu od jesenas pa vam ju na pp pošaljem.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 22:58
Baš sam prošetala tvojim malim carstvom i bas je smile71
sve mi je fora i onaj amarilis je bas super boja mada znam da nije kao sa slike...

jedva cekam slikice kad pocne sve kod tebe pupati i cvasti
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 23:08
Koliko snijega kod tebe!!! smile66
Jaglaci su mi nekako ljepši za oko pa makar i snježniSmile
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 00:24
Ove slike snijega su prekrasneSmile, ali da sam ih vidjela prije kupovine terena.
Ne znam kako ću se suočavati sa tim, lopatanjesmile39
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 06:53
Bigmamma - hvala ti na posjeti i lijepim riječima. Drago će mi biti i da svratiš kad snijeg okopni...

Anaida - onu lijepu sliku što si poslala na pp mogla si staviti i u svoj vrt, jako je lijepa (možda već i je u vrtu ali ne bi bilo loše da si je ponovila)

maslačak7 - nadam se da nisi smrzla kod mene, jer nisi navikla na ovakve uvjete...

MiraK, Smrcko - onaj snijeg je kod moje sestre, kod mene ga ipak ima manje....

Cure drage, još ćete vi gledati snijeg na mojim slikama, nije još zima gotova...Wink
Svejedno svratite...Tongue
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 07:23
Da ti se nije možda zemlja sa jaglacima smrznula. Stvarno si hrabra kad si ih se usudila vani ostaviti. Inaće prekrasno. Prava sniježna idila
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 10:00
ja navratila s kanticom punom cvijeća, po želji
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 19:05
Nataly, bila je slikica i u mojem vrtu u kasnu jesen.. Nadam se da će me i ove godine tako razveseliti!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 19:12
Retriver Sara - s obzirom da ispunjavaš želje, možda bih sad mogla poželjeti auto....Wink Sličica je baš simpa....

Gospina trava - vidjet ćemo je li to bila hrabrost - ludost Wink

Anaida - ooo... sad vidiš kako sam pažljivo gledala tvoj vrt..Embarrassed
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 21:56
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 23:26
smile119
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2011 u 06:41
moon i lilie - vidim da ste pripremile zimsku opremu zbog dolaska u moj vrt. Tako i treba,opreza nikad dosta..Wink
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2011 u 08:44

Ti se "utopila" u snijegu, a mene nema!Wink

Promaknule su mi ove tvoje prekrasne slike!

Znam, znam, reći ćeš lako meni diviti se slikama, neka probam živjeti tamoWink. Ali ipak snimci su predivni, svi po redu!ClapClapClap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.