Gorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 58> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
auuuu, koliko snijega u tvoje sestre! jako lijepa mi je zadnja slika, pravo umjetničko djelo!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Joj Nataly, ubi i mene više ova romantika
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
e baš godi ova zadnja slikica,boje,boje,a bijele mi je i previše
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Tikvić, Antonija, Ivna, Sarajka - dovoljno sam se izguštirali bijele boje za ovu godinu, no mislim da tu još nije kraj...
Misty-da - slažem se, no ipak su im noći prehladne da bi cvjetali vani. Vidjet ćemo koliko ću ih uspjeti održati u ovakvom stanju.. ![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Draga Nataly, napokon sam i ja uspjela prošetat po tvom divnom dvorištu.
A snijega kod tebe, ko u priči! One prve slike, "u boji" mi se puno više sviđaju. ![]() Ove bjeline i hladnoće mi je na vrh glave! Sva sreća pa kod nas ove zime nije bilo puno snijega. Jedva i ja, kao i vidim puno njih, čekam da prođe ova "romantika" i da se sve zašareni. Ipak, kao najljepši dio tvog dvorišta, a i oko njega istaknula bih Kraljicu majku i princezu joj kćer. Preslatke su! |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Moja pacifika, Nataly i Smrčko, cure drage, ima žute male pupove u kasnu jesen ali se baš nije uspjela rascvjetati sasvim. No i lišće i ti pupići toliko su dekorativni da je zaista super ju imati.. Sad idem vidjeti slikicu od jesenas pa vam ju na pp pošaljem.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Baš sam prošetala tvojim malim carstvom i bas je
![]() sve mi je fora i onaj amarilis je bas super boja mada znam da nije kao sa slike... jedva cekam slikice kad pocne sve kod tebe pupati i cvasti |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Koliko snijega kod tebe!!!
![]() Jaglaci su mi nekako ljepši za oko pa makar i snježni
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ove slike snijega su prekrasne
![]() ![]() Ne znam kako ću se suočavati sa tim, lopatanje ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Bigmamma - hvala ti na posjeti i lijepim riječima. Drago će mi biti i da svratiš kad snijeg okopni...
Anaida - onu lijepu sliku što si poslala na pp mogla si staviti i u svoj vrt, jako je lijepa (možda već i je u vrtu ali ne bi bilo loše da si je ponovila) maslačak7 - nadam se da nisi smrzla kod mene, jer nisi navikla na ovakve uvjete... MiraK, Smrcko - onaj snijeg je kod moje sestre, kod mene ga ipak ima manje.... Cure drage, još ćete vi gledati snijeg na mojim slikama, nije još zima gotova... ![]() Svejedno svratite... ![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Da ti se nije možda zemlja sa jaglacima smrznula. Stvarno si hrabra kad si ih se usudila vani ostaviti. Inaće prekrasno. Prava sniježna idila
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nataly, bila je slikica i u mojem vrtu u kasnu jesen.. Nadam se da će me i ove godine tako razveseliti!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara - s obzirom da ispunjavaš želje, možda bih sad mogla poželjeti auto....
![]() Gospina trava - vidjet ćemo je li to bila hrabrost - ludost ![]() Anaida - ooo... sad vidiš kako sam pažljivo gledala tvoj vrt.. ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
moon i lilie - vidim da ste pripremile zimsku opremu zbog dolaska u moj vrt. Tako i treba,opreza nikad dosta..
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ti se "utopila" u snijegu, a mene nema! Promaknule su mi ove tvoje prekrasne slike!
Znam, znam, reći ćeš lako meni diviti se slikama, neka probam živjeti tamo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |